Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Peki abi 1.gün 50 video yüklesem 2.gün bi 40 daha yüklesemde risklimidir yani kapanırmı denemelere göre ?

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

Ben hızlı yükleyi kullanıyorum 50 video altı kanallar nadir kpanıyor
ben 20-20 yüklediğimde bile kapanma oluyor, ikinci kez ne kadar yükleme yaparsam yapayım kapanıyor, çok önemli olmayan 2-3 kanalda deneme yap derim hocam

Peki abi 1.gün 50 video yüklesem 2.gün bi 40 daha yüklesemde risklimidir yani kapanırmı denemelere göre ?

---------- Spam Engelliyici 03:12 ---------- Önceki Mesaj 03:12 ----------

Ben hızlı yükleyi kullanıyorum 50 video altı kanallar nadir kpanıyor

Samet'im yeni kanalda riskli.. Eski iş yapmayan 3-5 aylık kanala 250-500 video bas geç. :) Zaten iş yapmıyor sende göreceksin kapanmıyor. Kapanmaz test ettim. He kapanırsa şans kardeşim..

100 video kadar attıgım oluyor tek tük kapanma dışında problem yok bende

Peki
Eklenti Kullanıyormusun ?
Hızlı Mı yüklüyorsun ?
100 video tek seferde mi ?
Topludan mı atılıyor ?

---------- Spam Engelliyici 03:41 ---------- Önceki Mesaj 03:40 ----------

Samet'im yeni kanalda riskli.. Eski iş yapmayan 3-5 aylık kanala 250-500 video bas geç. :) Zaten iş yapmıyor sende göreceksin kapanmıyor. Kapanmaz test ettim. He kapanırsa şans kardeşim..

Öylede abi elimde 3-5 aylık kanal 10-15 tane var :) Onlar bitince bende mi bitcem :()

Peki
Hızlı Mı yüklüyorsun ?
Topludan mı atılıyor ?

Öylede abi elimde 3-5 aylık kanal 10-15 tane var :) Onlar bitince bende mi bitcem :()

İş yapmıyorsa zaten ölüdür. Yapıyorsa elleme.. Yapmıyorsa zaten ölüdür yükle geç onu dedim :) İş yapan kanalı tabiki bozma. :D

@fth o 50 video olayı diye birşey yok hocam sağlam çalışınca 100-150 at sorun olmuyor :) yeni kanal eski kanal olayına girmiyorum bile.. daha bugün açtığım kanala yarın kanalda kaç taneyse basar geçerim sırf daha sağlam olsun diye 200-300 video çekeceksem bir kanala 12 yada 24 saat sonraya ertelerim yarısını.. genelde uzun video çalışırım. 5-8 tehlikeli bir video yükleme süresi bence özellikle 40-50 videodan fazla basacaksanız 2-5 dakika arası yükleyin ben sürekli o şekilde yüklerim. Videoyapla ilgili kapanma yok denecek kadar az.. O kapanmalarda son zaman birikip bir anda yüklenmesinden dolayı onlarca kanaldan birkaç kanalım ancak kapanmıştır.. Ki normalde de kapanma sorunu olmayan biriyim.. Videoyap Duyurular kısmında kanal kapanmasıyla ilgili yazıları gözden geçirin. Özellikle bilgisayardan anlamayanlar chrome tarayıcı kurmasın ve kullanmasın.. Adam ayarlarından anlamıyor kuruyor eğer ayarlamasını bilmiyorsan boşuna ıp reset çerez temizliği yapıyorsun demektir. Çünkü chrome türevi tarayıcılar genelde kapanmaz arka planda çalışır. O çalışmasın diye ayarlardan o tıkı kaldırman lazım daha bir sürü ayar yapman lazım falan filan... Portable veya normal mozillayı sitesinden indirdin kurdun içindeki çerezleri silmeden kullanmayın.. Zaten daha kurar kurmaz o google çerezini silmiyorsanız zaten temiz çalışmıyorsunuz demektir :)

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] dostum senin üyelik ayarlarında zengin yazı editörü kullandığı için etiketlerin uyarısını almıyor.. Bu ayrı tabi konumuzla alakası yok :D

Konuya gelecek olursak evet bende denedim yeni kanallar 250-500 video 100 video erteledim de evet açık kalanlar var ama yinede 50 video üstü olanlar kapanıyor.. Biraz şans gibi geliyor bana belkide..

Peki
Hızlı Mı yüklüyorsun ?
Topludan mı atılıyor ?

ekleti kullanmıyorum 1-2 program
5-8 dakika
tek sefer
evet

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam benim hesap hepten bozuk ondandır :) mesaj düzenleyemiyorum alıntı yapamıyorum vs vs..
Dediğinde olabilir hocam bazen insana talih gülmez habire engel çıkarır karanlıklar içinde kalırsın.. O karanlıklarında bir sonu var elbet inşallah güneş yakın zamanda doğar kanalı kapanan arkadaşlar için.. gerçekten zor bir durum helede toplu kapanma yaşayanların ki daha beter... Allah düşmanıma bile vermesin...

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam benim hesap hepten bozuk ondandır :) mesaj düzenleyemiyorum alıntı yapamıyorum vs vs..
Dediğinde olabilir hocam bazen insana talih gülmez habire engel çıkarır karanlıklar içinde kalırsın.. O karanlıklarında bir sonu var elbet inşallah güneş yakın zamanda doğar kanalı kapanan arkadaşlar için.. gerçekten zor bir durum helede toplu kapanma yaşayanların ki daha beter... Allah düşmanıma bile vermesin...

Manyak oluyorum ya 50 kanal yap sen 20si açık kalsın :) O DA İYİ yani 2 hafta önce 50side kapanıyordu :D
Eklenti kullanıyormusun hocam ?
Ben eklentinin kendi clientini kullandığından dolayı sıkıntılı olduğunu düşnüüyorum
eklentiyi bıraktım kapanma oranı %50-60 düştü ortak cliente geçtim.

[MENTION=9721]samet142[/MENTION] ben sürekli ortak client kullanıyorum.. Eklenti ile client alıp kanal eklemeyi bir ara denedim çok uzun sürüyordu o nedenle hiç kullanmadım o özelliği.. Diğer özelliklerini kullanıyorum

eft ile ödeme yapıldı. onay bekleniyor [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem geç2 de bir sorun var galiba. 50 videoda en az 5 videonun ismini karışık sayı ve harf olarak bırakıyor. Başkalarında da var mı böyle bir şikayet bilmiyorum, ilgilenirsen sevinirim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta bu aralar çok aksamalar oldu aynı videoyu tekrarlayarak atıyor , toplu video öyle bi yavaşki sabah emir veriyorum geceye kadar bitmiyor bazen toplu video yüzünden kanal açamıyorum :S botun diğer özelliklerinden gram şikayetim yok ama yavaşlama en büyük sıkıntısı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sabah 500 video yükleme emri verdim 1 video bile yüklenmiyor bende mi bir sorun var yoksa yükleme sorunu olan arkadaşlar var mı yine ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 2 gün önce kapanmalarla ilgili destekten mesaj attım halen cevap gelmedi.
İd: 16197

Belirteyim yeni üye değilim. Bir ara işi bıraktığım için eski hesabımı arkadaşıma verdim. Eskiden hiç kanallarım kapanmazdı. Son 1 aydır yaptığım her kanal kapanıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ünlem geç2 de bir sorun var galiba. 50 videoda en az 5 videonun ismini karışık sayı ve harf olarak bırakıyor. Başkalarında da var mı böyle bir şikayet bilmiyorum, ilgilenirsen sevinirim.
Aynı sorun bende de var ünlem geç 2 kısmında.

Şu yüklemeler ne zaman düzelecek hocam , yoğunsun sanırım da arada sırada bilgilendirme yapsan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri