Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam aynı durum bende de oluyor. Yeni güncellemeyi kurdunuz mu? Yeni güncellemeyi kurunca düzeleceğini öğrendim. Birazdan denicem ben.
[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] hocam 3.7 firefox eklentisini kurun o zaman çalışıyor. [MENTION=31748]Hnt[/MENTION] hocam videoyapa girin soldaki listede firefox eklentisi yazıyo 25 nisanda gelmiş güncelleme 3.7 yaptığın zaman çalışıyo. denedim şimdi.
[MENTION=23323]GonulAdami[/MENTION] hocam 3.7 firefox eklentisini kurun o zaman çalışıyor. [MENTION=31748]Hnt[/MENTION] hocam videoyapa girin soldaki listede firefox eklentisi yazıyo 25 nisanda gelmiş güncelleme 3.7 yaptığın zaman çalışıyo. denedim şimdi.
Geçmiş olsun abi..Dert etme bu dünyevi işleri yorma kendini iyice dinlen kızınla vakit geçir abiArkadaşlar,
1) Eklentiyle sorun alakalı değil, sorun google ile alakalı. 2 gün önce bu durum gözüktü ve sonrasında ise tamamen kestiler neredeyse. Crediantals da save tuşuna basınca normalde anında aktif olması gerekirken şimdi 1 dk sonra aktif oluyor. Haliylr eklentide çalışmıyor. Manuel yapıncada çalışmıyor ama 1 dk beklenirse çalışıyor. bugün yarın google düzeltir.
2) Düne kadar yavaşlıkla ilgili soran herkese cevap verdim. Olağan üstü video yükleme emri geliyor haliyle yavaşlıyor. Turbo modunu açınız, yok ben turboda bekleyemem diyorsanız sürenizi dondurunuz. Dün bekleyen video hiç kalmamıştı, bugün yine kuyruk uzadı.
Kendinize iyi bakın, ayağa kalkacak halde değiliö.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.