Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Abi desteğe bakabilir misin ek olarak eklenti çalışıyor mu ? ben daha dün denedim şifre vs sıkıntı verdi toplu upload pc de çalışmıyor ne zaman düzelir ?

Mobilim arkadaşlar, kısa cevap verebilcem. Herkesin bayramı tekrar tekrar mübarek olsun.
Toplu videoduki hiç bir kanalıma yükleme yapmıyor Üyelik Id : 12335

Merhaba hocam,

hız süper değil fakat yüklemelerinizde sıkıntı göremedim.

http://www.videoyap.com/yuklediklerim.php

öncelikle şuan denediklerim geçen konuştugumuz büyük dosyalar degil hocam,onları deneme fırsatım olmadı senle en son konuştuktan sonra.şimdi normal 250-300mblik dosyalar atmaya çalışıyorum sadece ama ne toplu uploaddan nede anasayfadan hiçbi şekilde video yükleyemiyorum.toplu upload sayfasında bi hata filan vermiyor.videoları seçip yükle diyorum ve bikaç saniye içerisinde hemen yükleme barına sarı bi ünlem işareti geliyor sadece.anasayfada ise şu şekilde hata veriyor vdsden senin servera atarken;

Kod:
404 Not Found
The server can not find the requested page:

upload.videoyap.com/ing/videoyukle.php (port 80)
Please forward this error screen to upload.videoyap.com's WebMaster.

Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at upload.videoyap.com Port 80

biraz bekleyince acaba hata versede yüklüyor mu diye baktım ama ondan sonrada hata mesajı degişti sadece;

Kod:
Not Acceptable

An appropriate representation of the requested resource /ing/videoyukle.php could not be found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.27 (Unix) mod_ssl/2.2.27 OpenSSL/1.0.1e-fips mod_bwlimited/1.4 Server at

edit : aynı olayı 2.videoyap hesabımdanda kontrol ettim,birebir aynı şekilde hata alıyorum.bu ay zaten bi kullanamadım gitti şu botu,deli etti beni.resmen son 20 günüm boşa geçti,dogru dürüst bi kanal yapmayı bırak 3-5 videodan başka video dahi atamadım heralde :D

Merhaba hocam,

şimdi yeni aldıgım güvenlik programının video format engellerini kaldırmayı öğrendim. Artık bilgisayarınızdaki videoyuda upload özelliğiyle yükleyebilirsiniz. Detaylı açıklama için teşekkürler. iyi bayramlar

Güncelleme geldikten sonra hiç bir kanalımın mozilla eklentisinden video ortası reklamları giremiyor ve videoları pingleyemiyorum.

Firefox eklenti tercihlerinde jakabvo nun dediği gibi değiştirdiğiniz şifreyi eklentinizide girerseniz düzelir.

firefox eklenti kısmından şifrenizi değiştirdiniz mi ?!

Teşekkürler hocam.

hocam ilgilenirmisiniz bi

Üyelik Id : 35839

Dönüş yapmıştım hocam. Hayırlı olsun.

Üyelik Id : 16504

Desteğe bakar mısınız

İnş pc upload düzeldi hocam. iyi bayramlar

Web_Scripti şimdi denedim tekrar, toplu pc uploadda aynı problem devam ediyor efe hocam.

inş pc upload düzeldi hocam. iyi bayramlar

Abi desteğe bakabilir misin ek olarak eklenti çalışıyor mu ? ben daha dün denedim şifre vs sıkıntı verdi toplu upload pc de çalışmıyor ne zaman düzelir ?

Pc upload düzeldi hocam. eklentin çalışmıyorsa eğer değiştirdiğin şifreyi firefox terxihlerinden videoyapa girmemişsindir hocam.

hocam yeni üye almıyor musunuz videoyap'a arkadaşın biri bir konuda yazmış

hocam yeni üye almıyor musunuz videoyap'a arkadaşın biri bir konuda yazmış

Malesef hocam yeni üye almıyorum. Sadece üyelerim desteğe yeni hesap istiyorum ben kullanıcam derse açıyorum. Dediğin gibi yeni üyelere şu dönemde vakit ayırabiliyorum ama bundan 2 ay sonra hiç acemi kalmamış olmasını istemediğim için kapattım. Bu nedenle hocam arkadaşınız için kusura bakmayınız.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam
Üyelik Id : 16684

yeni yaptığım kanallara yükleme yapıyordum da yaklaşık 22 kanala yükleme yaptım, 23. kanalda ve devamındaki kanallarda bu uyarıyı vermeye başladı? ne yapmalıyım

Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

bir de bu hatayı veriyor

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyAf_IUQTJxFgDtpMSMJnUQxjwBb1GFOzao: (403) Daily Limit Exceeded. The quota will be reset at midnight Pacific Time (PT). You may monitor your quota usage and adjust limits in the API Console: https://console.developers.google.com/apis/api/youtube/quotas?project=960577604757

yeni yaptığım kanallara yükleme yapıyordum da yaklaşık 22 kanala yükleme yaptım, 23. kanalda ve devamındaki kanallarda bu uyarıyı vermeye başladı? ne yapmalıyım

Kanalınıza ait token bulunmuyor. Kanallarım sayfasından token oluşturunuz.

bir de bu hatayı veriyor

Yöneticiye iletiniz: Error calling GET https://www.googleapis.com/youtube/...&key=AIzaSyAf_IUQTJxFgDtpMSMJnUQxjwBb1GFOzao: (403) Daily Limit Exceeded. The quota will be reset at midnight Pacific Time (PT). You may monitor your quota usage and adjust limits in the API Console: https://console.developers.google.com/apis/api/youtube/quotas?project=960577604757

Tüm kanallarını aynı client ile mi bağladın hocam? Bir clientin günlük youtube tarafında 30 milyon işlem hakkı vardır. Doldurmuşsun hocam. Sabah saat 10 da yt sıfırlar. Her kanalını farklı clientdan bağlamanı önerirm. Bağlaman mümkün değilsede en azından birden coga böl hocam. 30 milyon sınırı işlem sınırı demektir. Örneğin bir video yöneticisinde 1 kanalına ait 100 tane videon listelendi tahminen 1200 civarı işlem limitini götürür. Bu sınırı görebilen 2-3 kişiden birisin temeli ise çok kanal ve tek client hocam.

Tüm kanallarını aynı client ile mi bağladın hocam? Bir clientin günlük youtube tarafında 30 milyon işlem hakkı vardır. Doldurmuşsun hocam. Sabah saat 10 da yt sıfırlar. Her kanalını farklı clientdan bağlamanı önerirm. Bağlaman mümkün değilsede en azından birden coga böl hocam. 30 milyon sınırı işlem sınırı demektir. Örneğin bir video yöneticisinde 1 kanalına ait 100 tane videon listelendi tahminen 1200 civarı işlem limitini götürür. Bu sınırı görebilen 2-3 kişiden birisin temeli ise çok kanal ve tek client hocam.

aynen tek client 60 kanal :D

kapanma vs sorunu yaşamıyorum yıllardır bu şekilde videoyap ile şükürler olsun ama bu sınır yeni çıktı galiba 5-6 ay gibi

aynen tek client 60 kanal :D

kapanma vs sorunu yaşamıyorum yıllardır bu şekilde videoyap ile şükürler olsun ama bu sınır yeni çıktı galiba 5-6 ay gibi

Yok hocam sınır 2 yıldır aynı. Sen bugün video yükleme dışında diğer işlemleri kanallarında çok uygulatmışsındır. 60 kanal ile bu sınırı vurman ise feci zor. Ama başarmışsın. Daha önce bu sınırı 550 kanalla vurabilrn en düşük görmüştüm. Senin gibi çok çok nadir üyem aynı client ile bir çok kanalı bağlıyor. ama bu sınırs bir defa düşen ve tek client bağlamak isteyen yeni bir client açıp paylaştırarak bağlıyor.

Yinede katip hocam ben her zaman firefox eklentimdeki client al, token al, kanalı ekle ile bağlanmasından yanayım. Hiç bir yerde hiç bir türlü sıkıntı çıkarmıyor ve kanallara zerre birşey olmuyor. Tabiki sen yıllardır tek clienta alışmışsın. Karar senin hocam:)

Yok hocam sınır 2 yıldır aynı. Sen bugün video yükleme dışında diğer işlemleri kanallarında çok uygulatmışsındır. 60 kanal ile bu sınırı vurman ise feci zor. Ama başarmışsın. Daha önce bu sınırı 550 kanalla vurabilrn en düşük görmüştüm. Senin gibi çok çok nadir üyem aynı client ile bir çok kanalı bağlıyor. ama bu sınırs bir defa düşen ve tek client bağlamak isteyen yeni bir client açıp paylaştırarak bağlıyor.

Yinede katip hocam ben her zaman firefox eklentimdeki client al, token al, kanalı ekle ile bağlanmasından yanayım. Hiç bir yerde hiç bir türlü sıkıntı çıkarmıyor ve kanallara zerre birşey olmuyor. Tabiki sen yıllardır tek clienta alışmışsın. Karar senin hocam:)

bir dahaki sefere artık :) sağol hocam ilgin için, yıllardır bu botu youtube un gerisinde bırakmayarak bizlere süper hizmet verdin ve vermeye devam ediyorsun, tekrar yeri gelmişken teşekkür edeyim...

Abi bu vds emir veriyorum videolar bekliyor öyle dünden beri kendi kendine erteliyor bakabilir misin

Edit: abi toplu upload pc bu hatayı alıyorum Yüklenemedi(Sebep): Yukleme Altyapisi degisti, lutfen videoyapdan cikis yapip tekrar giris yapiniz.

bir dahaki sefere artık :) sağol hocam ilgin için, yıllardır bu botu youtube un gerisinde bırakmayarak bizlere süper hizmet verdin ve vermeye devam ediyorsun, tekrar yeri gelmişken teşekkür edeyim...
Çok teşekkürler hocam sağolasın. Süper fikirler sizlerden, uygulaması benden :) iyi bayramlar
Abi bu vds emir veriyorum videolar bekliyor öyle dünden beri kendi kendine erteliyor bakabilir misin

Edit: abi toplu upload pc bu hatayı alıyorum Yüklenemedi(Sebep): Yukleme Altyapisi degisti, lutfen videoyapdan cikis yapip tekrar giris yapiniz.

Özel vdsi olan üyelerimde malesef ki şifre olayını ancak uygulayabildim. Destekdende detaylı dönüş sağladım.

iyi bayramlar

hocam bekleyen videolara yükleme talimatı verdrir misin yine takıldı da :)

hocam ben videoyapın acemisi değilim son aylarada youtubum kullandığım için sizde üyeliğim yok ancak şimdi üyelik açmak istiyorum piyasada sizden başka bot kalmadı

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım, PC den Toplu video yükleme de ve anasayfadan PC den yüklemede şu uyarı çıkıyor:
Yüklenemedi(Sebep):
Warning: opendir(../videoyap/videolar): failed to open dir: No such file or directory in /home/video1/public_html/ing/videosil.php on line 32

Destekde bekleyen tüm mesajlar cevaplandı.

hocam ben videoyapın acemisi değilim son aylarada youtubum kullandığım için sizde üyeliğim yok ancak şimdi üyelik açmak istiyorum piyasada sizden başka bot kalmadı

Merhaba hocam,

Bundan 4 yıl önce dahi videoyap kullanmışsanız sorun yok. Videoyap üyeliğinize giriş yapıp süre alıp devam edebilirsiniz. Fakat 0'dan üyelik açılması artık sadece aktif üyemin desteğe yeni üyelik alımı yapıcam şu mail adresine üyelik açarmısınız demesiyle yapıyorum.

iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstadım, PC den Toplu video yükleme de ve anasayfadan PC den yüklemede şu uyarı çıkıyor:
Yüklenemedi(Sebep):
Warning: opendir(../videoyap/videolar): failed to open dir: No such file or directory in /home/video1/public_html/ing/videosil.php on line 32

Teşekkürler hocam, dün hizmete aldıgım makinanın diski otomatik boşaltma ünitesinde sıkıntı oluşmuş(ssd diskli ilk defa o makinada raid 0 ile böldüğüm için, hazır kod şablonum sıkıntı çıkarmış) sayende hallettim hocam. Teşekkürler

hocam size destekten yazdım atılan partner kanalı ile ilgili mail atmıştınız ...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri