Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] 11528 burdaki gun ve hakları
13552 bu hesaba atarmısın forumdan satın aldım

Efe hocam acaba haklar aktarıldımı
0/250 yazdıgı ıcın ıcın sordum bır kusur varsa affola

Hocam engel gecme neden toplu pc upload bolumume gelmiyo? kac gundur en azindan bi aciklama bekliyorum

GT-I9060I cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın hayırlı sabahlar :)

[MENTION=10690]zzinan[/MENTION] Teşekkürler hocam :)sizin yazdığınız esnada ben de 2. maille dediğiniz işlemi yapıyordum. 2 maili o iş için ayırdım sonra da dediğiniz gibi firefox eklentiden hallettim ordan çok basitmiş :D ve zahmetsiz aynı tavsiyeyi destekten Efe abi de yaptı tek anlamadığım kısım ilk başta ortak havuzdan al dediğim halde almış gibi göründü cliend id ve secreti ama o kısımlar boş gözüküyordu sanki yoklar gibi bi onu anlamadım ama sorun çözüldü dediğiniz şekil de yapıyorum :)

[MENTION=12071]SeaNoNe[/MENTION] Sinan abi teşekkür ederim :) valla ben sadece havuzdan almak için tuşladığım da alınmış gibi gözüktüğü halde cliend ıd ve secret kısmı neden boş gözüküyordu onu halen merak etsem de

Sorun bir açıdan çözüldü havuz kızmıyla vs uğraşmıyorum direk firefox eklentiyle client-token vs işini hallediyorum bu da bir şey :)
acemisiyiz ya yapa boza alışıcaz bota desteğe de yazdım Zzinan hocamla aynı cvb geldi onu uyguluyorum
7-8 aya yakındır yapmıyordum real işimden kazandığım paramı borçlarıma gömüyordum azalsınlar diye ama ufaktan yapmaya başladım 1 haftadır

Son düzenleme:
Bugün ve daha öncesinde videoyap'a neler eklendi?

Duyurular - Videoyap.com

---

Not: 1-2 gündür az önce eklediğim bölüm nedeniyle desteğe az bakabiliyordum. Şimdi kalan mesajları cevaplandırmaya başlıyorum.

---

Not 2: 2 gün önce çıkarılan zoom özelliği toplu videoya eklenme aşaması bu ay içerisinde olabilecek bir durum değildir. Zoom özelliği toplu linke de şuanda eklenmiştir.

Duyurular - Videoyap.com

---

Not: 1-2 gündür az önce eklediğim bölüm nedeniyle desteğe az bakabiliyordum. Şimdi kalan mesajları cevaplandırmaya başlıyorum.

---

Not 2: 2 gün önce çıkarılan zoom özelliği toplu videoya eklenme aşaması bu ay içerisinde olabilecek bir durum değildir. Zoom özelliği toplu linke de şuanda eklenmiştir.
Hocam toplu bilgisayar uploada ne zaman zoom entegre etmeyi dusunuyosun?

Duyurular - Videoyap.com

---

---

Hocam bu izlenim menüsünü göremiyorum bir türlü? Birde adsense kanala zararı varmıdır acaba?

Hocam toplu bilgisayar uploada ne zaman zoom entegre etmeyi dusunuyosun?

Şuanda toplu bilgisayar upload bölümüne de zoom özelliğini ekledim. Çok teşekkürler hocam, senin sayende gelişti bu özellik.

Hocam bu izlenim menüsünü göremiyorum bir türlü? Birde adsense kanala zararı varmıdır acaba?

İzlenim menüsü abone çekmenin hemen üstünde. Menü ayarları bölümünden izlenim özelliğini deaktif etmiş olabilirmisin yoksa çok kalabalık olduğu için gözünden mi kaçtı?

İzlenim çekme özelliğini video para kazanması pasif iken yapmak gerekiyor. Kanal adsenseye bağlı olabilir ama para kazanması açıksa para kazanmasını kapatıp çekmelisiniz. Örneğin 1000 izlenim satın aldınız, 1000 kişide gelip tüm videoyu izleyipde 1000 tanesininde reklamlara hiç tıklamaması hatta çıkan reklamları kapatmayıp tamamen izlemesi normal bir durum olmadığı için giren kişileri bot olarak değerlendirir. Ama giren kişiler video süresi boyunca ekranı açık bırakıp izlerse birşey anlıyamaz. Ben bu özelliği aktif etmeden önce 2 aydır bu yöntemi kullanıyorum ve çok etkisini gördüğüm için sisteme entegre ettim. Bir aracı firmadan bu hizmeti satın alıyorum ve aracı firma hakkında şuana kadar 0 şikayet binlerce olumlu yorum bulunuyor.

İzlenim çekme özelliğini video para kazanması pasif iken yapmak gerekiyor. Kanal adsenseye bağlı olabilir ama para kazanması açıksa para kazanmasını kapatıp çekmelisiniz. Örneğin 1000 izlenim satın aldınız, 1000 kişide gelip tüm videoyu izleyipde 1000 tanesininde reklamlara hiç tıklamaması hatta çıkan reklamları kapatmayıp tamamen izlemesi normal bir durum olmadığı için giren kişileri bot olarak değerlendirir. Ama giren kişiler video süresi boyunca ekranı açık bırakıp izlerse birşey anlıyamaz. Ben bu özelliği aktif etmeden önce 2 aydır bu yöntemi kullanıyorum ve çok etkisini gördüğüm için sisteme entegre ettim. Bir aracı firmadan bu hizmeti satın alıyorum ve aracı firma hakkında şuana kadar 0 şikayet binlerce olumlu yorum bulunuyor.

Senin sayende benim gibi forumdan birçok kişi bugüne kadar para kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Ellerine sağlık, son aylarda pek çok yenilik ve güncelleme getirdin ve bizlere her daim nefes aldırdın.

iyi çalışmalar

Senin sayende benim gibi forumdan birçok kişi bugüne kadar para kazandı ve kazanmaya devam ediyor. Ellerine sağlık, son aylarda pek çok yenilik ve güncelleme getirdin ve bizlere her daim nefes aldırdın.

iyi çalışmalar

Düşüncen için çok teşekkür ederim, bu amaçla konuma yazı yazılmayalı çok uzun zaman olmuştu:) Ben sadece sizlerin istediği özellikleri entegre ediyorum, botun gelişmesi tamamen üyelerimin istekleri ile oluyor. Yoksa ben sıradan bir yazılımcıyım. Bot ise işleri kolaylaştırmaya yarıyor yoksa tüm kazanç olayı çalışan kişide bitiyor. Doğal olarak sizler kazandıkça bende üyeliklerin yenilenmesiyle kazanıyorum. Açıkcası hayatımdan çok memnunum, sizlerinde memnun olması beni çok sevindiriyor. Mailin için tekrardan çok teşekkürler, sayende +1 gülümsemeli bir hafta sonu geçireceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] efe abi toplu bilgisayar upload kısmında zoom özelliğini ne zamana aktif edersiniz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] izlenim satın aldım fakat ; bir sorun oluştu lütfen yöneticiye iletiniz şeklinde hata aldım kontrol eder misin

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam destekte bir mesajım vardı. Pazartesi günü açtım baya da oldu ne zaman dönüş yaparsınız? Biraz acil.

Ses eslesenindemi deniyosun? Suanda brnim bu taktikle yakalanan icerigim olmadi vevo videolar dahil

Sesten yakalanıyor bazı videolarımda.Eşleşen veriyor.Acaba onu nasıl geçeriz? var mı tavsiyeniz?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri