Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]Dün gece video emri verdim hiçbirini yüklememiş

@Web_Scripti Mehmet hocam dailymotion yükleme bölümünde bir kanalıma yeni api bilgilerini falan girdim hatta bir adet video yükledim denemek için yükleme işlemi çalışıyor. Fakat kanal takip - video yöneticisi çalışmıyor. Kanal takipte kanal kapalı gözüküyor. video yöneticisinde video yok diyor bine yakın video olmasına rağmen.. Bizde mi bir hata var sistemdemi

Merhaba Arkadaşlar,

bir bilgilendirme geçmek durumunda kalıyorum. Bir şirketimin serverlarının tamamı hacklendi. Serverlardaki tüm programlara ait dosyalar ise steganos backup 2012 ile şifrelenmiş. Hal böyle olunca tüm günümü o şirketimde geçirmek durumunda kaldım. İşin kötü tarafı ise o şirketimin bünyesinde 100mbit hat oldugu için emirleri sadece iletmekle görevli serverım bulunuyordu. Yani videoyap veya bir internet işiyle alakalı veri bulunmuyordu. Fakat emirleri sırasıyla yüklemeyi ileten bir serverımdı. Bu serverın şuanda çalışmayışı malesef bu duruma getirdi. Ortalama 24 saatlik bir çalışmama durumundan sonra tekrardan aktif olacaktır. Verdiğim toplu videodaki rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Yarın düzelince ekstradan 1 gün herkese ekleyeceğim. Tabiki bunun özrü olmaz ama ciddi zarardayım.

Not: steganos backup 2012 ile şifrelenmiş dosyaları passcheck şifresi bilinmeden açabilen arkadaş aranızda varsa 3.000 usd gönderebilirim.

kanalalsattaki kanallarımı toplu halde satıştan çekip excele aktarmak istiyorum satın alayım tüm kanallarımı dicem o kadar param yok üstüne komisyon biniyor 30 kurustan 1033 kanal var 300 tl zarar olacak satıştan çekmek için tüm kanalları almak için kredi ekleseniz veya siz çekip bana excel ile verseniz efe hocam ?

şuan bot maşallah çok hızlı çalışıyor ama 30 saniye içinde 3-4 video atıyor kanala...

firefox eklentisinin çalışmayışıda bu server ile alakalımı? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Eklenti client oluştramıyor hatası alıyorum
teşekkürler

client oluşturulamıyor hatası veriyor eklenti nedeni nedir acaba ?

aynı sorun bendede var hocam destekten yazdım ama dönüş yapılmadı

arkadaşlar videoyapta çerçevede sıkıntı yaşıyorum
bi resmi çerçeve olarak kesiyorum paint.net le ortasını şeffaf yapıyorum
videoyu attıgımda video otomatik ortalanmıyor
video yine aynı kalıyor ama ben sadcee şeffaflandırdıgım kısımını görüyorum
bu sorunu nasıl çözebilirim.

mesela videoda bi adam var diyelim orta kısımda adam deil sadece kafası görünüyo :D

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bayramınız mübarek olsun, vaktiniz olursa eğer otomatik kanal çekme saatlerinde kontrol etmiyor yine, bakarsanız sevinirim, iyi bayramlar...

kanalalsattaki kanallarımı toplu halde satıştan çekip excele aktarmak istiyorum satın alayım tüm kanallarımı dicem o kadar param yok üstüne komisyon biniyor 30 kurustan 1033 kanal var 300 tl zarar olacak satıştan çekmek için tüm kanalları almak için kredi ekleseniz veya siz çekip bana excel ile verseniz efe hocam ?

Mobil Mesaj

sürekli client oluşturulamıyor hatası alıyorum. sanırım artık youtube işi bitti:D

Arkadaşlar, firefox eklentimizde bu gece güncelleme çıkaracağım. Youtube client almayı dün akşam değiştirdi. Bende bugün yeniden gücelliycem sitemizdeki firefox eklenti güncelleme tarihini takip ediniz.

Ümmed-i Muhammedin kurban bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle.

Arkadaşlar, firefox eklentimizde bu gece güncelleme çıkaracağım. Youtube client almayı dün akşam değiştirdi. Bende bugün yeniden gücelliycem sitemizdeki firefox eklenti güncelleme tarihini takip ediniz.

Ümmed-i Muhammedin kurban bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle güzel bir bayram geçirmeniz dileklerimle.

hocam dünden beri yükleme yapamıyorum sistemde bi sorun var ama anlayamadım destek talebi oluşturdum bakabilirseniz sevinirim.
Üyelik Id : 35435

Hocam hesaplama istemiştiniz 4 gün önce yolladım dönüş yapmadınız. Üyelik Id : 32900

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri