Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar yeni çıkan gmail ve analytics bölümünü kullanamadım sürekli hata veriyor. Linkten enable yaptım ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

hocam ünlem geçme gibi birde dünya engeli geç yapsanız.

Desteğe önerilen çeşitleri denemeye başladım. Ne kadar cok taktik varsa o kadar iyisi ortaya cıkar. Suana kadar 2 öneri geldi ama cok iyi başarı oranına sahip değil. Ünlem geç 1 gibi olması için renderın hızlı işlemesi gerek. İlk önce cözumu bulalım entegresini yaparız.

Arkadaşlar yeni çıkan gmail ve analytics bölümünü kullanamadım sürekli hata veriyor. Linkten enable yaptım ama olmadı. Yardımcı olabilir misiniz?

Daha önceden eklerken kanalı analytics ve gmail apisi açık olmadan eklediyseniz. O kanalın clientından gidip analytics ve gmaili tekrardan eklemek çözüm olmuyor. Gidip kanalı tekrardan silip eklemeniz gerek. Eski kanallarda bu özellik yoktu çünkü

bendede bazen hata veriyor. o hatayı nasıl gececeğini anladım ama benim yöntemim sizin kanalınıza zarar verebilirim mehmet hocam gerekli yorumu yapmasa kendi yöntemimi söylerim.

eğer bir kişide client firefox eklentisiyle oluşmuyorsa 2 sebebi vardır hocam. 1) interneti 1mbitden yavaştır. 2) Kanal proxy ile yurt dışında açılmıştır. Client dilini ingilizce yapmak gerekir. Anladıgım kadarıyla bir 3. neden var. Ve bu nedir ve nasıl geçiyorsun merak ettim:) Yazabilirsen sevinirim hocam bende fixleyip eklentide güncelleme yapmış olurum

hocam mailler ziyan oluyor söyler misiniz sorun şey galiba project oluşturmuyor eklenti ama neden ki

İncelemem için kanalınızın mail adresi ve şifresini desteğe yazarmısın hocam?

eğer bir kişide client firefox eklentisiyle oluşmuyorsa 2 sebebi vardır hocam. 1) interneti 1mbitden yavaştır. 2) Kanal proxy ile yurt dışında açılmıştır. Client dilini ingilizce yapmak gerekir. Anladıgım kadarıyla bir 3. neden var. Ve bu nedir ve nasıl geçiyorsun merak ettim:) Yazabilirsen sevinirim hocam bende fixleyip eklentide güncelleme yapmış olurum

İncelemem için kanalınızın mail adresi ve şifresini desteğe yazarmısın hocam?

hocam clint ekleme yaptığımızda bazen clind oluşmuyor yöneticiye bildirin yazısı cıkıyor ona tamam deyip normal seyrinde devam etsin devam ettikten sonra saten sorun enablede mavi botun yanmıyor onuda sistem atladıktan sonra en son tekrar sistem sizi başa döndürüyor. yani şu bölüme

Aaaaaaa - Hızlı Resim

bu bölümü normal bir şekilde manuel yani kendimiz onayladıktan sonra tekrar youtube sekmesine gelip tekrardan clind ekleme botunu aktif ediyoruz ve kanal bota eklemiş olunuyor..eğer sorun olan kanal var ise teamla bağlayabilirim anlatılması biraz zor oldu gösterilmesi daha kolay :) üyelik İD : Üyelik Id : 16097

hocam clint ekleme yaptığımızda bazen clind oluşmuyor yöneticiye bildirin yazısı cıkıyor ona tamam deyip normal seyrinde devam etsin devam ettikten sonra saten sorun enablede mavi botun yanmıyor onuda sistem atladıktan sonra en son tekrar sistem sizi başa döndürüyor. yani şu bölüme

Aaaaaaa - Hızlı Resim

bu bölümü normal bir şekilde manuel yani kendimiz onayladıktan sonra tekrar youtube sekmesine gelip tekrardan clind ekleme botunu aktif ediyoruz ve kanal bota eklemiş olunuyor..eğer sorun olan kanal var ise teamla bağlayabilirim anlatılması biraz zor oldu gösterilmesi daha kolay :) üyelik İD : Üyelik Id : 16097

Anladım hocam,

Teşekkürler, evet manuel müdahale ediyorsunuz. Bende [MENTION=30650]sezen[/MENTION] nin verdiği kanalı inceledim bu durum onda da mevcuttu. Bu aşamada sıkıntı cıkmaması için birazdan eklenti güncellemesini çıkaracağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam oto ödeme için araştırmaların devam ediyomu bilmiyorum ama yandex oto ödeme sistemini araştırmanı öneririm

ve birde +40 kanal eklemeyide eklermisin ödeme bildirim linkine

Video yüklemiyor şu saatlerde, sıraya alıyor yükleniyor diyor ancak yüklemiyor hocam ilgilenir misin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam oto ödeme için araştırmaların devam ediyomu bilmiyorum ama yandex oto ödeme sistemini araştırmanı öneririm

ve birde +40 kanal eklemeyide eklermisin ödeme bildirim linkine

5 gün önce 2checkout'a başvurdum(Dünyanın en büyük kredi kart sistemi). Dün sen yazınca da Yandex money'e başvurdum hocam. Hayırlısı bakalım:)

+40 kanal için banka sayfasınada ekledim hocam.

Hocam destege bakarmısın bi önerim var Üyelik Id : 14790

Çok güzel yazmışsınız hocam, cevapladım cevap bekliyorum. Çok teşekkürler

otomatik ödeme sistemi oturtulmalı

Kesinlikle caner hocam, yoksa tüm günüm havale bul, ayır ve onayla gidiyor :) Bankalara girip çıkmaktan gınağı geldi. (Tabiki çok şükür)

Videoyap VDS Ödemesi yapıldı YTparadan özel mesaj gönderildi sevgili hocam

ilgilendim hocam, hayırlı olsun.

Hocam video yüklemede problem var deniyor ama yüklemiyor ilgilenir misin üyelik ıd : 13550

Firefox eklentisini daha bitiremediğim için o mesajına dönüş yapamadım bu mesajına da oradan dönüş yapmam mesajı sildirir. Çünkü senin kanal üstünden bakarak yeniliyorum firefoxu. Görüyorum ki senin bu kanal diğerlerinden farklı ve birşeyler değişecek şimdiden eklentiyi güncellemek adına çalışıyorum.

--

Caner hocaya da aynısını demiş. Ama ben tüm serverlarda 1 er link denedim şimdi hepside işlemi yaptı. Örnek 1 link atarsanız çok makbul geçer hocam. (pm atabilirsin hocam)

Dwolla yıda düşünebilirsin hocam bazı partnerlerinde ödeme sistemidir. ilrde o partnerleri keşfedende rahat eder hem

Teşekkürler hocam, denedim fakat SSN diye birşey olmadığı için kabul etmedi. Sen amerikada mı yaşıyorsun ki alabildin hocam? Yoksa ticaret için başvurusu mu böyle farklı ve çok zor:)

Video yüklemiyor şu saatlerde, sıraya alıyor yükleniyor diyor ancak yüklemiyor hocam ilgilenir misin

Tek tek tüm serverlara baktım ama sıkıntı göremedim. Örnek o hatayı aldıgın videonun linkini verebilirmisin? Büyük ihtimalle google 1 serverını bakıma aldıki aynı gün 2 kişi yazması bu durumu gösteriyor.

2013 lerde ssn muhabbeti yoktu hocam zamanınızı aldıysam kusura bakmayın ama paypal harici dwollo ile ödeme almakdan başka çaresi kalmayan birileri varsa öyle bir partnere denk gelirse online olarak ITIN numarası alıp paynooer çekebilirler paralarını tabi sizin ödeme yöntemi olarak ssn istemesiyle olamıyacak bi ödeme biçimi olmuş tekrar kusura bakmayın check etmeden yazdım

5 gün önce 2checkout'a başvurdum(Dünyanın en büyük kredi kart sistemi). Dün sen yazınca da Yandex money'e başvurdum hocam. Hayırlısı bakalım:)

+40 kanal için banka sayfasınada ekledim hocam.

Çok güzel yazmışsınız hocam, cevapladım cevap bekliyorum. Çok teşekkürler

Kesinlikle caner hocam, yoksa tüm günüm havale bul, ayır ve onayla gidiyor :) Bankalara girip çıkmaktan gınağı geldi. (Tabiki çok şükür)

ilgilendim hocam, hayırlı olsun.

Firefox eklentisini daha bitiremediğim için o mesajına dönüş yapamadım bu mesajına da oradan dönüş yapmam mesajı sildirir. Çünkü senin kanal üstünden bakarak yeniliyorum firefoxu. Görüyorum ki senin bu kanal diğerlerinden farklı ve birşeyler değişecek şimdiden eklentiyi güncellemek adına çalışıyorum.

--

Caner hocaya da aynısını demiş. Ama ben tüm serverlarda 1 er link denedim şimdi hepside işlemi yaptı. Örnek 1 link atarsanız çok makbul geçer hocam. (pm atabilirsin hocam)

Teşekkürler hocam, denedim fakat SSN diye birşey olmadığı için kabul etmedi. Sen amerikada mı yaşıyorsun ki alabildin hocam? Yoksa ticaret için başvurusu mu böyle farklı ve çok zor:)

Tek tek tüm serverlara baktım ama sıkıntı göremedim. Örnek o hatayı aldıgın videonun linkini verebilirmisin? Büyük ihtimalle google 1 serverını bakıma aldıki aynı gün 2 kişi yazması bu durumu gösteriyor.
Dönüş saglandi.

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

l1j3ng.png

Arkadaşlar hangi videoyu yüklemeyi denersem deneyim böyle bir hata alıyorum sizce sebebi nedir?

l1j3ng.png

Arkadaşlar hangi videoyu yüklemeyi denersem deneyim böyle bir hata alıyorum sizce sebebi nedir?

Demekki Youtube Api keyi aldıgın gmail hesabın kapanmış, gerçek hayatta kullandıgın gmail hesabından Youtube Api keyi alın. Ömür boyu bir daha youtube api key derdiniz olmaz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri