Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Annem ameliyattan çıktı çok şükür. Birazdan destekle ilgileneceğim inşallah.

Hocam dün geceki problem google ile radore arasında veri alışverişiyle alakalıydı. Dm ile alakalı bir problem dün gece yaşanmadı ki hocam. Son 1 saatte yüzlerce dm kanalı sql den eklendiğini görüyorum. Aldığınız problemin resmini çekip paylaşırsan sevinirim hocam.
Çok geçmiş olsun

hocam dm botunda vdsm var fakat şuan yükleme yapamıyorum normal atmıyordu zaten şimdi turbo modundada atmıyor şimdi
id: 33203
geçmiş olsun bu arada

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun
Sağol murat hocam,

Allaha şükürler olsun ameliyat çok iyi geçti. Daha taburcu etmeselerde annem şükürler olsun iyi. Bugün benden mutlusu olamaz:)

hocam dm botunda vdsm var fakat şuan yükleme yapamıyorum normal atmıyordu zaten şimdi turbo modundada atmıyor şimdi
id: 33203
geçmiş olsun bu arada

01:00 gibi pc başına geçince inceliycem hocam. Allah razı olsun hocam

Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin.İyi olmasına sevindim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe Abi Çok Çok Çok Geçmiş Olsun Abi .

gmaile giriş yapıp ''Client al, Token Al, Kanala Token ver'' dediğimizde mevcut videoyapta kayıtlı olan client üzerinden bağlanmıyor değil mi o kanala özel onun clienti alıyor yani 1 clientte 1 den fazla kanal olmuyor videoyap ayarlarımda kayıt olan client üzerinden işlem yapıp .. ona göre kayıtlı olan clienti yenilicem

Yt to yt yapan tüm kanallara topluluk mu geliyor? Botla alakalı bir durum mu bu

gmaile giriş yapıp ''Client al, Token Al, Kanala Token ver'' dediğimizde mevcut videoyapta kayıtlı olan client üzerinden bağlanmıyor değil mi o kanala özel onun clienti alıyor yani 1 clientte 1 den fazla kanal olmuyor videoyap ayarlarımda kayıt olan client üzerinden işlem yapıp .. ona göre kayıtlı olan clienti yenilicem

Client al, token al, kanalı ekle olayı her kanalın kapanması diğer kanalı etkilemeyecek seçimdir. Her kanal için client oluşturup onun üstünden kanalı tokenlayarak bağlar. Sabit bir client üstinden bağlamamamış olur.

Yt to yt yapan tüm kanallara topluluk mu geliyor? Botla alakalı bir durum mu bu

Yt to yt yapılan modüllere 3 gün önce birşey ekledim. Videoların metalarıda bir değişiklik. Ondan sonra yt to yt yapan kanallarda kapanma görmedim. Tabiki yinede yt to yt ileriye dönük risk teşkil eder mi bilmiyorum. Sonuçta yt den cekilmiş video oluyor ve o videoların içerisine gizli kod atıp yt den çekilmiş olabileceğini her daim anlıyabilir bir teknoloji yazabilir.

Topluluk ise bambaşka bir olay tamamen çalışılan içerikle alakalı. Render seçinlerinizi o kategori için değiştirmeniz gerekiyor veya kategoriyi değiştiriniz hocam.

Client al, token al, kanalı ekle olayı her kanalın kapanması diğer kanalı etkilemeyecek seçimdir. Her kanal için client oluşturup onun üstünden kanalı tokenlayarak bağlar. Sabit bir client üstinden bağlamamamış olur.

Yt to yt yapılan modüllere 3 gün önce birşey ekledim. Videoların metalarıda bir değişiklik. Ondan sonra yt to yt yapan kanallarda kapanma görmedim. Tabiki yinede yt to yt ileriye dönük risk teşkil eder mi bilmiyorum. Sonuçta yt den cekilmiş video oluyor ve o videoların içerisine gizli kod atıp yt den çekilmiş olabileceğini her daim anlıyabilir bir teknoloji yazabilir.

Topluluk ise bambaşka bir olay tamamen çalışılan içerikle alakalı. Render seçinlerinizi o kategori için değiştirmeniz gerekiyor veya kategoriyi değiştiriniz hocam.

Hocam çok geçmiş olsun :) Anneniz en kısa sürede sağlığa kavuşur inşallah

Hocam videoların metalarındaki değişiklik uygunsuz içerik sorununumu çözüyor? Tam anlamadım, teşekkürler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 7-8 farklı içerik denedim, ne atarsam topluluk geliyor. Yasaklı kelimelerede ekledim. Neden olabilir ?

Hocam çok geçmiş olsun :) Anneniz en kısa sürede sağlığa kavuşur inşallah

Hocam videoların metalarındaki değişiklik uygunsuz içerik sorununumu çözüyor? Tam anlamadım, teşekkürler

Uygunsuz içeriği çok olan bir kanalın mail ve şifresini bana destekden yazarmısın hocam.

Yaptığım değişiklik o videonun metasında oluşturulma tarihini değiştiriyor. Kopya içerik olduğunu algılamaması için hocam

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam 7-8 farklı içerik denedim, ne atarsam topluluk geliyor. Yasaklı kelimelerede ekledim. Neden olabilir ?

Topluluk 2 ye ayrılıyor hocam. Bir kanal açılma şekli iki içerik. Elinde varsa 7. aydan önce açılmış bir kansl onla dene hocam. Topluluk gelirse içerik gelmezse kanalı farklı kişiden satın al hocam

Evet bende onlarca kanal çöp ettim son günlerde hep topluluk geldi bugün başlıklarla oynayacağım biraz

Uygunsuz içeriği çok olan bir kanalın mail ve şifresini bana destekden yazarmısın hocam.

Yaptığım değişiklik o videonun metasında oluşturulma tarihini değiştiriyor. Kopya içerik olduğunu algılamaması için hocam

Ancak yarın deneyecegim
Topluluk 2 ye ayrılıyor hocam. Bir kanal açılma şekli iki içerik. Elinde varsa 7. aydan önce açılmış bir kansl onla dene hocam. Topluluk gelirse içerik gelmezse kanalı farklı kişiden satın al hocam

Elimde böyle bir kanal yok hocam. Son 3 gündür kanal açmıyorum. Fakat yarın açacağım inşallah. Olurda bolca uygunsuz içerik alırsam size dönüş yapacağım.
Teşekkür ederim

hocam ünlem geçle videoyu yüklüyorum sıkıntı yok videoları normale çevirdiğimde bende de uygunsuz içerik ve topluluk yiyor videolar çözümü yok mu bunun ?

hocam ünlem geçle videoyu yüklüyorum sıkıntı yok videoları normale çevirdiğimde bende de uygunsuz içerik ve topluluk yiyor videolar çözümü yok mu bunun ?

Bahsettiğin ünlem geç 2 galiba hocam. Başlıklar karışık halde olunca sıkıntı yok, başlıklar düzelince sıkıntı var? Eğer dediğin böyleyse yüklediğin bölümden etiket ve açıllamayı özelleştir ile topluca boşaltıp ünlem geç 2 yle yükle. En azından etiket ve açıklamasız olsada çalıştığın kategoride uygunsuz içerik almazsın.

Bahsettiğin ünlem geç 2 galiba hocam. Başlıklar karışık halde olunca sıkıntı yok, başlıklar düzelince sıkıntı var? Eğer dediğin böyleyse yüklediğin bölümden etiket ve açıllamayı özelleştir ile topluca boşaltıp ünlem geç 2 yle yükle. En azından etiket ve açıklamasız olsada çalıştığın kategoride uygunsuz içerik almazsın.

saol hocam denicem sonucu yazarım

Hesap süresi donuk ken birinden 11k hak aldım hesapta görünüyordu çevirmek için hesabı tekrar aktifleştirdim ve haklarım gitti sinir oldumm off

Hesap süresi donuk ken birinden 11k hak aldım hesapta görünüyordu çevirmek için hesabı tekrar aktifleştirdim ve haklarım gitti sinir oldumm off

Merhaba hocam,

Transfer loglarını sistem tutuyor. Merak etmeyin akşama hallederim. Mesajınızı gördüm ama üstünüzde baya ticket var. onları hallettikten sonra halledeceğim hocam.

Not: Aslında bu bir bug olmuş. Ben oraya yapı olarakda süresi olmayan kişiye hak transferi yapamazsınız diye ayarlarım.

iyi çalışmalar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri