Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

arkadaşlar şimdi bunu alınca vdsye gerek yok dimi , video yüklerken pc kasmıcak ? yani benim pcde işlerim varda yoğun kasmaması gerek.
haftada 4gb-2gb arası hd video yüklüyorum.bide 3 aylık 115tl galiba

Bahsettiğin olay bilgisayarında hali hazırda mevcut bir videoyu youtube.com'a girip yüklediğinde internet hattını kasar, videoyap ilede yüklersen internet hattını kasar. Çünkü o video senin bilgisayarında olan bir videodur her türlü internete çıkışı için internet hattını kastırır. Bot biraz farklı birşey hocam. Sitemizin sağ alt köşesinden tanıtım videosunu açıp izleyebilirsin. Fakat sana çok yararlı olacağını sanmıyorum.

Tüm kanallar kapalı olarak gözüküyor bende. Sizde de bu şekilde mi?

Aynen hepsi kapalı gözüküyor. Ama kapalı değiller

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Makina google'a girebilse gösterecek kanalların durumunuda giremiyor :) Google şu sıralar çok dertli..
http://www.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber/1211751-youtube-ve-google-erisilemiyor

Sisteme canlı yayın özelliği ekleyebilir misiniz?
Bahsettiğin olay bilgisayarında hali hazırda mevcut bir videoyu youtube.com'a girip yüklediğinde internet hattını kasar, videoyap ilede yüklersen internet hattını kasar. Çünkü o video senin bilgisayarında olan bir videodur her türlü internete çıkışı için internet hattını kastırır. Bot biraz farklı birşey hocam. Sitemizin sağ alt köşesinden tanıtım videosunu açıp izleyebilirsin. Fakat sana çok yararlı olacağını sanmıyorum.

Makina google'a girebilse gösterecek kanalların durumunuda giremiyor :) Google şu sıralar çok dertli..
Youtube ve Google çöktü mü? Sorunun nedeni araştırılıyor | Teknoloji Haberleri

27 Aydır, 19.000 e Aşkın Üyemizle Birlikte Büyüyoruz.

Videoyap.com

Deneme Süresi için siteye üye olduktan sonra sol bölümdeki deneme süresi bölümüne tıklamanız yeterlidir.

VDS gerekmez, sizin internet kotanızı kullanmaz.
Videoyap.com tarayıcınız üzerinden kullanılır ve videoyap kendi sunucuları üzerinden işlem yapar.
VDS'lere göre EN AZ 10 kat hızlıdır.

Merhabalar,

Sistemin yaptıklarını 2 cümle ile özetlemek gerekirse: Youtube ve bir çok botunu yazdığımız sitelerden sadece link girerek o sayfadaki videoyu kendi sayfanıza özgünleştirerek çekebilirsiniz ve bu işlemde logonuzu, intronuzu, altyazınızı, video süre kesmeyi, video kırpma, sesini silme, renk açma / kapama, çerçeve ekleme ve videoyu hızlanmdırma özelliklerini ekleyebilirsiniz. Youtube kelime arama aracıyla, plasylist çekme aracıyla veya kanal çekme aracıyla toplu video ekleyebilirsiniz. Ayrıca Otomatik botlardan karşı kanala eklenen videoları otomatik kendi kanalınıza ekletebilirsiniz. Veya karşı kanaldaki istediğiniz kadar videoyu günlük istediğiniz miktarda yükletebilirsiniz. Sadece Youtube botu değil bir çok siteninde toplu video botuda mevcuttur.

Sistemin Yaptıkları :

1-) 105'den fazla siteden sadece linkiyle videoyu kendi hesabınıza atabilirsiniz.
Özgünleştir butonuyla bu sitelerdeki başlıkları düzenlersiniz ve çok hızlı bir biçimde kanalınıza atarsınız. (Not : Açıklama kısmına sitenizin veya kanalınızın linkini girmeniz ciddi derecede seo ya etkisi vardır.)

2-) Toplu video ekleme özelliği sayesinde 5 saniyede 250 adet videoyu çekim listenize eklersiniz . Tek tek video eklemede sınır bulunmamaktadır. Şuanlık toplu video yüklemede günlük 250 adet hak bulunmaktdır. Kullanmadığınız günlerin hakkı sonraki günlere aktarılır. Dilerseniz ekstra ücretlerle video hakkınızı sınırsız uzatabilirsiniz.

3-) Bir sitedeki video'nun mp4,flv,avi gibi adreslerini kopyalayarak anında youtube ekliyebilirsiniz.

4-) Yüklediğiniz videolar 150 mb altındaysa videolarınıza otomatilk alt yazı ekliyebilirsiniz..

5-) Yüklediğiniz videolardaki sesleri isterseniz sildirebilirsiniz ve bir çok Eşleşen üçüncü taraf içerik uyarısını atlatmış olursunuz..

6-) Çektiğiniz video sonuna otomatik belirttiğiniz intro yazıyı atabilirsiniz. Böylelikle farklı süreli, resimli video yüklemiş gibi olursunuz. 3. eşleşme oranı düşer, kazançlarınız artar, youtube dan aldığınız hit özgün gözüktüğü için artmış olur.

7-) Video üstüne otomatik video üstüne logonuzu basabilirsiniz.

8-) Yüklediğiniz her video belirttiğiniz blogspot.com hesabınıza otomatik konu açar. Konuyu açarken başlık, açıklama, etiket ve embed kodunuzu otomatik yazar.

9-) Ücretsiz video scriptimizi veriyoruz. Videoyap.com la yüklediğiniz her video otomatik sitenizde yayınlanıyor. Ve video resimlerini otomatik hostunuza çekiyor.

10-) Özgünleştirme butonuyla herkesden farklı çok hit alan videolar yükleyin. Videoyap.com'un özel sistemidir. Bizi seçip her ay yenileyenlerin %70 tercih sebebidir.

11-) Yükleyeceiğiniz videolarda otomatik telif hakkı veren bir video bulunuyorsa onu sistemimiz uyarır ve size yükletmez. Bu telif hakkı 3. şahıs hakları değildir. Kanalınızın uyarı hakkını ***üren videolardır.

12-) Videoları yüklerken zaman çubuğu cıkarır. Siz videonuzun kaç boyutu olduğunu, % kaçının yüklendiğini anlık görebilirsiniz.

13-) Videoyap.com üzerinden destek bölümü ortalama 15 dakika ile 3 saat arasında dönüş yapmaktadır.

14-) Hangi kanaldan hangi kanalınıza video çekileceğini ekleyin, sistem karşı kanala her eklenen videoyu belirttiğiniz kanalınıza yüklesin. Ayrıca kanallarınıza dilediğiniz kadar kanal çekim emri verebilirsiniz. Toplu video günlük hakkınız kadar ekleme yapabilir.

15-) Çektiğiniz videonun açıklamasında başkasının linki bulunuyorsa sistem otomatik siler.

16-) Botlarla veya manuel eklediğiniz her video hangi yabancı dildeyse o dilde düzgün eklenir.

17-) Kanallarınızın açık veya kapalı olduğunu, kaç video, kaç izlenme ve kaç abonesi olduğunu görebilirsiniz. Ayrıca kanallarınıza son video yükleme tarihlerini de görebilirsiniz.

18-) Günlük toplu video hakkı yetersiz geldiyse ek ücretle günlük hakkınızı arttırabilirsiniz.

19-) Toplu video ekleme sayfasında dilerseniz tek tuşla tümünü özgünleştirebilirsiniz.

20-) Tek tuşla kanalınızdaki tüm 3. telifleri siler ve yeni eklenen tüm videolara para kazananmaları aktif eder(Eğer para kazan açıksa aktif eder yoksa telifleri siler)

21-) Videoların süresini kesip video oluşturabilirsiniz. Örneğin; 1 dakikalık videonun içerisinde istediğiniz 15 saniyeyi alabilirsiniz.

22-) Her 30 dakika da bir defa kanallarınızın telif veren videolarını siler, tüm videoları para kazanma özelliğine çevirir. (Para kazanmada ünlem olan videolarıda siler)

23-) Videoların boyutunu büyültebilirsiniz(crop).

24-) Videoların rengini açabilr veya koyulaştırabilirsiniz.

25-) Translate sistemi sayesinde; tek tuşla videonun başlık, etiket ve açıklamasını otomatik dil algılama özelliğiyle seçtiğiniz dile çevirebilirsiniz.

26-) Toplu videolarda kelime bazlı arama yapılırken alttaki filtreleme sistemi eklenmiştir.

Süre Seçimi : Kısa(0-4 dakika) - Orta(4-20 Dakika) - Uzun (20 dakika üstü)
Eklenme Tarihi : Bugün Eklenenler - Bu Hafta Eklenenler - Bu Ay Eklenenler - Tüm Zamanlarda Eklenenler
High-definition : HD videoları çıkarma
Creative commons : Telif Uyarısı Vermeyecek Para Kazanması Açık Videolar

Artık yenilikeri buraya yazmak yerine Yenilikler sayfamıza yazmaya devam ediyorum.

Şuanki aktif botlar:
+ Youtube.com (Toplu aramayla video çekme, toplu kanal çekme, özgünleştir ve aynen çek özellikleri mevcuttur. )
+ Facebook.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailymotion.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Liveleak.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Alkışlarlayaşıyorum.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Killsometime.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyplace.org (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ izlesene.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Espn.co.uk (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Bing.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Reuters.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ntv.ru (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cnn.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videobash.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vimeo.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Mynet.com/video (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Siz.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videos.r7.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Timsah.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyvinevideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vinescope.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Hurriyet.com.tr (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Stupidvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videoizle.co (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Haberturk.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Dailyhaha.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Ekolay.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Medyafaresi.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Fragmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Vine-videos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Uzmantv.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Replikizle.net (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Worldstarhiphop.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Epicfail.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Cracked.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Funnyanimalvideos.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Videojug.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ Metacafe.com (Özgünleştirerek çekebilirsiniz)
+ ...... Toplam 112'den fazla bot mevcuttur. Başka sitelerden mp4 veya flv adresinide yazarak çekebilirsiniz.

Video Tanıtımı : Video içerisinde Video ekleme(Özgünleştirme ve aynı özelliği), Toplu video ekleme ve Otomatik Blogspot konu & Websitenize otomatik ekleme bulunuyor.

Sesli Videoyap.com tanıtım ve kullanma Klavuzu(Eylül 2014)

1 Aylık ücreti : 50.00 TL
3 Aylık ücreti : 115.00 TL
6 Aylık ücreti : 190.00 TL
1 Yıllık ücreti : 330.00 TL

Videoyap.com üzerinden kredi Kartınız veya Paypalınızla ödeme yapabilirsiniz(online hesabınızı update eder)
Ayrıca pm atarak veya site üzerinden desteğe yazarak havale ile ödeme yapabilirsiniz.

Paypal-creditcard-logo.jpg

Videolar 1 gbit hat ile yüklenir.

www.videoyap.com

Özgünleştirme örnek ekran görüntüsü:

Not: Başka sitelerden videoları hesabınıza kolay atmanız için video linki bulan programlar :

Videoyap.com bir Maksimum Bilişim Tic. Ltd. Şti. kuruluşudur.

[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] hocam adsense çalışıyor olarak en çok lazım olan şeylerden biri ünlem geç şuan 900 mb hiç editlemeden sadece sürek ekleme yaparak yüklemek istediğim videoyu 20 dkdır daha yüklemedi ses netleştiri bekliyorum %65 oldu işi gücü bıraktım bekliyorum biter inşallah

2 yıldan fazla süredir videoyapla çalışıyorum şu bi kaç haftaya kadar herşey güzeldi..

v5JnZp.jpg

1) Başlık taşınca kanalınızda sıkıntı var yazıyor o kadar beklemeler o kadar renderler çöpe gidiyor sil baştan tekrar yapıyoruz.
2) Ünlem Geçteki Ses Netleştirme İllallah ettirdi.
3) Torrent Bölümünden daha 1 video düzgünce yükleme yapamadım !
4) Dün 8 9 Adet Videomda Çerçeve ekleme hatası vermiş yinede videoyu yüklemiş. 2 Kanalım Kapatıldı.
5) Toplu Video Bölümünde 10. sayfadan sonra çalışmıyor.
6) Vdsde yaptığımız çerçeve ekle sağ alt sol alt "video köşesi" işlem yok

İlk 3 madde en büyük sorunlardan.

Daha fazla farklı özellik getirileceğine Youtubeye odaklı ince özellikler eklense daha çok iş yapar.

2 Yıldn fazla Süre oldu videoyapla Sadece bunlar için değil geniş çerçevede baktığım zaman kendi görüşüm kusura bakmayın ama... 75 TL bu sistem için Çok Fazla....

ve ben bunları silip silip yazarken hala editleme yapıyor birşey demiyorum...

[MENTION=45942]sondurak1[/MENTION] fiyat artışının sebebi mehmet hocamızın bi yorumunda okumuştum az ama öz olsun diyordu fiyat artışının sebebi isede her önüne gelen almasın gibi anlıyorum, görünüşe göre uğraşmaktanda artık sıkılmış gibime geliyor..

Son düzenleme:
@Furkan Akman hocam adsense çalışıyor olarak en çok lazım olan şeylerden biri ünlem geç şuan 900 mb hiç editlemeden sadece sürek ekleme yaparak yüklemek istediğim videoyu 20 dkdır daha yüklemedi ses netleştiri bekliyorum %65 oldu işi gücü bıraktım bekliyorum biter inşallah

1) Başlık taşınca kanalınızda sıkıntı var yazıyor o kadar beklemeler o kadar renderler çöpe gidiyor sil baştan tekrar yapıyoruz.
4) Dün 8 9 Adet Videomda Çerçeve ekleme hatası vermiş yinede videoyu yüklemiş. 2 Kanalım Kapatıldı.

Daha fazla farklı özellik getirileceğine Youtubeye odaklı ince özellikler eklense daha çok iş yapar.

kendi görüşüm kusura bakmayın ama... 75 TL bu sistem için çok fazla....

hocam sistemde bana göre güzel yani ben öyle kanalları bağlarım 1,2 gün sonra video atarım 1 gün sonra bakarım tüm videoları atmış olur sonrasında kanalları kontrol edip gerekli işlemleri yapıp kanal takip programına ekler geçerim.

bu fiyatları gördükten sonra sanırım sağlam bi vdsye geçsem daha karlı olacak açıkçası ben fiyatların düşmesini bekliyordum...

fiyat gerçekten fazla artış gösteriyor bu kadar zam yapmamalısınız, hele ki eylülden sonraki durumu göz önüne alırsak.

Eski üyeleri etkilemeyeceğini fakat yeni üyeler için 75tl fiyatın fazla olduğunu düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene önce kadar 30 tl idi, %150 biraz çok sanki 1 sene içinde..

Hocam botunu uzun zamandir kullaniyorum sistemin guzel isimi goruyo dogruya dogru.sizide severim sayarim k.bakmazsan elestiride bulunmak istiyorum bu bot 25tlye satilirken zam yapacagini soyledin dolar yukseldi sunucu masrafin artti vs.30tl yapacagini soyledin sonra bikac tane yalaka bot daha fazla para hakediyo,100tl olsa bile veririm vs. tarzinda yazi yazdi 30tl yapacakken 50tl yaptin yine tamam binebze kabul edilebilinir ve bu isi artik hobi amacli yaptigini soyluyosun bide ustune simdi tekrar zam gelecekmis onuda gectim artik youtubeden para alamiyoruz dogru duzgun. Butun bu olanlarin uzerine bide zam yaparsan bunca kullanicina ayip edersin ben soyliyim hocam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar bildiğiniz gibi youtube işini bırakan kişi sayısı oldukça benim botumuda kullanan kişi sayısı da azalıyor. Haliyle benim kişi başı masraf oranında artmış oluyor. Fakat son 10 ayda(10 ay önce en son zam yapılmıştı) benim masraflarım ise %10(son 10 ay dolar kur artışı) değil %50 oranında arttı. Çünkü çok fazla bölüm geliştirdim her bölümün bir masrafı ortayı cıkıyor. Sürdürülebilir gelecek için bota ay sonunda zam yapılacaktır. Açıkcası ben şuanda bu zam sonrasında bot kullanım oranı ne olur hesabını dahi yapmıyorum. Videoyap'ın son 1 aktif üyesi kalsa dahi açık kalacaktır.

Sisteme canlı yayın özelliği ekleyebilir misiniz?

Araştırdım hocam ama apiyle alakalı bu konuda bir kaynak bulamadım. Detaylı araştırmayı tekrardan yapacağım hocam.

fiyatlar artmadan 3 aylık almak lazım :)

Evet 6 aylık ve 1 yıllıkları kaldırdıgım için 3 aylığa son 2-3 gündür ciddi talep var :)

[MENTION=21404]Furkan Akman[/MENTION] hocam adsense çalışıyor olarak en çok lazım olan şeylerden biri ünlem geç şuan 900 mb hiç editlemeden sadece sürek ekleme yaparak yüklemek istediğim videoyu 20 dkdır daha yüklemedi ses netleştiri bekliyorum %65 oldu işi gücü bıraktım bekliyorum biter inşallah

2 yıldan fazla süredir videoyapla çalışıyorum şu bi kaç haftaya kadar herşey güzeldi..

v5JnZp.jpg

2 Yıldn fazla Süre oldu videoyapla Sadece bunlar için değil geniş çerçevede baktığım zaman kendi görüşüm kusura bakmayın ama... 75 TL bu sistem için Çok Fazla....

Aşağıdaki 7 maddeyi okumaya pek gerek yok. Yazdıklarının hepsi ya ffmpeg ile alakalı yada youtube api ile alakalı. Videoyap tarafında olan bir sorun değildir.

0) Kullanılan program tektir. Bunu yapan program ffmpegdir. Ses ayarıyla alakalı eğer video türün desteklenmiyorsa server yapamıyor değil ffmpeg in yapamamasıyla alakalıdır. Bana x videosunu şunu yapamıyorum diye yönetici desteğine yazarsan test eder ve o formatı ffmpeg ile nasıl render yapabileceğime bakar sisteme ona göre bir çizer yol üretirim.

1) Başlık taşma ile alakalı sistem otomatik başlığı belli seviyede tutar. Yani bu seviye 150 karakterdir. Siz manuel olarak başlığa daha fazlasını yazarsanız 150 karakter üstüne çıkarsa, sistem gelen başlığı çıkartmaz ama manuel dokununca cıkarsa bu durum yaşabilir. 150 karakter üstünü izin vermiyor genellikle youtube. (Çince 100 karakter, türkçe 150 karakter, ingizlice 180 karakter. Hangi dilde işlem yapıldıgını o anda sistemde anlıyamaz. Karakterlerin ascii kapladıgı yere göre hesap ediyor youtube)

2) O ses netleştirme denilen özellik 18 ocakdan bu yana yani 2 aydır videoyapda olan bir özelliktir. Ses netleştirmesiz yüklenen videolar malesef ki topluluk yiyor. Ses netleştirmesi yapılınca o render topluluktan kurtarıyor.

3) Torrent bölümü dediğiniz gibi videoyapda tek düzgün çalışmayan bölümdür. Torrent desteğini veren aracı firma bu konuda malesef sorunlu durumda.

4) Çerçeve eklemeyle alakalı hata aldıgınızda şu linkli videoda çerçeve yapılamadı yazarsanız sevinirim. Videoyapda çerçeve yıllardır aynı şekilde devam ediyor. Bir video 20dk dan fazla eğer çerçeve alma işlemi sürüyorsa o videoya çerçeve almayı 20dk da durdurur veya başdan hesap edildiğinde 20dk üstüne cıkıyorsa yine durdur. Bu videoyapda 2 yıldır olan bir özellik ve hep aynıydı.

5) Youtube Api sadece 1 kanaldaki 500 sonucu veriyor. Yani 10 sayfa demektir ki 500 sonuc...(1 yıl önce youtube 2.000 sonucu 500 e düşürmüştü.)

6) Tam olarak anlıyamadım. Sağ alt köşe v.s. nedir? Çerçeveyi nasıl eklerseniz ona göre yapar. İçine sığdırmayı bilemez transparan alanaın oldugu yerden video görüntüsü ne varsa o cıkar.

hocam sistemde bana göre güzel yani ben öyle kanalları bağlarım 1,2 gün sonra video atarım 1 gün sonra bakarım tüm videoları atmış olur sonrasında kanalları kontrol edip gerekli işlemleri yapıp kanal takip programına ekler geçerim.

Güzel kullanım düşüncesi hocam.

bu fiyatları gördükten sonra sanırım sağlam bi vdsye geçsem daha karlı olacak açıkçası ben fiyatların düşmesini bekliyordum...

Hocam bu render ile alakalı sıkıntıların nedeniyle ya çok uzun video renderlıyorsun yada ffmpeg desteği olmayan video türü renderlıyorsun. Ama ne olursa olsun her zaman herkese derim. Videoyap ı 1 ay kullan, vdsi 1 ay kullan. Senin için hangisi mantıklıysa onda devam et. Ben hatırlıyorum ki sen 1 yıl videoyap kullandın sonra 1-2 ay civarı vds. Sonra 6 aydır videoyap. Yani neresi daha akıl karıdır hesabı iyi yapmışsındır.

fiyat gerçekten fazla artış gösteriyor bu kadar zam yapmamalısınız, hele ki eylülden sonraki durumu göz önüne alırsak.

Maliyetlerim aşırı artıyor, sürekli bir geliştirme içerisindeyim. Haliyle her geliştirmenin bana server masrafları oluyor. Yani youtubedaki quiz veya adsense olaylarına bakılması doğru fakat ben insanlar kazanıyor bende yüksek pay alayım diye yola çıkmış biri değilim ki. Ben masraflarımı karşlayacak hafif kar bırakacak şekilde hesap yapıyorum. Şuanda açık konuşmak gerekirse 1 aydır zarara dönüyorum, ciddi server ve proxy masraflarım arttı.

Eski üyeleri etkilemeyeceğini fakat yeni üyeler için 75tl fiyatın fazla olduğunu düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam 1 sene önce kadar 30 tl idi, %150 biraz çok sanki 1 sene içinde..

Evet 10 ay önce 30 tl den 50 TL'ye çıkarmıştım. (Dolar kuru 2.2 tlden 2.6 tlye çıkmıştı.)

Hocam botunu uzun zamandir kullaniyorum sistemin guzel isimi goruyo dogruya dogru.sizide severim sayarim k.bakmazsan elestiride bulunmak istiyorum bu bot 25tlye satilirken zam yapacagini soyledin dolar yukseldi sunucu masrafin artti vs.30tl yapacagini soyledin sonra bikac tane yalaka bot daha fazla para hakediyo,100tl olsa bile veririm vs. tarzinda yazi yazdi 30tl yapacakken 50tl yaptin yine tamam binebze kabul edilebilinir ve bu isi artik hobi amacli yaptigini soyluyosun bide ustune simdi tekrar zam gelecekmis onuda gectim artik youtubeden para alamiyoruz dogru duzgun. Butun bu olanlarin uzerine bide zam yaparsan bunca kullanicina ayip edersin ben soyliyim hocam.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba hocam,

Est hocam aslına bakarsan biraz geçmiş zaman oldugu için çok net hatırlayamıyorsun. Bende çok net hatırlamıyordum geçmişi gidip 30dk baktım.

31 Ocak 2015 tarihinde botu 25 TL'den 30 TL'ye çıkarmışım.
31 Mayıs 2015 tarihinde botu 30 TL'den 50 TL'ye çıkarmışım. (4 ayda dolar kuru 2.2 TL'den 2.6 TL'ye çıkmıştı. ve bir çok yenilik gelmişti.)

hocam mesela ben torrent , kanal resmi değiş toplu video sil toplu reklam vs vs kullanmıyorum bunlar yoktu bot 30 lırayken siz bunları ekledikçe fiyat arttı fakat biz torrentci değiliz ki yani bize bu özellik olmasa da olurdu, eklediniz fiyat arttı eklemeyin hocam cıkartın hatta torenti abone çek felan hem siz masraftan kurtulun hem biz

ücret artışından sonra acaba limitler artacakmı üstadım eğer artacak sa hangi limitler artacak acaba
edit: render limitleri artarsa çok güzel olur özellikle Toplu Video bölümündeki render limiti 10 mb dan 150-200 mb olursa daha iyi olur gerekirse bu özelliği bu şekilde kullanmak isteyenler içinde özel bir pakette olabilir üstadım

Son düzenleme:
hocam mesela ben torrent , kanal resmi değiş toplu video sil toplu reklam vs vs kullanmıyorum bunlar yoktu bot 30 lırayken siz bunları ekledikçe fiyat arttı fakat biz torrentci değiliz ki yani bize bu özellik olmasa da olurdu, eklediniz fiyat arttı eklemeyin hocam cıkartın hatta torenti abone çek felan hem siz masraftan kurtulun hem biz

Hocam bot bir bütündür. Aynı soru şu şekilde hep geliyor. Ben sadece blogger kullanıyorum, ben sadece dailymotion kullanıyorum, ben sadece video yüklüyorum, kanal takip kullanıyorum gibi uzatılıp giden bir durum var. Kimse neredeyse botun özelliklerinin zaten %50 sinden fazlasını kullanmıyor. Fakat herkes botun farklı bir yanını kullanıyor.

Zaten botun tek çalışmayan notkası torrent bölümü o bölümü masrafını saymıyorum çünkü torrent alt yapısını sağlayan şirket 3 aydır bakımda ve hizmet vermiyor.

Abone çekmeyi ben kaldırırsam hocam quiz için 500 abone kasan bir çok üyem feryat eder. Sen nasıl x,y,z bölümlerini kullanmak için aldıysan onlarda a,b,c, bölümlerini kullanmak için alıyor.

Botda bölümleri seçip şu bölümleri kullanıcam diye bir fiyat çıkarma durumu malesef bulunmuyor. Dediğin gibi sadece kanal takip için kullanan birisinin bana masrafı belki 3 tldir, ama başka tarafdan anasayfa toplu link renderlarını kullanan ve günde 1000 tane videoyu renderlayan birisinin ki 150 tldir. Ben şimdi anasayfa ve toplu link yapmak isteyenler için fiyatı 150 tl der kanal takip için kullanacaklara 5 tl dersem buda farklı bir boyuta olayı götürür. Bu nedenledir ki videoyap kullananlar sabit bir paket fiyatı içerisinde kullanım yapıyor. Ben masrafları bir bütün olarak görüyor ve bu bütünlüğe göre fiyat belirliyebiliyorum.

ücret artışından sonra acaba limitler artacakmı üstadım eğer artacak sa hangi limitler artacak acaba
edit: render limitleri artarsa çok güzel olur özellikle Toplu Video bölümündeki render limiti 10 mb dan 150-200 mb olursa daha iyi olur gerekirse bu özelliği bu şekilde kullanmak isteyenler içinde özel bir pakette olabilir üstadım

Toplu video bölümüne malesef hocam ünlem geçin renderı harici bir render ekleyemem. Yani bu bütçe meselesi değil server sayımı 10 katına çıkarsam yine yetişmez çünkü milyonlarca videoyu renderlıyabilecek bir sistem bulunamaz.

Fiyat zammıyla birlikte yapılacaklar;
1) Youtube ve blogger kanal/blog aktif bulunma sayısı 40 yerine 60 a çıkacak(%50 artış). Dailymotion hala sınırsız kanal ekleme olarak kalıcak.
2) Günlük toplu video hak sayısı 250 den 350'e çıkacak. (%40 artış)
3) Toplu bilgisayar uploadda geçen hafta bekleme süresini kaldırdım ve video yükleme gb sınırını 2 katından fazlasına çıkardım.
4) Toplu linkde bekleme sınırı yarıya inecek.

Hocam bot bir bütündür. Aynı soru şu şekilde hep geliyor. Ben sadece blogger kullanıyorum, ben sadece dailymotion kullanıyorum, ben sadece video yüklüyorum, kanal takip kullanıyorum gibi uzatılıp giden bir durum var. Kimse neredeyse botun özelliklerinin zaten %50 sinden fazlasını kullanmıyor. Fakat herkes botun farklı bir yanını kullanıyor.

Zaten botun tek çalışmayan notkası torrent bölümü o bölümü masrafını saymıyorum çünkü torrent alt yapısını sağlayan şirket 3 aydır bakımda ve hizmet vermiyor.

Abone çekmeyi ben kaldırırsam hocam quiz için 500 abone kasan bir çok üyem feryat eder. Sen nasıl x,y,z bölümlerini kullanmak için aldıysan onlarda a,b,c, bölümlerini kullanmak için alıyor.

Botda bölümleri seçip şu bölümleri kullanıcam diye bir fiyat çıkarma durumu malesef bulunmuyor. Dediğin gibi sadece kanal takip için kullanan birisinin bana masrafı belki 3 tldir, ama başka tarafdan anasayfa toplu link renderlarını kullanan ve günde 1000 tane videoyu renderlayan birisinin ki 150 tldir. Ben şimdi anasayfa ve toplu link yapmak isteyenler için fiyatı 150 tl der kanal takip için kullanacaklara 5 tl dersem buda farklı bir boyuta olayı götürür. Bu nedenledir ki videoyap kullananlar sabit bir paket fiyatı içerisinde kullanım yapıyor. Ben masrafları bir bütün olarak görüyor ve bu bütünlüğe göre fiyat belirliyebiliyorum.

Toplu video bölümüne malesef hocam ünlem geçin renderı harici bir render ekleyemem. Yani bu bütçe meselesi değil server sayımı 10 katına çıkarsam yine yetişmez çünkü milyonlarca videoyu renderlıyabilecek bir sistem bulunamaz.

1) Youtube ve blogger kanal/blog aktif bulunma sayısı 40 yerine 60 a çıkacak(%50 artış). Dailymotion hala sınırsız kanal ekleme olarak kalıcak.
3) Toplu bilgisayar uploadda geçen hafta bekleme süresini kaldırdım ve video yükleme gb sınırını 2 katından fazlasına çıkardım.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bana hergün para basan bir bot istiyorum ben sadece emir vereyim fiyat en son ne olur ?
Şaka bir yana iyi çalışmalar :) destekten bir şeyler karalıyorum bakarsın efe hocam müsait zamanda ;)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam botta x,y,z bölümlerini a,b,c, bölümlerini bulamadım ayrıca blogger bölümünü unutmuştum kullanmadım ücret iadesi talep edebiliyormuyuz? veya ücret iadesi yoksa akbil,hgs olarak alabilirmiyiz ? Teşekkürler.Şaka bir yana destekten bi şiir yazdım onu seslendirip yt ye yüklersen sevinirim iyi çalışmalar:)

Bota vds aldigimiz zaman , o vds nin uzerinden mi sadece yukleme yapabiliyor , simdiki gibi farkli serverleri secemiycekmiyiz (ingiltere , almanya vb. gibi)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] bana hergün para basan bir bot istiyorum ben sadece emir vereyim fiyat en son ne olur ?
Şaka bir yana iyi çalışmalar :) destekten bir şeyler karalıyorum bakarsın efe hocam müsait zamanda ;)

çok komikmişsiniz gerçekten ytyi bırakın siz stand up yapın

http://www.ytpara.com/videoyap/97354-videoyap-bu-hata-sizdede-varmi.html#post1363951
Sorun Hala devam ediyor Acil yardım lazım : Üyelik Id : 36914

Son düzenleme:

bende bu hataları alıyorum
videoyap cok yavasladı
cok yavas download yapıyor
ünlem gec için eklemeleri yapamıyor
çerçeve ekleme yapamıyor
çok uzun sürüyor renderlarda bi sıkıntı var evdeki bilgisayarımda daha hızlı yaparım
1 çerçeve atmam 2 saat sürüyo [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri