Arkadaşlar yeni çıkan gmail ve analytics bölümünü kullanamadım sürekli hata veriyor. Linkten enable yaptım ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam ünlem geçme gibi birde dünya engeli geç yapsanız.
Arkadaşlar yeni çıkan gmail ve analytics bölümünü kullanamadım sürekli hata veriyor. Linkten enable yaptım ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?
Client oluşturulamıyor. Lütfen Yöneticiye İletiniz Napmam gerekiyor ?
bendede bazen hata veriyor. o hatayı nasıl gececeğini anladım ama benim yöntemim sizin kanalınıza zarar verebilirim mehmet hocam gerekli yorumu yapmasa kendi yöntemimi söylerim.
bendede bazen hata veriyor. o hatayı nasıl gececeğini anladım ama benim yöntemim sizin kanalınıza zarar verebilirim mehmet hocam gerekli yorumu yapmasa kendi yöntemimi söylerim.
hocam mailler ziyan oluyor söyler misiniz sorun şey galiba project oluşturmuyor eklenti ama neden ki
eğer bir kişide client firefox eklentisiyle oluşmuyorsa 2 sebebi vardır hocam. 1) interneti 1mbitden yavaştır. 2) Kanal proxy ile yurt dışında açılmıştır. Client dilini ingilizce yapmak gerekir. Anladıgım kadarıyla bir 3. neden var. Ve bu nedir ve nasıl geçiyorsun merak ettimYazabilirsen sevinirim hocam bende fixleyip eklentide güncelleme yapmış olurum
İncelemem için kanalınızın mail adresi ve şifresini desteğe yazarmısın hocam?
hocam clint ekleme yaptığımızda bazen clind oluşmuyor yöneticiye bildirin yazısı cıkıyor ona tamam deyip normal seyrinde devam etsin devam ettikten sonra saten sorun enablede mavi botun yanmıyor onuda sistem atladıktan sonra en son tekrar sistem sizi başa döndürüyor. yani şu bölüme
Aaaaaaa - Hızlı Resim
bu bölümü normal bir şekilde manuel yani kendimiz onayladıktan sonra tekrar youtube sekmesine gelip tekrardan clind ekleme botunu aktif ediyoruz ve kanal bota eklemiş olunuyor..eğer sorun olan kanal var ise teamla bağlayabilirim anlatılması biraz zor oldu gösterilmesi daha kolayüyelik İD : Üyelik Id : 16097
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam oto ödeme için araştırmaların devam ediyomu bilmiyorum ama yandex oto ödeme sistemini araştırmanı öneririm
ve birde +40 kanal eklemeyide eklermisin ödeme bildirim linkine
Hocam destege bakarmısın bi önerim var Üyelik Id : 14790
otomatik ödeme sistemi oturtulmalı
Videoyap VDS Ödemesi yapıldı YTparadan özel mesaj gönderildi sevgili hocam
Hocam video yüklemede problem var deniyor ama yüklemiyor ilgilenir misin üyelik ıd : 13550
Dwolla yıda düşünebilirsin hocam bazı partnerlerinde ödeme sistemidir. ilrde o partnerleri keşfedende rahat eder hem
Video yüklemiyor şu saatlerde, sıraya alıyor yükleniyor diyor ancak yüklemiyor hocam ilgilenir misin
Dönüş saglandi.5 gün önce 2checkout'a başvurdum(Dünyanın en büyük kredi kart sistemi). Dün sen yazınca da Yandex money'e başvurdum hocam. Hayırlısı bakalım![]()
+40 kanal için banka sayfasınada ekledim hocam.
Çok güzel yazmışsınız hocam, cevapladım cevap bekliyorum. Çok teşekkürler
Kesinlikle caner hocam, yoksa tüm günüm havale bul, ayır ve onayla gidiyorBankalara girip çıkmaktan gınağı geldi. (Tabiki çok şükür)
ilgilendim hocam, hayırlı olsun.
Firefox eklentisini daha bitiremediğim için o mesajına dönüş yapamadım bu mesajına da oradan dönüş yapmam mesajı sildirir. Çünkü senin kanal üstünden bakarak yeniliyorum firefoxu. Görüyorum ki senin bu kanal diğerlerinden farklı ve birşeyler değişecek şimdiden eklentiyi güncellemek adına çalışıyorum.
--
Caner hocaya da aynısını demiş. Ama ben tüm serverlarda 1 er link denedim şimdi hepside işlemi yaptı. Örnek 1 link atarsanız çok makbul geçer hocam. (pm atabilirsin hocam)
Teşekkürler hocam, denedim fakat SSN diye birşey olmadığı için kabul etmedi. Sen amerikada mı yaşıyorsun ki alabildin hocam? Yoksa ticaret için başvurusu mu böyle farklı ve çok zor
Tek tek tüm serverlara baktım ama sıkıntı göremedim. Örnek o hatayı aldıgın videonun linkini verebilirmisin? Büyük ihtimalle google 1 serverını bakıma aldıki aynı gün 2 kişi yazması bu durumu gösteriyor.
![]()
Arkadaşlar hangi videoyu yüklemeyi denersem deneyim böyle bir hata alıyorum sizce sebebi nedir?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.