Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

bu özgün video sistemi süper olmuş ellerinize sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sadece indir(kanalsız) bölümünden indiriyorum,özgün video bul kısmında indirdiğimiz videoları tekrar görüyormuyuz?

Arkadaşlar uzun zamandır sistemi dondurmuştum.

Yüklemelerde hala uzunca saatler bekleme yapıyor mu ya da bir anda yükleme gibi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dunden beri bekliyorum'da hala destek'den cevap vermedınız 2 gundur sorun devam edıyor Üyelik Id : 10530

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] özel proxylerde kullanıcı adı şifre problemi var kontrol edermisiniz.. Sabah birşey yoktu az önce problem başladı kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailymotion bölümü bitmemiş sanırım başka bir kanalıma toplu videoda emir veriyorum o diğer kanala yüklüyor.. Ayrıca daily toplu videoda yükleme emri verdiğimiz kanala tekrar tekrar emir verebiliyoruz. Buda herhangi bir uyarı olmadığı için aynı videoyu defalarca yüklememiz anlamına geliyor.
Birde bu normal videoyap özgün video bul kısmında aynı videolardan en az 2-3 adet karşımıza çıkıyor bilgin olsun..

Üyelik Id : 33618
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

dün akşamki destek yazınıza öğlen dönüş yaptıgımı hatırlıyorum. iyi günler

bu özgün video sistemi süper olmuş ellerinize sağlık [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sadece indir(kanalsız) bölümünden indiriyorum,özgün video bul kısmında indirdiğimiz videoları tekrar görüyormuyuz?

Teekkürler hocam çok sağalasın. evet tekrar görüyorsun hocam. Bende o hususu atlamışım hafta sonuna entegre edeceğim. Bu akşam destek çok yoğun geçmezse akşama da yapabilirim.

Arkadaşlar uzun zamandır sistemi dondurmuştum.

Yüklemelerde hala uzunca saatler bekleme yapıyor mu ya da bir anda yükleme gibi?

İyi birşey imkansız ki videoyap konusunda yazılsın:)

Son 30 günde 1 güne ait 6 saat yavaşlama, 1 güne aitte 3 saat yavaşlama oldu. Onun dışında zaman şaşması 1 dk olmayacak şekilde sistem yüklemiştir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dunden beri bekliyorum'da hala destek'den cevap vermedınız 2 gundur sorun devam edıyor Üyelik Id : 10530

Özel vdsinizdeki 1gb üstü videoların pc upload bölümünde çalışmadığını 2 gün önce dile getirdiniz. bende php tarafında sıkıntı olmadığını ve yurt dışına makina aldıgım yere bu durumu dile getirdim. Onlarda şu ayarlar yapıldıysa olması gerekir dedi ama yinede 1gb üstü videolarda hata veriyordu. Eski vdsiniz ama vermiyordu. Eski vdsinize baktım başkası kullanmaya başlamış ondan rica ettim oda hayır vdsimi değiştirmeyin dedi. Sonra gittim bugün vdsinizi değiştirdim o eski vdsinizin oldugu makinadan başka boşta bir vds ayarladım. Sonra gittim 3gb videoyu pc upload ile denedim başarılı sonuç aldım. Aslında size öyle 2 gün geliyor fakat dün akşam mesaj attım bu durum hakkında. Neyse hakkımızda hayırlısı.

Harika olur elerine sağlık. youtub Nekadar bahane uydurursa uydursun peşindeyim dükkanı kapatmadan peşini bırakmam:)

:)) Eyw üstad. Aslında youtube işini %25'e yakın kişiler bırakmıştır forumdan. Youtube'unda hitleri sonuçta belli her ay ortalama aynı hitti çeker. Fakat benim görüşüme göre herkezin hitlerinde %25 artış var hatta daha fazlası. Yapan kişi azaldıkça kazanan kişi sayısı çoğalıyor. Açıkcası şu günleri değerlendirmek adına bolca kanal yapıyorum:)

Nehir akarken testiyi doldurmak gerekiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] özel proxylerde kullanıcı adı şifre problemi var kontrol edermisiniz.. Sabah birşey yoktu az önce problem başladı kullanıcı adı ve şifreyi kabul etmiyor

Evet yurt dışına bununla alakalı bir mesaj yazdım. Proxy iplerinin her birine belli bir kota veremiyorlar. Tüm proxylere şu kadar kota diye satın alıyorum. 2-3 ay önce yine bir arkadaş çıkmış bir ipden gblarca video indirmişti. Yurt dışı videoyu türkiye ip indiremediği için benim proxy den yapmıştı. Ben halbuki orada kalın harflerle video indirmek için değil youtube işi için kullanın diyorum. Herneyse yine böyle bir arkadaş var muhakak bugün proxyler olan günün 20 katından fazla kullanım yapmış ve proxylerin data hakkı bitmiş. ek proxy data ücret ödemesini yaptım aktif olmasını bekliyorum, ve bunu yapan ip adresini şirketten istedim. O kişiyi banlayabilmek adına.

Kusura bakmayınız, gece proxy sürelerine +2 gün herkese hediye edeceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dailymotion bölümü bitmemiş sanırım başka bir kanalıma toplu videoda emir veriyorum o diğer kanala yüklüyor.. Ayrıca daily toplu videoda yükleme emri verdiğimiz kanala tekrar tekrar emir verebiliyoruz. Buda herhangi bir uyarı olmadığı için aynı videoyu defalarca yüklememiz anlamına geliyor.
Birde bu normal videoyap özgün video bul kısmında aynı videolardan en az 2-3 adet karşımıza çıkıyor bilgin olsun..

Merhaba hocam,

1) Haklısın yüklenen videoları youtube bölümü gibi loglatacağım inş. Teşekkürler.
2) O şekilde yüklenmiş bir videonun linkini destekden yazarsan incleyim hocam. Bu mümkündür dailymotion daha yeni bölüm. Teşekkürler.
3) Özgün videodada aynı videodan 2-3 defa çıkan arama kelimesinide destekden yazarsan sevinirim. O sıkıntıyı ben göremedim ama kelimeden kelimeye değişir incelemek isterim.

Üyelik Id : 17552 1 aylık ucreti yatırdım suremi aktiflestirirmisiniz. su an 3-4 saatlik bi surem kaldı gunun dolmasına. sizi bekliyorum calısmak icin hocam

Özel vdsinizdeki 1gb üstü videoların pc upload bölümünde çalışmadığını 2 gün önce dile getirdiniz. bende php tarafında sıkıntı olmadığını ve yurt dışına makina aldıgım yere bu durumu dile getirdim. Onlarda şu ayarlar yapıldıysa olması gerekir dedi ama yinede 1gb üstü videolarda hata veriyordu. Eski vdsiniz ama vermiyordu. Eski vdsinize baktım başkası kullanmaya başlamış ondan rica ettim oda hayır vdsimi değiştirmeyin dedi. Sonra gittim bugün vdsinizi değiştirdim o eski vdsinizin oldugu makinadan başka boşta bir vds ayarladım. Sonra gittim 3gb videoyu pc upload ile denedim başarılı sonuç aldım. Aslında size öyle 2 gün geliyor fakat dün akşam mesaj attım bu durum hakkında. Neyse hakkımızda hayırlısı.

hocam bana bgun harıc dun Yönetici (15.09.2015 16:05) mesaj atmıssınız bende cevap verdım zaten birde sımdı denedım 1.2 gb lık video yıne yuklenmedı aynı sorunu aldım yüklenmedi video .

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion api sistemimizde dün geçici olarak gidip geliyordu işlem olayı. Şimdi kökten yükleme olayı gitti. Youtube sistemimiz gibi dailymotion sisteminide token sistemine çeviriyorum. En azından hiç sıkıntısı olmaması adına artık şart oldu. 1-2 gün sürebilir. Bugece yetişmezse yarın gün içinde inş yetişecektir.

Üyelik Id : 17552 1 aylık ucreti yatırdım suremi aktiflestirirmisiniz. su an 3-4 saatlik bi surem kaldı gunun dolmasına. sizi bekliyorum calısmak icin hocam

Tekrardan hayırlı olsun hocam.

hocam bana bgun harıc dun Yönetici (15.09.2015 16:05) mesaj atmıssınız bende cevap verdım zaten birde sımdı denedım 1.2 gb lık video yıne yuklenmedı aynı sorunu aldım yüklenmedi video .

dönüş sağladım hocam bir videoyu megaupload a yükleyin indirp ben test edyim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] özgün video bul kısmında aratıcağı siteleri bizim seçme şansımız var mı?
Sürekli daily videolarını buluyor ve ordakiler de youtubeden alınmış oluyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] daha hızlı görürsünüz diye burdan yazıyorum mehmet hocam, otomatik kanal çekme bölümü tıkandı manuel olarak başlatıyorum fakat daha sonra kontrol etmiyor, inceler misiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Şu etapda yazılım işlerini bitirmiş bulunuyorum. Sadece aşağıda belirttiğim ufak iş kaldı. Aşağıdaki şekilde yenilikleri getirdim. 1-2 hafta boyunca yazılım geliştirecek önemli bir istek göremedim. Varsa yazarsanız hemen yapayım. Bu nedenle yazılım geliştirmeye ara verdiğim için forumda aktif olacağım. Soru veya sorunlarınızı buradan da yazabilirsiniz.

Yılın ikinci Bombası(Torrent videolarını yükleme birincisiydi)
Spamde yeni devir başladı. Toplu Özgün Video Yükle!
Açıklama: Toplu video Bölümünden; artık youtube içerisinde olmayan videoları(özgün videoları) internetteki sitelerden bulup topluca kanalınıza yükletebilirsiniz.

Nasıl bir mantıkla çalışıyor?
İçerisinde toplam 36 sitenin botu bulunmaktadır. Bu siteler içerisinde tabiki youtube.com bulunmuyor. Siz örneğin hello diye arattınız. bu 36 sitede taratılır. Bulunan her video youtube da aynı başlıkla bulunuyor mu diye bakar. Baktıktan sonra da çıkan sonuçlarda aynı başlık veya çok yakın başlık cıkarsa video süreleri birbirine çok benziyor mu diye bakar. Hem süre hemde başlık benziyorsa karşınıza cıkarmaz cünkü video youtube da var demektir, eğer 2 side olumsuz ise işte o video youtube.com da yoktur ama özgün bir videodur. Bu daha başlangıç... 36 sitenin sayısı günden güne artacaktır.

YlAllj.png

Bitmedi:) Bir Bomba Yeni Özellik Daha!
Dailymotion.com Kanallarınıza Toplu Video ile artık videolarınızı yükletebilirsiniz.

Aşağıdaki resimde göreceğiniz gibi aynı youtube toplu video bölümünde olduğu gibi dailymotion toplu video bölümü yapılmıştır. Ayrıca resimden göreceğiniz gibi videoyap.com daki dailymotion.com bölümü için ekstra ücret ödemezsiniz. Kendine ait bir menüsü bulunmaktadır.

oZ1Zrq.png

Ayrıca Unutmayalim ki dailymotion limitleri mevcuttur. Bu limitler bizden değil dailymotion tarafından yapılmaktadır.;

1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.

Merhaba hocam,

lütfen bu tarz ileri durumlarda yönetici desteğine yazarken yetkili desteğe paylaşma tik işaretini kaldırınız. onlarada yazınca öncelik onlarda oluyor sonrasında ben görüyorum. son yüklediğiniz 50 videoyu inceledim fakat bir sıkıntı göremedim. Yani şu video linkli videom yüklenmemiş veya sıkıntılı diye videoyu silmeden linkinide verirseniz hem bizim taraflı loglara hemde api taraflı loglara bakıp konuşmam doğru olur. sıkıntınızı gideremediyseniz lütfen linki bana yönetici desteğinden yazınız.

dönüş sağlandı.

15-20 gündür 1 saniye yavaşlama olmamıştı ama dün 1-2 saat hafif yavaşladığını loglardan görüyorum. Emirleri veren makinamın herhalde kabini değişti. Bu hafta kabini değişeceğinin mailini almıştım.

1 günlük test üyelik alıp denemenizi tavsiye ederim. Bol kazançlı günler dilerim.

Dönüş yaptım hocam.
Web_Scripti kardeşim seni tanımïyorum ama ytparadan anladığım kadarıyla hem çalışkanlıgini, hem azmin, hem kazan kazan mantında bakış açın,ama daha önemlisi kişiliğin taktire şayan, elbette ne yapılsa hiç memnun olamayan insanlar çıkacaktır. Başarılarının devamını dilerim,

para kazanmaları açıyorum kanalda sonra ünlem 2 düzelttiriyorum başlıklar düzeliyo bazen bazı videolar düzelmemiş oluyor yada videolar tekrar d23q2as felan olarak başlıkları değişiyor hocam naısl çözücez

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sürekli token sorunu çıkarıyor. Kontrol edermisin..

Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

toplu bilgisayar upload kısmında videolarda bazen HTTP hatası dıye birşey cıkıyor yuklenmıyor neden kaynaklanıyor acaba @Web_Scripti

Üyelik Id : 17159

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam dönüş yaptım bakarmısınz rica etsem Üyelik Id : 10530

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri