Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Üyelik Id : 5097 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
https://console.developers.google.com/apis/credentials?project=local-gantry-135623
Kanalı eklerken bu adımda kalıyor üstad geçemiyor sistem.
@Web_Scripti
Eklenti, Oauth consent screen kısmından ayarları yapıyo sonra tekrar bu sayfaya dönüyo Oauth Client ID tıklamak için ve burada takılı kalıyo
![]()
Hocam neye göre takılıyo bilmiyorum ama tekrar client aldırdığımda takılmıyo ve her zaman takılmıyo atıyorum 10 tane kanal ekliyorum 5-6 tanesi takılmıyosa 3-4 tanesi takılıyo onlarada en baştan aldırıyorumEklentiyi bugün güncellediysen kanalın mail ve şifresini destekden yxarmısın hocam
@Web_Scripti
Eklenti, Oauth consent screen kısmından ayarları yapıyo sonra tekrar bu sayfaya dönüyo Oauth Client ID tıklamak için ve burada takılı kalıyo
![]()
Eklenti tekrardan güncellendi. Güncel versiyon 4.5'dir.
Google 1 aydır rahat duruyordu fakat son 2 gündür rahat durmuyor. Bu nedenle saatte 2 defa eklentiyi yenilemiş oldum.
Selamlar, uzun bir aradan sonra tekrar dönüş yaptım, eft ile ödeme geçtim 2 saat kadar önce ancak onaylanmadı henüz, iyi çalışmalar.
Dip not: Kullandığınız kredi kartı ödeme sistemine ait web sitesi ssl sertifikası kullanmadığı için güvenemedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.