Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ulan arkadaş adam size hayatınızda birarada göremeyeceğiniz kadart para kazandırdı siz adama 3 kuruş için neler diyorsunuz. hakkınız varsa arayın ama bunu yaparkende edepli olun.

al benden de bu kadar , botun konusu ytpara da 1 milyon izlenmeyi gecmis bir sürü insana dokunmus ve para kazandırmıs bir sistem , konu dısı oldu belki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ama yazmak istedim üstad , yani bu kadar da olmaz özel yazısmayı koymus , insanda hastalık olur , mutsuzluk olur , hersey olur , anayasa maddesiymis gibi insanlar hareket ediyor.. bu sistem den bir sürü insan para kazandı , kazanmaya da devam ediyor , arkadaslar karsımızdaki bir insan , robot değil ve sistemi tek basına yonetiyor.. saygılarımla..

al benden de bu kadar , botun konusu ytpara da 1 milyon izlenmeyi gecmis bir sürü insana dokunmus ve para kazandırmıs bir sistem , konu dısı oldu belki [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] ama yazmak istedim üstad , yani bu kadar da olmaz özel yazısmayı koymus , insanda hastalık olur , mutsuzluk olur , hersey olur , anayasa maddesiymis gibi insanlar hareket ediyor.. bu sistem den bir sürü insan para kazandı , kazanmaya da devam ediyor , arkadaslar karsımızdaki bir insan , robot değil ve sistemi tek basına yonetiyor.. saygılarımla..
Binlerce kanal açtım. 3 senedir bi render olayına giremedim. Bana çok zahmetli bi iş gibi geliyor. Ama render yayıp yandex disk vb bi yere upload edip spnrasında da link olarak videoyap da yükleme emri verebilirsek. Bir nevi bot kaynaklarına webdiskleri de koyabilirsem render işi bi arşiv işine döner ve bu bir atılım olur. Şuan houstondayım döndüğümde render işine de bakmak istiyorum inşallah bu mayıs ayı içerisinde bu özellik aktif olur da bizde webdisklerde renderlanmış video biriktirmeye başlarız.

Kardeşim, Aslında çok uzun bir yazı yazmıştım fakat sildim.

Açıkcası ben sevilmiyor ama bot seviliyor olabilir. Yani arkadaşlar hepimiz biliyoruz ki bu işi para kazanmak için yapıyoruz. Şimdi steve jobs sevilmese iphone kötü bir izlenim mi bırakmış olacaktı? Gelin hepimiz işlerimize bakalım :) sıkıntısı olan desteğe yazabilir. Dediğim gibi sıkıntılı kalmış 1 kişi yoktur. Bu bot içerisinde neredeyse 150 özellik bulunuyor. 1 tane özellik google'un sayfayı değiştirmesi nedeniyle 1 gün bozuk kalması benim değil google'un sayfa tasarımı değiştirmesi nedeniyledir. Neyse işimize bakalım:)

Binlerce kanal açtım. 3 senedir bi render olayına giremedim. Bana çok zahmetli bi iş gibi geliyor. Ama render yayıp yandex disk vb bi yere upload edip spnrasında da link olarak videoyap da yükleme emri verebilirsek. Bir nevi bot kaynaklarına webdiskleri de koyabilirsem render işi bi arşiv işine döner ve bu bir atılım olur. Şuan houstondayım döndüğümde render işine de bakmak istiyorum inşallah bu mayıs ayı içerisinde bu özellik aktif olur da bizde webdisklerde renderlanmış video biriktirmeye başlarız.

Merhaba korkmaz abi, öncelikle sana iyi tatiller. Videoyap renderı almayıp da vdsinde render alarak bilgisayardan yükle özelliğiyle videoları yükleyen çok üyem var.

Fakat dediğin gibi artık insanlar videoların yedeklerini bilgisayarda tutamıyorlar(disk kapasiteleri yetmiyor). Bunun için yandex disk biçilmiş kaftan. Bende şimdi bot olarak yandex diskini ekledim. Şuanda yandex diskindeki videoları anasayfa ve toplu link den indirme yapılabiliyor. İleri zamanlarda talep artarsa bu işi şu kullanıcıdaki videoları topluca seçerek yükletme özelliğini toplu video bölümüne ekleyebilirim. Süper öneri için teşekkürler.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pm dönüşü yapabilir misin acaba

Firefox eklentisi düzeldimi aceba client verme olayı

Sent from my iPhone using Tapatalk

toplulink100 : Yüklenemedi: Siteyle bağlantınız koptu veya tarayıcınız engelledi. Bu durum nadiren olmaktadır.

100 videodan 30 40 adet böyle hata veriyor böyle oluyor çözümü nedir acaba ?

arkdaslar videoyap ıcın elinde
Client Id (Zorunlu)
Client Secret (Zorunlu)
Tek Youtube Data Api Key(Zorunlu)

olupta verebilcek varmı sistem baya değişmiş alamadım bi türlü

arkdaslar videoyap ıcın elinde
Client Id (Zorunlu)
Client Secret (Zorunlu)
Tek Youtube Data Api Key(Zorunlu)

olupta verebilcek varmı sistem baya değişmiş alamadım bi türlü

Apı keyi aşağıda anlatılan gibi alın(Videoyapta kanallarım bölümünde en altta bu açıklama yer alıyor.Oradan da okuyabilirsiniz.).Daha sonra da Firefox eklentisini yükleyin.Firefox eklentisini düzgün yüklerseniz videoyap sistemi otomatik olarak clienti alıp kanalınızı ekliyor.( http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php )

Api Key oluşturma(Videoyap=>kanallarım bölümü en altta bu açıklama var)
Oluşturacağınız bu api key hiç bir kanalınıza ait olmayacaktır. Client aldığınız ve video yükleyeceğiniz youtube kanalları dışında bir hesap girmeniz en uzun api ömrünü yaşatır.

+ https://code.google.com/apis/console adresine giriniz.

+ Youtube kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, Create project linkine tıklıyoruz.

+ APIs & Auth'a sonrada APIs'e tıklayınız. Açılan sayfada YouTube Data API'e tıklayınız. Sonrada üst bölümdeki Enable API butonuna tıklayınız.

+ APIs & Auth'a sonrada Credientials tıklayınız. Public API Access'in altındaki Create New Key butonuna tıklayınız.

+ Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız.

+ API key bölümünde yazanı kopyalayıp, videoyap.com'daki Tek Youtube Api Key anahtarı bölümüne yapıştırıyoruz.

Apı keyi aşağıda anlatılan gibi alın(Videoyapta kanallarım bölümünde en altta bu açıklama yer alıyor.Oradan da okuyabilirsiniz.).Daha sonra da Firefox eklentisini yükleyin.Firefox eklentisini düzgün yüklerseniz videoyap sistemi otomatik olarak clienti alıp kanalınızı ekliyor.( http://www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php )

Api Key oluşturma(Videoyap=>kanallarım bölümü en altta bu açıklama var)
Oluşturacağınız bu api key hiç bir kanalınıza ait olmayacaktır. Client aldığınız ve video yükleyeceğiniz youtube kanalları dışında bir hesap girmeniz en uzun api ömrünü yaşatır.

+ https://code.google.com/apis/console adresine giriniz.

+ Youtube kullanıcı bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, Create project linkine tıklıyoruz.

+ APIs & Auth'a sonrada APIs'e tıklayınız. Açılan sayfada YouTube Data API'e tıklayınız. Sonrada üst bölümdeki Enable API butonuna tıklayınız.

+ APIs & Auth'a sonrada Credientials tıklayınız. Public API Access'in altındaki Create New Key butonuna tıklayınız.

+ Açılan pencerede Browser Key butonuna tıklayınız, çıkan kutucuğa birşey yapmadan Create butonuna tıklayınız.

+ API key bölümünde yazanı kopyalayıp, videoyap.com'daki Tek Youtube Api Key anahtarı bölümüne yapıştırıyoruz.

okudum orayı yardım videosu calısmıyor anlatımdada bazı yerler eslesmıyor guncellemede n kaynaklı sanırım berkir arkdasdan temin ettim

botta herkes ingiltere dc kullanıyor hocam farklı dc kullanırsanız hızlı olur ve ingiltere kullanan arkadaşlara da önerirseniz yoğunluğu diğer dclerede vermiş oluruz ingiltere dc nefes almıs olur.

normalde hep degisitiriyorumda bu sefer dalginligima geldi

bir süredir botu dondurmuştum bugün açtım 1 token vereyim dedim eklenti çalışmıyor ne zaman düzelecek sorun açtığıma pişman oldum.

Videoyap desteği boşuna yapılmadı, sorununu yazıpda sorunu çözülmeyen 3.5 yılda 1 kişi olmadı(yaba daba du).

Not: Yüklemede geçen günlerde bir yavaşlık oldu. Yükleme yavaşlamasında benim işlerim acil banane hemen yüklensin diyen arkadaşlar bulunuyorsa bekleyen videolar sayfasını açarak turbo moduna otomatik aldırırsınız ve hemen yüklenir. Elimde olmayan nedenlerle bazen yavaşlıyabiliyor.(Son 1 yılda ortalama 5-6 gün toplam yaşanmıştır)

Herkese bol kazançlar dilerim.

bir süredir botu dondurmuştum bugün açtım 1 token vereyim dedim eklenti çalışmıyor ne zaman düzelecek sorun açtığıma pişman oldum.

Firefox eklentisi ingilizce diliyle uyumludur. Türkiyede yaşamıyorsunuz galiba, türkiyeden açılmış olsaydı hesabınız türkçe dil desteği olmadığı için otomatik ingilizce çıkardı bu sayfa. Ama türkiyeden açılmadığı için yaşadığınız ülkenin dilinde açılıyor. Ama o sayfanın ingilizce olması gerekiyor. İngilizce yapmanız içinde resim alttadır.

R36vgn.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri