Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hayatımın en güzel günlerini bu bot sayesinde geçirdim. En güzel paralarıda bu bot sayesinde kazandım. Hiç göremeyeceğim rakamları bile. Şuanda da spamı bırakıp kendi yolumu çizdim. Sağolsun efe hocam hem destekten hemde özel emsajalrdan yardımcı oldu etti. Her zorlukta bir yenilik çıkarıp bizlerin kazanmasını sağladı.
Her zaman kendisine teşekkürü borç bilirim. render almayı bilmedeiğim zamanlarda bile yaptıgı güzel işler sayesinde kazanmama vesile oldu. Özgünde işlerim yoluna girdi çok şükür yakında botunu yine alıcam ama video atmıcam :D

firefox eklentisi ile client alamıyorum sabahtan beri alabilen varmı acaba?

Ben bu zoom özelliği ile 40 dk lık çizgi filmi geçemedim siz nasıl geçiyorsunuz

Ben %30 zoom ile güncel ingilizce bir diziyi Yt to yt ile HD tam ekran ve bir yabancı filmi %30 zoom ve %10 hızlandırma ile yine HD olarak tam ekran olarak videoyap ile kopyaladım.Ünlem geç kullanmadım.
Ama bugün bir içeriği geçemedim hep sesten takıldı.Hızlandırmayı arttıracağım %25 yapacağım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Merhaba hocam ödemeyi yaptım Üyelik Id : 3030
Kontrol edebilirmisiniz

otomatik ödeme sistemi aktif edilmemiş hala :) hocam valla bize değil size yazık :D olmadı herhalde başvurduğunuz sistemler

Arkadaşlar uzun süredir bot çalışmaya ara verdim, şuanki çalışma yöntemi nedir?
1- Ünlem geç 1 ve 2 kullanılıyormu?
2- Kanalı açıp manuel tokenmiş verilecek yoksa browser eklenti ilemi vermeli
3- Engel geçmek için şuan ne yapılıyor?
teşekkür ederim

[MENTION=32937]donmez7530[/MENTION]

1:Evet kullanılıyor hatta daha da geliştirildi.
2:Eklenti ile verilirse daha sağlıklı.
3:Engel geçmek için daha bir kaç gün önce bir yenilik geldi zoom özelliği olarak geçiyor.

@donmez7530

1:Evet kullanılıyor hatta daha da geliştirildi.
2:Eklenti ile verilirse daha sağlıklı.
3:Engel geçmek için daha bir kaç gün önce bir yenilik geldi zoom özelliği olarak geçiyor.
Hocam çok teşekkür ederim, eski mesajları okuyacağım.. Bunun haricinde extra bişeyler varsa yazarsanız çok dua ederim, özeldende olabilir.. Bol kazançlar:)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ödeme yaptım kontrol edermisiniz.
Üyelik Id : 32988

Arkadaşlar son 1 aydır kendimi hit çekme taktikleri üzerine vermiştim. Bu konu altında 2 yenilik yaptım 1 tanesi menüde eklendiği için farketmiş olabilir ama diğeri menüye eklenmediği için farketmemiş olabilirsiniz.

1) Youtube izlenim satın almadır. Detaylı anlatıma gerek yok bunun hakkında bölüm bulunuyor. Alabileceğiniz en kaliteli ve %0 riskli işlemdir.

2) Toplu video yöneticisinde gizli yüklenmiş videoları örneğin 5 dakika arayla hepsini zamanlayarak genele alma seçimidir. Bu işlem hakkında örnek verecek olursak; 50 tane kanalınıza gizli yüklenmiş video bulunuyor. Tümünü seç yaptınız, Seçilenleri Genele Al(Zamanla) seçimini yaptınız. ve Oradan çıkan zaman aralıgından 5 dakikayı seçtiniz. Kanalınıza ilk yüklenen video 5 dakika sonra, ikinci yüklenen video 10 dakika sonra, ..... 50. yüklenmiş video ise emri verdiğiniz zamanın 250 dakika sonrasında genele alınmış olacaktır. Bunun görünümüde kanalınıza şu şekilde gözükmektedir. Ayrıca bu taktiği ben bulmadım, [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] arkadaşa sonsuz teşekkürler.

Aşağıdaki örnek 10 dakika aralıklarla zamanlama emridir.
Zd9baV.png

Arkadaşlar son 1 aydır kendimi hit çekme taktikleri üzerine vermiştim. Bu konu altında 2 yenilik yaptım 1 tanesi menüde eklendiği için farketmiş olabilir ama diğeri menüye eklenmediği için farketmemiş olabilirsiniz.

1) Youtube izlenim satın almadır. Detaylı anlatıma gerek yok bunun hakkında bölüm bulunuyor. Alabileceğiniz en kaliteli ve %0 riskli işlemdir.

2) Toplu video yöneticisinde gizli yüklenmiş videoları örneğin 5 dakika arayla hepsini zamanlayarak genele alma seçimidir. Bu işlem hakkında örnek verecek olursak; 50 tane kanalınıza gizli yüklenmiş video bulunuyor. Tümünü seç yaptınız, Seçilenleri Genele Al(Zamanla) seçimini yaptınız. ve Oradan çıkan zaman aralıgından 5 dakikayı seçtiniz. Kanalınıza ilk yüklenen video 5 dakika sonra, ikinci yüklenen video 10 dakika sonra, ..... 50. yüklenmiş video ise emri verdiğiniz zamanın 250 dakika sonrasında genele alınmış olacaktır. Bunun görünümüde kanalınıza şu şekilde gözükmektedir. Ayrıca bu taktiği ben bulmadım, [MENTION=10082]Incubus[/MENTION] arkadaşa sonsuz teşekkürler.

Zd9baV.png

Zamanlayarak genele alma işleminin izlenim taktiğiyle alakası var mı ?

http://io.slitherio.co - Mobil imza

Zd9baV.png

Hocam toplu video kısmı hepsini işaretleyip zaman aralığını seçtiğimizde hata veriyor...

Kod:
Google_Service_Exception Object ( [errors:protected] => Array ( [0] => Array ( [domain] => youtube.video [reason] => invalidVideoMetadata [message] => The request metadata is invalid. [locationType] => other [location] => body ) ) [message:protected] => Error calling PUT https://www.googleapis.com/youtube/v3/videos?part=status: (400) The request metadata is invalid. [string:Exception:private] => [code:protected] => 400 [file:protected] => /home/liste/public_html/Google/Http/REST.php [line:protected] => 79 [trace:Exception:private] => Array ( [0] => Array ( [file] => /home/liste/public_html/Google/Http/REST.php [line] => 44 [function] => decodeHttpResponse [class] => Google_Http_REST [type] => :: [args] => Array ( [0] => Google_Http_Request Object ( [batchHeaders:Google_Http_Request:private] => Array ( [Content-Type] => application/http [Content-Transfer-Encoding] => binary [MIME-Version] => 1.0 ) [queryParams:protected] => Array ( [part] => status ) [requestMethod:protected] => PUT [requestHeaders:protected] => Array ( [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [authorization] => Bearer ya29.CjAHA__4kyFoBqVv-F1SiNRcNTk-q6vqMeE8Uvira_IutbmJsOIv_cngeJe6jyUp6No [accept-encoding] => gzip [content-length] => 281 ) [baseComponent:protected] => https://www.googleapis.com [path:protected] => /youtube/v3/videos [postBody:protected] => {"status":{"embeddable":true,"license":"youtube","privacyStatus":"private","publicStatsViewable":true,"publishAt":"2016-06-20T22:25:26.000Z","uploadStatus":"processed"},"etag":"\"5g01s4-wS2b4VpScndqCYc5Y-8k\/Kdw0womtTAJCdhZPTRf4l9VgOAQ\"","id":"9okmkWSK0lM","kind":"youtube#video"} [userAgent:protected] => google-api-php-client/1.0.5-beta (gzip) [canGzip:protected] => 1 [responseHttpCode:protected] => 400 [responseHeaders:protected] => Array ( [vary] => X-Origin [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [content-encoding] => gzip [date] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [expires] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [cache-control] => private, max-age=0 [x-content-type-options] => nosniff [x-frame-options] => SAMEORIGIN [x-xss-protection] => 1; mode=block [server] => GSE [alternate-protocol] => 443:quic [alt-svc] => quic=":443"; ma=2592000; v="34,33,32,31,30,29,28,27,26,25" [transfer-encoding] => chunked ) [responseBody:protected] => { "error": { "errors": [ { "domain": "youtube.video", "reason": "invalidVideoMetadata", "message": "The request metadata is invalid.", "locationType": "other", "location": "body" } ], "code": 400, "message": "The request metadata is invalid." } } [expectedClass:protected] => Google_Service_YouTube_Video [accessKey] => ) ) ) [1] => Array ( [file] => /home/liste/public_html/Google/Client.php [line] => 499 [function] => execute [class] => Google_Http_REST [type] => :: [args] => Array ( [0] => Google_Client Object ( [auth:Google_Client:private] => Google_Auth_OAuth2 Object ( [assertionCredentials:Google_Auth_OAuth2:private] => [state:Google_Auth_OAuth2:private] => [token:Google_Auth_OAuth2:private] => Array ( [access_token] => ya29.CjAHA__4kyFoBqVv-F1SiNRcNTk-q6vqMeE8Uvira_IutbmJsOIv_cngeJe6jyUp6No [token_type] => Bearer [expires_in] => 3600 [created] => 1466425165 ) [client:Google_Auth_OAuth2:private] => Google_Client Object *RECURSION* ) [io:Google_Client:private] => Google_IO_Curl Object ( [options:Google_IO_Curl:private] => Array ( [78] => 100 [13] => 100 ) [client:protected] => Google_Client Object *RECURSION* ) [cache:Google_Client:private] => [config:Google_Client:private] => Google_Config Object ( [configuration:Google_Config:private] => Array ( [application_name] => [auth_class] => Google_Auth_OAuth2 [io_class] => Google_Io_Curl [cache_class] => Google_Cache_File [base_path] => https://www.googleapis.com [classes] => Array ( [Google_IO_Abstract] => Array ( [request_timeout_seconds] => 100 ) [Google_Http_Request] => Array ( [disable_gzip] => [enable_gzip_for_uploads] => ) [Google_Auth_OAuth2] => Array ( [client_id] => 211337242852-86uh05lae37jcitqjokng3ol4nchbc9o.apps.googleusercontent.com [client_secret] => Y3_kcqO2pKUFIydbXBbITRhJ [redirect_uri] => http://www.videoyap.com/tokenal.php?kanal= [developer_key] => [access_type] => offline [approval_prompt] => auto [request_visible_actions] => [federated_signon_certs_url] => https://www.googleapis.com/oauth2/v1/certs ) [Google_Cache_File] => Array ( [directory] => /tmp/Google_Client ) ) [services] => Array ( ) ) ) [deferExecution:Google_Client:private] => [requestedScopes:protected] => Array ( [0] => https://www.googleapis.com/auth/youtube ) [services:protected] => Array ( ) [authenticated:Google_Client:private] => ) [1] => Google_Http_Request Object ( [batchHeaders:Google_Http_Request:private] => Array ( [Content-Type] => application/http [Content-Transfer-Encoding] => binary [MIME-Version] => 1.0 ) [queryParams:protected] => Array ( [part] => status ) [requestMethod:protected] => PUT [requestHeaders:protected] => Array ( [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [authorization] => Bearer ya29.CjAHA__4kyFoBqVv-F1SiNRcNTk-q6vqMeE8Uvira_IutbmJsOIv_cngeJe6jyUp6No [accept-encoding] => gzip [content-length] => 281 ) [baseComponent:protected] => https://www.googleapis.com [path:protected] => /youtube/v3/videos [postBody:protected] => {"status":{"embeddable":true,"license":"youtube","privacyStatus":"private","publicStatsViewable":true,"publishAt":"2016-06-20T22:25:26.000Z","uploadStatus":"processed"},"etag":"\"5g01s4-wS2b4VpScndqCYc5Y-8k\/Kdw0womtTAJCdhZPTRf4l9VgOAQ\"","id":"9okmkWSK0lM","kind":"youtube#video"} [userAgent:protected] => google-api-php-client/1.0.5-beta (gzip) [canGzip:protected] => 1 [responseHttpCode:protected] => 400 [responseHeaders:protected] => Array ( [vary] => X-Origin [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [content-encoding] => gzip [date] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [expires] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [cache-control] => private, max-age=0 [x-content-type-options] => nosniff [x-frame-options] => SAMEORIGIN [x-xss-protection] => 1; mode=block [server] => GSE [alternate-protocol] => 443:quic [alt-svc] => quic=":443"; ma=2592000; v="34,33,32,31,30,29,28,27,26,25" [transfer-encoding] => chunked ) [responseBody:protected] => { "error": { "errors": [ { "domain": "youtube.video", "reason": "invalidVideoMetadata", "message": "The request metadata is invalid.", "locationType": "other", "location": "body" } ], "code": 400, "message": "The request metadata is invalid." } } [expectedClass:protected] => Google_Service_YouTube_Video [accessKey] => ) ) ) [2] => Array ( [file] => /home/liste/public_html/Google/Service/Resource.php [line] => 195 [function] => execute [class] => Google_Client [type] => -> [args] => Array ( [0] => Google_Http_Request Object ( [batchHeaders:Google_Http_Request:private] => Array ( [Content-Type] => application/http [Content-Transfer-Encoding] => binary [MIME-Version] => 1.0 ) [queryParams:protected] => Array ( [part] => status ) [requestMethod:protected] => PUT [requestHeaders:protected] => Array ( [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [authorization] => Bearer ya29.CjAHA__4kyFoBqVv-F1SiNRcNTk-q6vqMeE8Uvira_IutbmJsOIv_cngeJe6jyUp6No [accept-encoding] => gzip [content-length] => 281 ) [baseComponent:protected] => https://www.googleapis.com [path:protected] => /youtube/v3/videos [postBody:protected] => {"status":{"embeddable":true,"license":"youtube","privacyStatus":"private","publicStatsViewable":true,"publishAt":"2016-06-20T22:25:26.000Z","uploadStatus":"processed"},"etag":"\"5g01s4-wS2b4VpScndqCYc5Y-8k\/Kdw0womtTAJCdhZPTRf4l9VgOAQ\"","id":"9okmkWSK0lM","kind":"youtube#video"} [userAgent:protected] => google-api-php-client/1.0.5-beta (gzip) [canGzip:protected] => 1 [responseHttpCode:protected] => 400 [responseHeaders:protected] => Array ( [vary] => X-Origin [content-type] => application/json; charset=UTF-8 [content-encoding] => gzip [date] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [expires] => Mon, 20 Jun 2016 12:25:28 GMT [cache-control] => private, max-age=0 [x-content-type-options] => nosniff [x-frame-options] => SAMEORIGIN [x-xss-protection] => 1; mode=block [server] => GSE [alternate-protocol] => 443:quic [alt-svc] => quic=":443"; ma=2592000; v="34,33,32,31,30,29,28,27,26,25" [transfer-encoding] => chunked ) [responseBody:protected] => { "error": { "errors": [ { "domain": "youtube.video", "reason": "invalidVideoMetadata", "message": "The request metadata is invalid.", "locationType": "other", "location": "body" } ], "code": 400, "message": "The request metadata is invalid." } } [expectedClass:protected] => Google_Service_YouTube_Video [accessKey] => ) ) ) [3] => Array ( [file] => /home/liste/public_html/Google/Service/YouTube.php [line] => 3250 [function] => call [class] => Google_Service_Resource [type] => -> [args] => Array ( [0] => update [1] => Array ( [0] => Array ( [part] => status [postBody] => Google_Service_YouTube_Video Object ( [ageGatingType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoAgeGating [ageGatingDataType:protected] => [contentDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoContentDetails [contentDetailsDataType:protected] => [conversionPingsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoConversionPings [conversionPingsDataType:protected] => [etag] => "5g01s4-wS2b4VpScndqCYc5Y-8k/Kdw0womtTAJCdhZPTRf4l9VgOAQ" [fileDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoFileDetails [fileDetailsDataType:protected] => [id] => 9okmkWSK0lM [kind] => youtube#video [liveStreamingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoLiveStreamingDetails [liveStreamingDetailsDataType:protected] => [monetizationDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoMonetizationDetails [monetizationDetailsDataType:protected] => [playerType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoPlayer [playerDataType:protected] => [processingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoProcessingDetails [processingDetailsDataType:protected] => [projectDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoProjectDetails [projectDetailsDataType:protected] => [recordingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoRecordingDetails [recordingDetailsDataType:protected] => [snippetType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoSnippet [snippetDataType:protected] => [statisticsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoStatistics [statisticsDataType:protected] => [statusType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoStatus [statusDataType:protected] => [suggestionsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoSuggestions [suggestionsDataType:protected] => [topicDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoTopicDetails [topicDetailsDataType:protected] => [modelData:protected] => Array ( [status] => Google_Service_YouTube_VideoStatus Object ( [embeddable] => 1 [failureReason] => [license] => youtube [privacyStatus] => private [publicStatsViewable] => 1 [publishAt] => 2016-06-20T22:25:26.000Z [rejectionReason] => [uploadStatus] => processed [modelData:protected] => Array ( ) [processed:protected] => Array ( ) ) ) [processed:protected] => Array ( [status] => 1 ) ) ) ) [2] => Google_Service_YouTube_Video ) ) [4] => Array ( [file] => /home/liste/public_html/topluvy.php [line] => 721 [function] => update [class] => Google_Service_YouTube_Videos_Resource [type] => -> [args] => Array ( [0] => status [1] => Google_Service_YouTube_Video Object ( [ageGatingType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoAgeGating [ageGatingDataType:protected] => [contentDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoContentDetails [contentDetailsDataType:protected] => [conversionPingsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoConversionPings [conversionPingsDataType:protected] => [etag] => "5g01s4-wS2b4VpScndqCYc5Y-8k/Kdw0womtTAJCdhZPTRf4l9VgOAQ" [fileDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoFileDetails [fileDetailsDataType:protected] => [id] => 9okmkWSK0lM [kind] => youtube#video [liveStreamingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoLiveStreamingDetails [liveStreamingDetailsDataType:protected] => [monetizationDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoMonetizationDetails [monetizationDetailsDataType:protected] => [playerType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoPlayer [playerDataType:protected] => [processingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoProcessingDetails [processingDetailsDataType:protected] => [projectDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoProjectDetails [projectDetailsDataType:protected] => [recordingDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoRecordingDetails [recordingDetailsDataType:protected] => [snippetType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoSnippet [snippetDataType:protected] => [statisticsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoStatistics [statisticsDataType:protected] => [statusType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoStatus [statusDataType:protected] => [suggestionsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoSuggestions [suggestionsDataType:protected] => [topicDetailsType:protected] => Google_Service_YouTube_VideoTopicDetails [topicDetailsDataType:protected] => [modelData:protected] => Array ( [status] => Google_Service_YouTube_VideoStatus Object ( [embeddable] => 1 [failureReason] => [license] => youtube [privacyStatus] => private [publicStatsViewable] => 1 [publishAt] => 2016-06-20T22:25:26.000Z [rejectionReason] => [uploadStatus] => processed [modelData:protected] => Array ( ) [processed:protected] => Array ( ) ) ) [processed:protected] => Array ( [status] => 1 ) ) ) ) ) [previous:Exception:private] => )

Zd9baV.png

sa kanal çek bölümünde zoom yokmu yada engel geçme diğer bölümde var link yazmak zorundayız öyle diyor biraz aydınlatabilirmisin ellemi girmemiz gerek videoları zoom yüzde kaç yapmamaız gerek teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri