[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] şifre unuttum alanından mail gelmiyor yönetici gönderecektir diyor?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bakın arkadaşlar yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Şuanda videoyap sisteminde sorun yok. benim kanallarım kapanmıyor. çalışma sisteminizi değiştirmeniz lazım. hem pc nizde hemde videoyapta kanal yaparken kanal eklerken yapmanız gereken bazı kriterler var.youtube işi artık giriş seviyesindeki kullanıcılar için çok zorlaştı.
modeme reset atmakla herşeyi çözdüğünüzü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.çunki google ip adresleriyle çok fazla ilgilenmiyor,önce başka şeylere bakıyor.oralardan sağlıklı veri alamazsa ip adresine şöyle bir göz ucuyla bakıyor.şimdi aylarca üzerine çalıştığımız bu çözümleri kimse kusura bakmasın kimse gelip buraya yazmaz bunları para kazanmak istiyorsanız kendiniz bulmalısınız.
sizlere tavsiyem öncelikle her kanalınıza ayrı client ve token vermelisiniz. sonrası pc nizde bitiyor.daha sonrası adsense hesabınızda daha sonrasıda kanala yüklediğiniz içeriklerde
merak etmeyin şuanda bende para kazanmıyorum ama kanallarım kapanmıyor.düzgün telifsiz topluluksız içerik bulabildiğimde para zaten kendiliğinden gelecek. sizlere tavsiyem bir kanala 100lerce video yüklemeden önce kanallarınız ve adsenseleriniz neden kapandığına biraz kafa yorun. inanın sonrası çok kolay olacak.
selamlar.
+1 bende yt to yt de sorun yaşıyorum umarım çözüm buluruzşöyle söyliyeyim aylardır bu işi yapıyorum ve videoyap kullanıyorum videoyapa 1 kere yazmamışımdır şu ana kadar kapanma için fakat ne denediysem olmadı pc temizlikle alakalı olduğunu emin ol cok cok iyi biliyorum 1 pc den 3 adsense calısıp odeme alabiliyorsam Google farketmiyor demektir veya kanal açarken ilk onaya düşmüyorsam sorun ekleme şeklinde değil kanalları ekliyorum 3-4-5 gün acık duruyor yükleme yaptığım gün kapanıyor bu sorun yt to yt ile alakalı alınmış önlemlerden dolayı diye düşünüyorum bunu tek başıma yaşamıyorum etrafımda işinde oldukça iyi 1-2 arkadaşımda yaşıyor.
bu konuda herkesten çok sizin düşünceniz önemli benim için @Web_Scripti destekten yazdım zaten 2 gün önce kanallarıda silmedim belki bulunur diye
şöyle söyliyeyim aylardır bu işi yapıyorum ve videoyap kullanıyorum videoyapa 1 kere yazmamışımdır şu ana kadar kapanma için fakat ne denediysem olmadı pc temizlikle alakalı olduğunu emin ol cok cok iyi biliyorum 1 pc den 3 adsense calısıp odeme alabiliyorsam Google farketmiyor demektir veya kanal açarken ilk onaya düşmüyorsam sorun ekleme şeklinde değil kanalları ekliyorum 3-4-5 gün acık duruyor yükleme yaptığım gün kapanıyor bu sorun yt to yt ile alakalı alınmış önlemlerden dolayı diye düşünüyorum bunu tek başıma yaşamıyorum etrafımda işinde oldukça iyi 1-2 arkadaşımda yaşıyor.
bu konuda herkesten çok sizin düşünceniz önemli benim için [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım zaten 2 gün önce kanallarıda silmedim belki bulunur diye
benimde yt to yt kanallar gitti son bikaç günde.3 yıl önce açılmış ve 1,5 yıldır quize baglı duran boş bi kanalı bota ekleyip yt to yt yapma talimatı verdim,bikaç saat sonra baktım kanala videolar atıldıkdan sonra tak diye gitti spamdandaha önce içine attıgım videolarıda videoyap ile atmıştım yine ama sorun yoktu.şu aralar yt to yt de sorun oldugu ortada,yt demekki bi önlem aldı bu konuda yoksa normalde yoktu böyle bi sorun.
Aynı sorunları bende yaşıyorum. Denemediğim yöntem kalmadıyt den yt ye yaptinigimiz zaman butun listedeki kanallar kapaniyor 1 tane bile acik kalmiyor ..![]()
Üyelik Id : 5097
Ayrıca bende yt to yt de sorun yaşıyorum. Sayı belirtmeyim ama oldukça fazla kanal kapanması yaşadım.
Hocam benim kanalları takip edebilirsin en güzel yt to yt bendeHocam yt to yt yapınca sadece botla değil her türlü youtube kopya içerik olduğunu anlıyor ve kanalı kapatıyor büyük oranda. Anlamadıklarını kapatmıyor. Dün gece 11 gibi bir yapı değiştirdim videoların metalarına render atıp bilgilerini değiştiriyor otomatik. Gece 11 den sonra yapılacak ve yt to yt çalışalacak kanalları bende takipdeyim. Şu dönemde yt to yt çalışmak riskli diyebiliriz. Bir çok sitenin botu var hocam farklı yerden çekip yt kanalına yüklemek en mantıklısı. En azından şu kopya içeriği nasıl anladığını ve atlatacağımızı bilene kadar.
Hocam yt to yt yapınca sadece botla değil her türlü youtube kopya içerik olduğunu anlıyor ve kanalı kapatıyor büyük oranda. Anlamadıklarını kapatmıyor. Dün gece 11 gibi bir yapı değiştirdim videoların metalarına render atıp bilgilerini değiştiriyor otomatik. Gece 11 den sonra yapılacak ve yt to yt çalışalacak kanalları bende takipdeyim. Şu dönemde yt to yt çalışmak riskli diyebiliriz. Bir çok sitenin botu var hocam farklı yerden çekip yt kanalına yüklemek en mantıklısı. En azından şu kopya içeriği nasıl anladığını ve atlatacağımızı bilene kadar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.