Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

film dizi işi bitti artık yt to yt yapılmıyor
Videoyap bundan sonra az izlenen para kazandırmayan içerik için kullanıcaz gibime geliyor

Sabahtan beri saydir saydir saydir ben susayim simdide yine mi ben sucluyum !! Kanalalsattaki kapanma oranimi biliyormusta sacmaliyormuşumda tutturmusuz bir 36 bin üyede. Caps lock 'u kapat önce o kadar saydirdin hala konusuyorsun yahu .

Mobil mesaj

---------- Spam Engelliyici 15:53 ---------- Önceki Mesaj 15:51 ----------

Ekle skype neas1559 kanal yapalim varsa sorun cozelim ama gelip bana boyle haksiz yere sen bir sey bilmiyorsun dersen ve saygidan bahsedersen olmaz hocam. Varsa bir hatam affola herkes sinirli adsense kapanmalarindan bana güzelce anlatsan olayi cözecegiz .

Mobil mesaj
Hala boş yapıyorsun skypede eklisin zaten bir iki kez yazdım sana dönmedin ok

Screenshot by Lightshot

Al buda kanıtı kasımda yazmışım dünde yazmışım cevap vermemişsin... Foruma yazdıklarını bi oku önce sen tartışma çıkarttın ne saygısızlığım varmış ilk mesajımda resmini de attım sen okumadan cevap verirsen alırsın cevabını

(Son mesajımda videoyla alakalı kapanma olmaz derken video sayısıyla alakalı olmadığını anlatmaya çalıştım ayrıca şu an aralıktayız doğru ben iki aydır diyorum yani kasım ve aralığı bahsediyorum siz eylül diyorsunuz :) ilk sorduğunuz sorunun cevabı zaten ilk mesajımda niye soruyorsunuz madem öyle Ayrıca her kanalı kendi clientiyle eklediğimi daha ilk mesajdan belirtmişim zaten

buda ezbere konuştuğunuzun kanıtı.. Kibar kibar sormuşum saygısızlığa vurdun burda.. orda okumadan dalga geçer gibi cevap vermişsiniz. ve 36 bin üye dayatmasını yaptığınızda gözüküyor.. Belki kapanmalarımız ne bizle ne videoyapla alakalı değil olduğunu da iddia etmiyorum çünkü vdsden atanların kanallarıda kapanıyor ama tavrınız insanı çileden çıkartır

Son düzenleme:
Olay şu . kimsenin yt seviyesini bilmedigimiz icin adam diyor ki eklenti ile aliyorum clienti ama yine kapaniyor. 1 tane kanali kac clienta bagliyorsun diyorum oyle bir sey yok sadece eklenti ile aldim siz demediniz bi diyor. 1 tane yetmez mi diyor. Keske yaninizda youtube seviyeniz yazsada bizde boyle ilk youtube a yeni baslamis üye gibi yaklasmasak . gecende adam tek ip ile 50 kanala girmis diyor ki bota bagladim 50 kanalim gitti. Sorunu başından anlamaya calisiyoruz ki ona gore destek verelim. Yanlis anlasilma olmus . Yetkili destek konusunda efe abi ile gorustum zaten çok bilen arkadaşlar yetkili destege yazabilir yeni başlayanlar yetkili destege yazsin ip degistirmeyi bilmeyen adamla yonetici destegi mesgul etmenin anlami yok.

Mobil mesaj

Merhaba Arkadaşlar;

Vidoyap ile Dailymotion yüklemesi IP havuzu sayesinde rahatlamış olarak okudum; peki kanal sınırlaması ne durumda ?

Merhabalar
botu satın almak istiyorum ancak youtube ve sisteme kayıtlı botlar dışındaki sitelerden video yüklemek istiyorum.

Link bulucu sistemler ile video yükleme sistemi şuan aktif olarak çalışıyor mu ?

İyi Çalışmalar

Olay şu . kimsenin yt seviyesini bilmedigimiz icin adam diyor ki eklenti ile aliyorum clienti ama yine kapaniyor. 1 tane kanali kac clienta bagliyorsun diyorum oyle bir sey yok sadece eklenti ile aldim siz demediniz bi diyor. 1 tane yetmez mi diyor. Keske yaninizda youtube seviyeniz yazsada bizde boyle ilk youtube a yeni baslamis üye gibi yaklasmasak . gecende adam tek ip ile 50 kanala girmis diyor ki bota bagladim 50 kanalim gitti. Sorunu başından anlamaya calisiyoruz ki ona gore destek verelim. Yanlis anlasilma olmus . Yetkili destek konusunda efe abi ile gorustum zaten çok bilen arkadaşlar yetkili destege yazabilir yeni başlayanlar yetkili destege yazsin ip degistirmeyi bilmeyen adamla yonetici destegi mesgul etmenin anlami yok.

Mobil mesaj

Hocam sen videoyap destek personelimisin?

Dailymotion bölümü için 2 yeni farkedilmeyecek özellik getirdim. Normalde yenilikleri yazmıyorum fakat bunlar pek anlaşılmayabilir diye yazıyorum.

1) Kanal takibe kanalın geçen haftaki ve toplam kazancını ekledim. Şu saniyeden sonra yeni eklenecek kanallarda bu durum geçerlidir. Eski kanalınızda görmek istiyorsanız ancak kanalı silip telrardan ekleyerek aktif olur(Api yapısında analytics izni istemeye başladığı içindir)

2) Kanallarım kısmına proxy ekledim. Sistemin 80.000 adet proxysi mevcuttur. Normalde tüm yüklemeler bunlar üstünden yapılır. Fakat bazı arkadaşlar diyorki ben uzun video atıyorum. Çok fazla erteleme alıyor, temiz ip olsa limiti bomboş olsa bu olmaz dedi. Normalde kanalın günlük limitini sistemin kendi proxy yapısı %90 düzgünce doldurur. Fakat bunu %100 limiti bitene kadar günlük doldursun istiyorsanız proxy sistemimizden proxy satın alıp kolayca kanallarınız için aktifleştirebilirsiniz.

Bol kazançlı günler

Dailymotion bölümü için 2 yeni farkedilmeyecek özellik getirdim. Normalde yenilikleri yazmıyorum fakat bunlar pek anlaşılmayabilir diye yazıyorum.

1) Kanal takibe kanalın geçen haftaki ve toplam kazancını ekledim. Şu saniyeden sonra yeni eklenecek kanallarda bu durum geçerlidir. Eski kanalınızda görmek istiyorsanız ancak kanalı silip telrardan ekleyerek aktif olur(Api yapısında analytics izni istemeye başladığı içindir)

2) Kanallarım kısmına proxy ekledim. Sistemin 80.000 adet proxysi mevcuttur. Normalde tüm yüklemeler bunlar üstünden yapılır. Fakat bazı arkadaşlar diyorki ben uzun video atıyorum. Çok fazla erteleme alıyor, temiz ip olsa limiti bomboş olsa bu olmaz dedi. Normalde kanalın günlük limitini sistemin kendi proxy yapısı %90 düzgünce doldurur. Fakat bunu %100 limiti bitene kadar günlük doldursun istiyorsanız proxy sistemimizden proxy satın alıp kolayca kanallarınız için aktifleştirebilirsiniz.

Bol kazançlı günler

Yt to yt işinide çözeceğinize inanıyorum hocam

Şuan videoyap kullanıp kapanma yaşayıpta çözüm bulunamayan kişiler sayısı artıyor ama tabiki sorun bende veya bizdedir...

Son düzenleme:
bakın arkadaşlar yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Şuanda videoyap sisteminde sorun yok. benim kanallarım kapanmıyor. çalışma sisteminizi değiştirmeniz lazım. hem pc nizde hemde videoyapta kanal yaparken kanal eklerken yapmanız gereken bazı kriterler var.youtube işi artık giriş seviyesindeki kullanıcılar için çok zorlaştı.

modeme reset atmakla herşeyi çözdüğünüzü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.çunki google ip adresleriyle çok fazla ilgilenmiyor,önce başka şeylere bakıyor.oralardan sağlıklı veri alamazsa ip adresine şöyle bir göz ucuyla bakıyor.şimdi aylarca üzerine çalıştığımız bu çözümleri kimse kusura bakmasın kimse gelip buraya yazmaz bunları para kazanmak istiyorsanız kendiniz bulmalısınız.

sizlere tavsiyem öncelikle her kanalınıza ayrı client ve token vermelisiniz. sonrası pc nizde bitiyor.daha sonrası adsense hesabınızda daha sonrasıda kanala yüklediğiniz içeriklerde

merak etmeyin şuanda bende para kazanmıyorum ama kanallarım kapanmıyor.düzgün telifsiz topluluksız içerik bulabildiğimde para zaten kendiliğinden gelecek. sizlere tavsiyem bir kanala 100lerce video yüklemeden önce kanallarınız ve adsenseleriniz neden kapandığına biraz kafa yorun. inanın sonrası çok kolay olacak.

selamlar.

Son düzenleme:
bakın arkadaşlar yazmayayım diyorum dayanamıyorum. Şuanda videoyap sisteminde sorun yok. benim kanallarım kapanmıyor. çalışma sisteminizi değiştirmeniz lazım. hem pc nizde hemde videoyapta kanal yaparken kanal eklerken yapmanız gereken bazı kriterler var.youtube işi artık giriş seviyesindeki kullanıcılar için çok zorlaştı.

modeme reset atmakla herşeyi çözdüğünüzü düşünüyorsanız yanılıyorsunuz.çunki google ip adresleriyle çok fazla ilgilenmiyor,önce başka şeylere bakıyor.oralardan sağlıklı veri alamazsa ip adresine şöyle bir göz ucuyla bakıyor.şimdi aylarca üzerine çalıştığımız bu çözümleri kimse kusura bakmasın kimse gelip buraya yazmaz bunları para kazanmak istiyorsanız kendiniz bulmalısınız.

sizlere tavsiyem öncelikle her kanalınıza ayrı client ve token vermelisiniz. sonrası pc nizde bitiyor.daha sonrası adsense hesabınızda daha sonrasıda kanala yüklediğiniz içeriklerde

merak etmeyin şuanda bende para kazanmıyorum ama kanallarım kapanmıyor.düzgün telifsiz topluluksız içerik bulabildiğimde para zaten kendiliğinden gelecek. sizlere tavsiyem bir kanala 100lerce video yüklemeden önce kanallarınız ve adsenseleriniz neden kapandığına biraz kafa yorun. inanın sonrası çok kolay olacak.

selamlar.

İlk cümleni çok beğendim, bende kapanma yaşamıyorum kanallarda fakat biraz daha zorlaştı, bot para kazanma botu değil içerik yükleme botu zaten, geri kalan herşey kullanıcı da.

Sorun var diyen de sorun varsa kullanmasın yani, o derece stabil şu an bot.
YT ve kullanıcı kaynaklı sorunlar haricinde sorun yok. ;)

İlk cümleni çok beğendim, bende kapanma yaşamıyorum kanallarda fakat biraz daha zorlaştı, bot para kazanma botu değil içerik yükleme botu zaten, geri kalan herşey kullanıcı da.

Sorun var diyen de sorun varsa kullanmasın yani, o derece stabil şu an bot.
YT ve kullanıcı kaynaklı sorunlar haricinde sorun yok. ;)

Aynen hocam bende sana katılıyorum. Teşekkürler.

selamlar.

3 gündür icimdekileri yaziya dökmüşsün teşekkürler

Mobil mesaj

Bol kazançlı günler

Edit Etmiyormuş:)

Bol kazançlı günler
Az iş çok laf yapanlarla doldu taştı burası pek tadı kalmadı. Sen az laf çok iş yapanlardansın. Yenilikleri farkettim eline emeğine sağlık. Takipde değişiklikten sonra abone bölümünü sanırım kaldırdın imkan varsa yine ekleyebilirsen güzel olur. Teşekkkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION];
Hcoam botla vk.comdan bi sayfadan otomatik olarak belirli sayıda videoyu her gün dmye cekebilirmiyiz, sonra bottan isim ve etiket vs degiştire bilirmiyiz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri