Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eve şimdi geldim hocam, yemeği yiyip pc başına geçip cevaplamaya başlayacağım inş.
Teşekkürler fth hocam, güzel fikirler sizden uygulaması benden
Tabi öneri bitmiyor. Çok oy alan önerileri yapmaktan büyük zevk alıyorum.
http://www.videoyap.com/oneri.php
Üyelik Id : 33618
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
bu özgün video sistemi süper olmuş ellerinize sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sadece indir(kanalsız) bölümünden indiriyorum,özgün video bul kısmında indirdiğimiz videoları tekrar görüyormuyuz?
Arkadaşlar uzun zamandır sistemi dondurmuştum.
Yüklemelerde hala uzunca saatler bekleme yapıyor mu ya da bir anda yükleme gibi?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dunden beri bekliyorum'da hala destek'den cevap vermedınız 2 gundur sorun devam edıyor Üyelik Id : 10530
Harika olur elerine sağlık. youtub Nekadar bahane uydurursa uydursun peşindeyim dükkanı kapatmadan peşini bırakmam![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] özel proxylerde kullanıcı adı şifre problemi var kontrol edermisiniz.. Sabah birşey yoktu az önce problem başladı kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailymotion bölümü bitmemiş sanırım başka bir kanalıma toplu videoda emir veriyorum o diğer kanala yüklüyor.. Ayrıca daily toplu videoda yükleme emri verdiğimiz kanala tekrar tekrar emir verebiliyoruz. Buda herhangi bir uyarı olmadığı için aynı videoyu defalarca yüklememiz anlamına geliyor.
Birde bu normal videoyap özgün video bul kısmında aynı videolardan en az 2-3 adet karşımıza çıkıyor bilgin olsun..
Özel vdsinizdeki 1gb üstü videoların pc upload bölümünde çalışmadığını 2 gün önce dile getirdiniz. bende php tarafında sıkıntı olmadığını ve yurt dışına makina aldıgım yere bu durumu dile getirdim. Onlarda şu ayarlar yapıldıysa olması gerekir dedi ama yinede 1gb üstü videolarda hata veriyordu. Eski vdsiniz ama vermiyordu. Eski vdsinize baktım başkası kullanmaya başlamış ondan rica ettim oda hayır vdsimi değiştirmeyin dedi. Sonra gittim bugün vdsinizi değiştirdim o eski vdsinizin oldugu makinadan başka boşta bir vds ayarladım. Sonra gittim 3gb videoyu pc upload ile denedim başarılı sonuç aldım. Aslında size öyle 2 gün geliyor fakat dün akşam mesaj attım bu durum hakkında. Neyse hakkımızda hayırlısı.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Üyelik Id : 17552 1 aylık ucreti yatırdım suremi aktiflestirirmisiniz. su an 3-4 saatlik bi surem kaldı gunun dolmasına. sizi bekliyorum calısmak icin hocam
hocam bana bgun harıc dun Yönetici (15.09.2015 16:05) mesaj atmıssınız bende cevap verdım zaten birde sımdı denedım 1.2 gb lık video yıne yuklenmedı aynı sorunu aldım yüklenmedi video .
Web_Scripti kardeşim seni tanımïyorum ama ytparadan anladığım kadarıyla hem çalışkanlıgini, hem azmin, hem kazan kazan mantında bakış açın,ama daha önemlisi kişiliğin taktire şayan, elbette ne yapılsa hiç memnun olamayan insanlar çıkacaktır. Başarılarının devamını dilerim,Merhaba Arkadaşlar,
Şu etapda yazılım işlerini bitirmiş bulunuyorum. Sadece aşağıda belirttiğim ufak iş kaldı. Aşağıdaki şekilde yenilikleri getirdim. 1-2 hafta boyunca yazılım geliştirecek önemli bir istek göremedim. Varsa yazarsanız hemen yapayım. Bu nedenle yazılım geliştirmeye ara verdiğim için forumda aktif olacağım. Soru veya sorunlarınızı buradan da yazabilirsiniz.
Yılın ikinci Bombası(Torrent videolarını yükleme birincisiydi)
Spamde yeni devir başladı. Toplu Özgün Video Yükle!
Açıklama: Toplu video Bölümünden; artık youtube içerisinde olmayan videoları(özgün videoları) internetteki sitelerden bulup topluca kanalınıza yükletebilirsiniz.
Nasıl bir mantıkla çalışıyor?
İçerisinde toplam 36 sitenin botu bulunmaktadır. Bu siteler içerisinde tabiki youtube.com bulunmuyor. Siz örneğin hello diye arattınız. bu 36 sitede taratılır. Bulunan her video youtube da aynı başlıkla bulunuyor mu diye bakar. Baktıktan sonra da çıkan sonuçlarda aynı başlık veya çok yakın başlık cıkarsa video süreleri birbirine çok benziyor mu diye bakar. Hem süre hemde başlık benziyorsa karşınıza cıkarmaz cünkü video youtube da var demektir, eğer 2 side olumsuz ise işte o video youtube.com da yoktur ama özgün bir videodur. Bu daha başlangıç... 36 sitenin sayısı günden güne artacaktır.
![]()
BitmediBir Bomba Yeni Özellik Daha!
Dailymotion.com Kanallarınıza Toplu Video ile artık videolarınızı yükletebilirsiniz.
Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi aynı youtube toplu video bölümünde olduğu gibi dailymotion toplu video bölümü yapılmıştır. Ayrıca resimden göreceğiniz gibi videoyap.com daki dailymotion.com bölümü için ekstra ücret ödemezsiniz. Kendine ait bir menüsü bulunmaktadır.
![]()
Ayrıca Unutmayalim ki dailymotion limitleri mevcuttur. Bu limitler bizden değil dailymotion tarafından yapılmaktadır.;
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.
Merhaba hocam,
lütfen bu tarz ileri durumlarda yönetici desteğine yazarken yetkili desteğe paylaşma tik işaretini kaldırınız. onlarada yazınca öncelik onlarda oluyor sonrasında ben görüyorum. son yüklediğiniz 50 videoyu inceledim fakat bir sıkıntı göremedim. Yani şu video linkli videom yüklenmemiş veya sıkıntılı diye videoyu silmeden linkinide verirseniz hem bizim taraflı loglara hemde api taraflı loglara bakıp konuşmam doğru olur. sıkıntınızı gideremediyseniz lütfen linki bana yönetici desteğinden yazınız.
dönüş sağlandı.
15-20 gündür 1 saniye yavaşlama olmamıştı ama dün 1-2 saat hafif yavaşladığını loglardan görüyorum. Emirleri veren makinamın herhalde kabini değişti. Bu hafta kabini değişeceğinin mailini almıştım.
1 günlük test üyelik alıp denemenizi tavsiye ederim. Bol kazançlı günler dilerim.
Dönüş yaptım hocam.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.