Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sistem çok güzel 3 haftadır sadece, dün 10 dklık serverların açılıp kapanmasında gitmişti arada olur böyle sağlık olsun :)

Beyler elimizde olmayan nedenlerden dolayı saldırı aldık ve 15 dk firewall ın aktif olması sürdü. bu süreç için özür dilerim. Bu 15 dk da 2 sayfa konuya yazı girilmiş. Herkesden özür dilerim.

Şuanda bir sıkıntı kalmadı.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam giriyor şimdi ama dailymotiondan video indirilmiyor url eksik diyor hep acil çözüm lazım

edit : sıkıntı youtube serverlarındaymış .

Beyler öncelikle bugün yaşanan 20 dk yakın kesinti için özür dilerim. Bu süreçte sadece anaserverımız saldırı nedeniyle sıkıntı yaşadı. Firewall'ın devreye girmesiyle birlikte sıkıntı geçti. Ama altta çalışan kanal kontrolleri, ve toplu video yüklemeleri diğer alt serverlarımız tarafından devam etti.

Sizden bir ricam var, artık 6.200'e kişilik bir aileyiz. Lütfen sohbet etmek için desteğe mesaj atmayalım. Günde 600 farklı kişiden ortalama 3000'e yakın mesaj geliyor. 3000 tane mesaja tek tek cevap vermem gerekiyor. Bu nedenle server yazılımına ayıracağım vakit git gide azalıyor ve yenilikleri neredeyse yapamaz duruma geldim. Lütfen sadece sıkıntılarımızı dile getirelim. atılan 3000 mesajın 400-500 tanesi öğrenmek amacıyla soruluyor, gerisi gerçekten muhabbet için yazılıyor. Çok aşırıya kaçan arkadaşları uyarıyorum ama diğer arkadaşları kalp kırmamak adına birşey yazmıyorum. Şuan gördüğünüz bu sistemden daha iyisini hayal ediyorsanız lütfen herşeyi yazmayınız. Bu mesajım sitem etmeyle alakalı değildir. Hepimiz dostuz ve hepimizin tek bir amacı var PARA KAZANMAK. Daha çok kazanmanız için benimde yazılımı geliştircek zamana ihtiyacım var. Normalde geçen hafta gelemesi gereken bir özellik bugün olmuş daha gelemedi. 1.5 yıldır videoyap tarihinde verdiğim tarihe birşeyi yetiştiremedim. Anlayış gösterim muhabbet içeren mesajlar atmazsak çok sevinirim. Hepimizin daha çok kazanmasını istiyorsak bu şart. Bakın son 1 güne ait forumda yazılmış isteklere hala yanıt vermiş durumda değilim. Bunun tek nedeni zamanımın olmamasıdır.

Beyler öncelikle bugün yaşanan 20 dk yakın kesinti için özür dilerim. Bu süreçte sadece anaserverımız saldırı nedeniyle sıkıntı yaşadı. Firewall'ın devreye girmesiyle birlikte sıkıntı geçti. Ama altta çalışan kanal kontrolleri, ve toplu video yüklemeleri diğer alt serverlarımız tarafından devam etti.

Sizden bir ricam var, artık 6.200'e kişilik bir aileyiz. Lütfen sohbet etmek için desteğe mesaj atmayalım. Günde 600 farklı kişiden ortalama 3000'e yakın mesaj geliyor. 3000 tane mesaja tek tek cevap vermem gerekiyor. Bu nedenle server yazılımına ayıracağım vakit git gide azalıyor ve yenilikleri neredeyse yapamaz duruma geldim. Lütfen sadece sıkıntılarımızı dile getirelim. atılan 3000 mesajın 400-500 tanesi öğrenmek amacıyla soruluyor, gerisi gerçekten muhabbet için yazılıyor. Çok aşırıya kaçan arkadaşları uyarıyorum ama diğer arkadaşları kalp kırmamak adına birşey yazmıyorum. Şuan gördüğünüz bu sistemden daha iyisini hayal ediyorsanız lütfen herşeyi yazmayınız. Bu mesajım sitem etmeyle alakalı değildir. Hepimiz dostuz ve hepimizin tek bir amacı var PARA KAZANMAK. Daha çok kazanmanız için benimde yazılımı geliştircek zamana ihtiyacım var. Normalde geçen hafta gelemesi gereken bir özellik bugün olmuş daha gelemedi. 1.5 yıldır videoyap tarihinde verdiğim tarihe birşeyi yetiştiremedim. Anlayış gösterim muhabbet içeren mesajlar atmazsak çok sevinirim. Hepimizin daha çok kazanmasını istiyorsak bu şart. Bakın son 1 güne ait forumda yazılmış isteklere hala yanıt vermiş durumda değilim. Bunun tek nedeni zamanımın olmamasıdır.

Üstad alt yapınızı tam olarak bilmiyorum,
ancak 6200 kişiye hizmet veren bir sistemin bu kadar müşteriye cevap verecek 1 yada 2 personel alımını finanse edemiyorsa sıkıntı var demektir.

Üstad alt yapınızı tam olarak bilmiyorum,
ancak 6200 kişiye hizmet veren bir sistemin bu kadar müşteriye cevap verecek 1 yada 2 personel alımını finanse edemiyorsa sıkıntı var demektir.

Şirketimde 7 personelim var hocam. Destek bölümünden herkes kanal mail ve şifresini veriyor. ben bir personele ne maaş vericek olursam olayım o kanalı çalabilir. Hadi şifresini çalmadı onun kanalı iyi kazanıyormuş bende bunu çekeyim diyebilir. Şuana kadar 1 kişi çıkıpda kanal şifrem değişti veya bir sıkıntı yaşıyorum diyemez. Bu güveni sizlere karşı ben sağlattığımı düşünüyorum, oradaki destek personelinin bunu tam yapacağına inanamıyorum. Sonuçta sistemde binlerce milyon hitli kanal mevcut.

merhaba. öncelikle kolay gelsin

bekleyenvideolar.php bölümünde videonun altında " Video yüklenecektir...[Sil] " yazısı bulunmakta. musait bir zamanda zor da değilse küçük bir detay olarak videonun üstüne olabilir başka bir yere olabilir yüklenecek kanal ismini yada yükleyeceği kanalı belirten birşey yazsa güzel olur.hangisi hangi kanala gidecek belli olmuyor.
istek değil bir öneridir.
birde elinize sağlık hocam. bot çok güzel..

Usta ya 6200 üye çıkmaz bu forumda veya başka türk forumlarında galiba sizden yabancılarda bot alıyor :D

Usta ya 6200 üye çıkmaz bu forumda veya başka türk forumlarında galiba sizden yabancılarda bot alıyor :D

ytpara, r10, webmastersitesi buralarda konusu var başka yerde varmı bilmiyorum.
rahat rahat çıkartır 6000 kişiyi birde multi üyelikleri düşün 100 kanal ı olan 1 kişi 25 kanal hakkından 4 kişi gibi..
bence çıkar hacı :)

Ytpara.com'dan belki 500-1000 arası üyem vardır. diğer webmaster forumlardan da 2000-3000 arası toplam var diyebiliriz. Hiç arkadaşını üye ettirdin mi bilmem buradakilerin bir çoğu çevresindekileride üye ettiriyor. onlinedetay hocamın dediği gibi ortalama 400 kişinin zaten 1 den çok hesabı var.

Videoyap.com'u çok küçümseme hocam. Alexa sıralamasında Türkiyenin 1040. sı sitesiyiz.

Alexa Sıralaması

Bunları üyem olmayan birisine açıklamam, ama sen sorduğun için açıkladım.

ytpara, r10, webmastersitesi buralarda konusu var başka yerde varmı bilmiyorum.
rahat rahat çıkartır 6000 kişiyi birde multi üyelikleri düşün 100 kanal ı olan 1 kişi 25 kanal hakkından 4 kişi gibi..
bence çıkar hacı :)

:) Aynen çıkıyor, böyle giderse 3-4 ay içinde 10.000'de bulacaktır. Sizlere kazandırmak için elimden geleni yapıyorum. Sizler kazandıkça bende kazanıyorum.

Ytpara.com'dan belki 500-1000 arası üyem vardır. diğer webmaster forumlardan da 2000-3000 arası toplam var diyebiliriz. Hiç arkadaşını üye ettirdin mi bilmem buradakilerin bir çoğu çevresindekileride üye ettiriyor. onlinedetay hocamın dediği gibi ortalama 400 kişinin zaten 1 den çok hesabı var.

Videoyap.com'u çok küçümseme hocam. Alexa sıralamasında Türkiyenin 1040. sı sitesiyiz.

Alexa Sıralaması

:) Aynen çıkıyor, böyle giderse 3-4 ay içinde 10.000'de bulacaktır. Sizlere kazandırmak için elimden geleni yapıyorum. Sizler kazandıkça bende kazanıyorum.

sadece ben 3 üye getirdim ve multi üyelik şu bu çok geçmez ilk 500'e girer alexa da

özgünleştirme kısmını pek beğenmesemde :D harika bir bot gerçekten. birde şu ünlem olayına bi çözüm olsa off anam off :D

Alexa Sıralaması

Benim sayemde, kendi hesaplarım dahil bi 20 hesap alındı heralde :p

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri