Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam buyfullchannel yüklemeler durmuş durumda ne zaman eski haline döner acaba?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 40 kanal eklemeye 10k hak veriyorsunuz 300 kanal eklemeyede 10k hak veriyorsunuz sizce mantıksız değilmi her 40 kanala 10 k olması gerekmezmi veya 100 kanala 10k hak ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 32900 desteğe cevap verdim bakarsanız sevinirim hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] aynı şekil hocam cevap bekliyorum hala .. Üyelik Id : 11230

Link hatalı olabilir, Videonun gerçek başlığını çekilemedi!

video yüklemek için link yapıştırdığımda bu çıkıyor..hatam nedir arkadaşlar ?

arkadaşlar son iki günden beri eşleşen çok dert olmaya başladı. 10 videodan 6-7 si eşleşende kalıyor. sizde durumlar nasıl? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam sizin bilginiz var mı ?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam ticket'a bakar mısın?
Üyelik Id : 2129

@Web_Scripti Mehmet HOCAM ACİL
Screenshot by Lightshot
Şu uyarıyı kapatırmısın forumda bile gezemiyorum videoyap açıkken tamam anladık süremiz bitmişte bu ne yahu her 5-10 saniyede bir çıkıyor...

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

[/COLOR @Web_Scripti bildiriyi okudum diye bir ikon falan çıkmıyor ki nerde bu +kanal hakkım bitmiş ama yok öyle biryer işlem yaptırmıyor.. Sürekli sayfayı kapatıyor..
Hocam ana hesabımdan işlem yapamıyorum bir bildiri çıkarmışsın o hesabımda +kanal hakkım bittiği için kanallarım sayfasına atıyor her 5-10 saniyede bir bildiri sayfası açılırken hopp gene kanallarıma atıyor işaretleyemiyorum. Diğer hesaplarda sorun yok bu hesap başıma bela oldu

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Mehmet HOCAM ACİL
Screenshot by Lightshot
Şu uyarıyı kapatırmısın forumda bile gezemiyorum videoyap açıkken tamam anladık süremiz bitmişte bu ne yahu her 5-10 saniyede bir çıkıyor...

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:24 ----------

[/COLOR [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bildiriyi okudum diye bir ikon falan çıkmıyor ki nerde bu +kanal hakkım bitmiş ama yok öyle biryer işlem yaptırmıyor.. Sürekli sayfayı kapatıyor..

Oradaki tmm butonuna basın sonra açılan sayfada en altta bildiriyi okudum butonu var acılan sayfada ona tıklamanız gerekiyor

Oradaki tmm butonuna basın sonra açılan sayfada en altta bildiriyi okudum butonu var acılan sayfada ona tıklamanız gerekiyor
@Web_Scripti Malesef olmuyor hocam durmuyor ki basalım direk kanallarım sayfasına atıyor yukarıdada bu durumu yazdım.. O bildiri sayfası çıkarken kanallarım sekmessine atıyor bildiri falan yok ortada diğerlerinde işaretledim bunda olmuyor + kanal hakkım bittiği için kanallarıma atıyor direk durmuyor ki kanal takibe bi kanal bile ekleyemedim var sen gerisini düşün.. ID:10228

---------- Spam Engelliyici 20:14 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

@Web_Scripti Mehmet hocam diğer hesabımın desteğindende yazdım durmuyor bu ya bildiriyi kaldırın yada kanal fazlalığı uyarısını ki işlem yapabileyim.. sorunu çözünce burdan yazarsınız o hesabımın desteğine bile giremiyorum..

Son düzenleme:
Kanalalsattaki satisa cikardigim kanallari toplu excel halinde indirme sansim var mi ? Sattiklarim degil satisa cikardiklarim hepsini indirip satistan kaldirmak istiyorum biraz daha biriktirip fiyat duzenlemesine gidecegim :)

Mobil Mesaj

@Web_Scripti Mehmet hocam hala düzelmemiş hesabımda işlem yapamıyorum inceleyip kanal sayımı bile düşüremiyorum ki şundan kurtulayım...
Videoyapta kanal takip bölümü hariç görebildigim tek şey her 5-10 saniyede bir aşağıdaki resimler sizin bildiri çıkmıyor tıklanacak yer yok yani.. Dursa zaten hem kanal bağlayıp hemde fazlalığı eritecem.
http://prntscr.com/8iz0bh
http://prntscr.com/8iz116

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam 3 gündür destek de beklıyorum da bakarmısınız rıca etsem vıdeolar hala yuklenmıyor . Üyelik Id : 10530

@Web_Scripti hocam dailymotionda özel vds mizi kullanmak için vds seçme bölümünü eklermisin kanallarım sayfasında bide limit doldumu kalanı limit düzelince atarmı?

Videoların yüklenmesi yavas degil resmen durmus.
Ayrıca kanal takip kanalları kapalı gösteriyor.
Sanırım kanal takip bölümünde sıkıntı var.

Kanal takip su hatayı veriyor: An client error occurred: Failed to connect to 2a00:1450:4013:c00::5f: Network is unreachable [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam destekte mesajım var diye buradan yazdım . Bir arkadaşa 3 cevap vermişim . Ücreti ona göre düşersin . Daha öncede bir iki tane böyle olmuştu . 5-6 mesaj düşersin hesaptan

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri