Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar blogger resim sistemi sorunsuz çalışıyor mu?

Son düzenleme:
Ne gibi bir gelişme Melih? Açılan kanallar kapanıyor ondan mı sordun? Geçen açıyım dedim yt to yt yaptım alayı kapandı..
Aynen şuanda genel bir sıkıntı var kanallar kapanıyor üzerinde çalışıyorlardı ama bir gelişme yok sanırım şuanda.

Samsung Galaxy Note III cihazımdan Tapatalk aracılığı ile gönderilmiştir.

onca deneme yaptım hepsi kapandı çözüm elde edemessem vds ile devam edeceğim artık.

Hocam bu kapanma topluluk vs. mi yoksa farklı bir şeyden mi? Youtube dışından yüklediğinizde de kapanma oluyor mu?
Ben mesela youtube dışından dizi yüklemesi yapıyordum farklı bir bottan devamlı topluluk yiyordu kanal. [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION]

Hocam bu kapanma topluluk vs. mi yoksa farklı bir şeyden mi? Youtube dışından yüklediğinizde de kapanma oluyor mu?
Ben mesela youtube dışından dizi yüklemesi yapıyordum farklı bir bottan devamlı topluluk yiyordu kanal. [MENTION=10691]CyberTR[/MENTION] [MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION]

Şuanda benim anladığım kadarıyla botla nerden çekerseniz çekin kapanıyormuş bunu bikaç arkadaşım daha söyledi ben yt dışından denememiştim. Bu zamana kadar her şeye çözüm bulundu buna da bulunacaktır Efe hocam bir sürü kanal üzerinde deneme yapıyorum yazmıştı en son destekten.

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

onca deneme yaptım hepsi kapandı çözüm elde edemessem vds ile devam edeceğim artık.

Kişisel yöntemlerle aşılabileceğini düşünmüyorum sorun çözülene kadar tatile aldım ben hesabımı

Şuanda benim anladığım kadarıyla botla nerden çekerseniz çekin kapanıyormuş bunu bikaç arkadaşım daha söyledi ben yt dışından denememiştim. Bu zamana kadar her şeye çözüm bulundu buna da bulunacaktır Efe hocam bir sürü kanal üzerinde deneme yapıyorum yazmıştı en son destekten.

---------- Spam Engelliyici 17:00 ---------- Önceki Mesaj 16:59 ----------

Kişisel yöntemlerle aşılabileceğini düşünmüyorum sorun çözülene kadar tatile aldım ben hesabımı

Konum aldı başını gidiyor yazmayım yazmayım diyorumda dayanamıyorum. Yt to yt yerine x to yt yapıpda kapanan nasıl varmış bir destekden yazarmı o arkadaşın. Ben o durumda daha kimsenin kanalı kapandığını duymadım.

Konum aldı başını gidiyor yazmayım yazmayım diyorumda dayanamıyorum. Yt to yt yerine x to yt yapıpda kapanan nasıl varmış bir destekden yazarmı o arkadaşın. Ben o durumda daha kimsenin kanalı kapandığını duymadım.

Gün geçmiyorki bi sorun daha çıkmasın :S ama dün 80 tl kasandığım için bırakamıyorum da :D

hocam blogta konu olmasına rağmen sürekli bu hatayı veriyor..

Blogunuzdaki son eklenen kayıtdan sonra eklenen bulunmadigi icin ekleme yapilamiyor.

sürekli yeni ekleme yapıyorum ama aynı hatayı veriyor ilk başlarda ekleme yaptım sorun düseldide şimdi bi kaç ekleme yaptım düselmiyor

Ben denemedim hocam 2 kişiden böyle bi duyum aldım ve bunu dile getirdim. Sorun onlardan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum. Sizle iletişime geçmelerini söylerim. Edit: [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

Son düzenleme:
Ben denemedim hocam 2 kişiden böyle bi duyum aldım ve bunu dile getirdim. Sorun onlardan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum. Sizle iletişime geçmelerini söylerim. Edit: @batuhannoyan
YT to yt olan kanallar neredeyse 2-3 haftadır kapanıyordu zaten.. Ama x to yt de ciddi anlamda denemem yok fakat bir iki kanal yapmıştım kapanmıştı. Halada ekli duruyorlar botta.. O ara çok kanal kaybettiğim için riske girmeyip videoyap harici platformlara ve vdsye yöneldim. Onlarda şimdilik problem yaşamıyorum renderli olunca sıkıntı olmuyor sanırım.
Fakat bu günlerrde yine x to yt olayını dener buraya sonucu yazarım.

Gün geçmiyorki bi sorun daha çıkmasın :S ama dün 80 tl kasandığım için bırakamıyorum da :D

hocam blogta konu olmasına rağmen sürekli bu hatayı veriyor..

Blogunuzdaki son eklenen kayıtdan sonra eklenen bulunmadigi icin ekleme yapilamiyor.

sürekli yeni ekleme yapıyorum ama aynı hatayı veriyor ilk başlarda ekleme yaptım sorun düseldide şimdi bi kaç ekleme yaptım düselmiyor

Merhaba hocam, en son dizine eklenen linkden sonra eklenmişleri tarar ve ekler. Eğer en son dizine eklenen son eklenen içerik değilse yönetici desteğine bu durumu yazıp mail ve şifresini blogun yazarmısın şimdi bende bloguma dizin ekledim bir sıkıntı görmedim hocam.

Ben denemedim hocam 2 kişiden böyle bi duyum aldım ve bunu dile getirdim. Sorun onlardan kaynaklanıyor da olabilir bilemiyorum. Sizle iletişime geçmelerini söylerim. Edit: [MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION]

Şöyle söyleyim hocam, son 15 günde x to yt şeklinde çalışan 23.852 kanal olmuş 22.986 tanesi açık. Kapanan ortalama 900 e yakın kanal olmuş.

Yt to yt niçin kanal kapattırıyor. Yt den indirilen videonun içerisinde gizli bir tanımlama koymuş kopyalayınca kanalı kapatıyor(rendersız kopyalayınca). Örneğin x sitesinden video yükleyince kapanmıyor. Ama diyelim ki bu x sitesi youtube dan içeriği indirip kendi sitesine yüklediyse x sitesinden yüklense kapanabiliyor. İşte o azınlıkta x to yt yapıp kapananları kapsıyor.
[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] nın çektiği yer belkide yt den indirip yüklemişte olabilir.

---------- Spam Engelliyici 19:26 ---------- Önceki Mesaj 19:17 ----------

YT to yt olan kanallar neredeyse 2-3 haftadır kapanıyordu zaten.. Ama x to yt de ciddi anlamda denemem yok fakat bir iki kanal yapmıştım kapanmıştı. Halada ekli duruyorlar botta.. O ara çok kanal kaybettiğim için riske girmeyip videoyap harici platformlara ve vdsye yöneldim. Onlarda şimdilik problem yaşamıyorum renderli olunca sıkıntı olmuyor sanırım.
Fakat bu günlerrde yine x to yt olayını dener buraya sonucu yazarım.

4 videoyap üyeliğinide inceledim, çok kanal olduğu için hangisine yükledin diye özel kanal olarak bulmam imkansız. hangi üyelik kaç nolu kanallardı hocam bu denediklerin videolarına bakmam ve yt den indirilmiş videolarmıymış görmem için.

Merhaba hocam, en son dizine eklenen linkden sonra eklenmişleri tarar ve ekler. Eğer en son dizine eklenen son eklenen içerik değilse yönetici desteğine bu durumu yazıp mail ve şifresini blogun yazarmısın şimdi bende bloguma dizin ekledim bir sıkıntı görmedim hocam.

Şöyle söyleyim hocam, son 15 günde x to yt şeklinde çalışan 23.852 kanal olmuş 22.986 tanesi açık. Kapanan ortalama 900 e yakın kanal olmuş.

Yt to yt niçin kanal kapattırıyor. Yt den indirilen videonun içerisinde gizli bir tanımlama koymuş kopyalayınca kanalı kapatıyor(rendersız kopyalayınca). Örneğin x sitesinden video yükleyince kapanmıyor. Ama diyelim ki bu x sitesi youtube dan içeriği indirip kendi sitesine yüklediyse x sitesinden yüklense kapanabiliyor. İşte o azınlıkta x to yt yapıp kapananları kapsıyor.

[MENTION=14299]batuhannoyan[/MENTION] nın çektiği yer belkide yt den indirip yüklemişte olabilir.

4 videoyap üyeliğinide inceledim, çok kanal olduğu için hangisine yükledin diye özel kanal olarak bulmam imkansız. hangi üyelik kaç nolu kanallardı hocam bu denediklerin videolarına bakmam ve yt den indirilmiş videolarmıymış görmem için.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bu blog icin botu nasil kullanacagimiza ve gereken diger ayarlari nasil yapacagimiza dair bir video cekme imkanin var mi?

@batuhannoyan nın çektiği yer belkide yt den indirip yüklemişte olabilir.

Mehmet hocam mak 2-3 kanalı o şekilde denedim ama bende karıştırıyorum Emin olduğum bi kanalım var üyelik ıd:10228 de birinci kanal hatta yüklenme sırasında bekleyen videosuda var o şekilde buldum. Kanal kapanınca öyle kalmış yüklenecekler listesinde.. Ayrıca daha önce seninle iki kanal denemesi yapmıştık ve o kanallardan birini farklı bir bota bağlayıp yükleme yapmıştım bir hafta önce sizde sormuştunuz nerden yükleme yaptınız diye o kanalda yt to yt ve rendersiz, sadece ünlem geç yapmıştım o kanalda hala açık bilgileri sizde var yönetici desteğinde.. incelersiniz

Efe hocam daha önce destekten belirtmiştim çözüm adına buradan yineleyim. Yt to yapmadığım kanallarda kapandı.

Bir istemci bir hata oluştu: Başarısız bağlanmak için 2a00:1450:4016:804::200a: Ağ erişilemiyor

kanal takipte böyle bir hata var kanalların hepsi kapalı gözküyor ama kanallar acık sebebi nedir acaba.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Efe hocam gerçekten ayıp ediyorsun. Lütfen mesaj veya telefon ile dönüş yapabilir misin. Günlerdir sana ulaşmaya çalışıyorum, konuyu biliyorsun.

dailymation kanal takipte analitik gostermiyor yoneticiye iletin diye uyarı var
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Bloggera resim yükleme ile api üzerinden konu açabiliyor musunuz?
Resimleri buluyorum ,yayınla diyorum yayınlar ortadan kayboluyor :(

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri