Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam bugun bi kıyım yaşadım dün ekledigim 30 kanalın 15 i bugun kapanmış hesabımı inceleyip bir yorum yazarsan ona göre önlem alayım.
Üyelik Id : 409

arkadaşlar hiç kapanma yaşamayan ya da az yaşayan varsa bana mesaj atabilirmi pndeb 1-2 kafama soru takıldı da.

botta sorun var diyince bazı arkadaşlar kızıyor ama
kanalalsattan tokenli aldığım kanallar bile kapandı,kendi eklediğim kanallar video yüklemesi bitmeden kapanıyor zaten.Botta bir sorun olduğu kesin bence.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam dün saat 5'te 30 video emri verdiğim videoların hala yüklenmemiş olanları var 16-17 kere denemiş yükleyememiş.

aynı videoyu 3 4 kez yükleme sorunu sizdede varmı arkadaşlar

Ben de dün akşamdan 120 video emri vermiştim bir tane bile yüklememiş sabaha kadar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam toplu bılgısayar upload'dan video yukluyorum fakat aşırı yavas yukluyor acaba sunuculardan kaynaklı bır sorun olabılırmı cunku baska yere upload yapınca cok hızlı yukluyor sunucu kullanıyorum fakat videoyap toplu bılgısayar upload'ı kullanınca yavas yuklenıyor neden acaba ?

[MENTION=12646]onurado[/MENTION] evet hatta 2 kere değil defalarca yüklemiş 50 video emri verdiğim kanalda 91 video var ve hepsinin süresi olağanüstü uzun +1 saatten aşağı yok ben normalde en fazla 1 saatlik en az 5 dakikalık videolar atıyorum

[MENTION=23818]emrekonuk1752[/MENTION] bekliyelim bakalım hocam düzelir elbet

uzun süreden sonra tekrar baslamayı dusunuyorum
liste dışı eklıyormu arkadaslar ?

50 videodan fazla attığım tüm kanallar kapanıyor 50den az attıklarım açık. 50 den fazla video atıp kanalı kapanmayan varmı varsa nasıl bir taktik izliyor kanalı kimden alıyorsunuz?

Sende de mi durum aynı? Ben toplamda 130 kanalda deneme yaptım 50 üstü video olanlardan 1 tanesi bile açık kalmadı

50 den fazla yeni kanallarda videoyap botu ile yüklenmiş kanallar kapanır Melih.. Skypta'da yazdım gerçi.. Zaten [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocamada biliyor bunu daha önceden çok yazdık bunu, oda botta bunu bu şekilde belirtiyor zaten.. 50 den fazlası yeni kanallarda zarar..

Ama eski kanallarda 4-5 aylık kanlarda 250-500 video bas geç sıkıntı yok :)

Yeni kanallarda tek kanala 50 video fazlası zarar kapattırır kanalı. Kanlı beklersin 3-5 ay sonra yüklersin 250-500 video sorun yok. :) ;)

Peki abi 1.gün 50 video yüklesem 2.gün bi 40 daha yüklesemde risklimidir yani kapanırmı denemelere göre ?

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

Toplam 50 işte bir anda basıyorum 50-100 kaç video varsa 5-8dk aralıkla.

Ben hızlı yükleyi kullanıyorum 50 video altı kanallar nadir kpanıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri