fatihbaz
Süper Moderatör
sanırım alınan hata bu son mesajdakinden farklıydı ama ben ne ytye ne dmye tektek yada toplu upload ile pcden yükleme yapamıyorum.başka var mı bu sorunu yaşayan?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam size destekten yazdım atılan partner kanalı ile ilgili mail atmıştınız ...
sanırım alınan hata bu son mesajdakinden farklıydı ama ben ne ytye ne dmye tektek yada toplu upload ile pcden yükleme yapamıyorum.başka var mı bu sorunu yaşayan?
bugün tüm kanallarım toplu kapanmış dün akşam bağladığım 9 kanal hepsi client ekle eklentisi ile eklendi acaba bu drumu yaşayan var mı ?
dün aynı saatlerde 2 ayrı hesabımdan upload yapmaya başlamıştım.bi hesabımda 1-2 dosyayı yüklememiş,onlarda sanırım dmnin günlük limitine takılmıştır.diger hesabımda ise nerdeyse hiç bi videoyu yüklememiş ne dm ne ytye.şimdi düzelmiştir belki diye birazdan tekrar deniycem bakalım nolucak.daha öncede söyledigim gibi bu ay resmen boş boş yattım.sürekli çalışayım diyorum,içimde bi çalışma istedigi var ama şansım yok.çalışmama izin vermiyorlarbot gelince vds gidiyor,vds gelince bot gidiyor derken bu ay komple gitti
edit : denedim ama yine yükleme yapmıyor.destektende yazdıgım gibi hata veriyor hocam sürekli.her hesaba tektek ayar mı çekmek gerekiyor ne anlamadım ama dün digerine ne yaptıysan bu hesabada yap gözünü seveyimaynı hatayı alıyorum bundada.ona ne yaptıysan düzeldi.bunada bi el atda işimize bakalım...
bugün tüm kanallarım toplu kapanmış dün akşam bağladığım 9 kanal hepsi client ekle eklentisi ile eklendi acaba bu drumu yaşayan var mı ?
Abi desteğe bakar mısın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
Botu alalı 1 ay oldu 4,5 kanal yaptım ancak bugüne kadar bütün kanallar kapandı bütün ayarlarıda kullanım vidyosundaki gibi ayarladım ancak sebebinin hala çözemedim bende
Merhaba hocam,
Haklısınz, pcdeki videoları internet ortamına atmak için disk yetişemez konuma gelmişti. Yeni sipariş ettiğim pc upload serverlarına takılmış konumda şuanda inş o olayıda aştık. Kusura bakmayınız. iyi çalışmalar
şimdide bu video formatı desteklenmiyor hatası alıyorum hocam.videonti ile her zaman aldıgım gibi render aldım,format mp4![]()
Tüm destek sorularına dönüşler yapılmıştır. iyi geceler
Merhaba hocam,
Haklısınz, pcdeki videoları internet ortamına atmak için disk yetişemez konuma gelmişti. Yeni sipariş ettiğim pc upload serverlarına takılmış konumda şuanda inş o olayıda aştık. Kusura bakmayınız. iyi çalışmalar
Firefox eklentisi ile client al token al kanal ekle yöntemiyle kanalları ekliyorsanız o halde 2 ihtimal kalmış demektir. Kanallarınız ya ünlem geç 1'i %süre + render seçili değildir ya da adsense spame düşmüştür aynı adsenseye bağlı kanallar kapanmıştır. Geçmiş olsun, destekden yazarsanız %99 sebenini bulup çözümünü buluruz.
Dönüş yaptım hocam.
Videoyap ile Normal spam çalışma arasında 2 şeye dikkat etmek yeterlidir
1) Kanalları firefox eklentimizdeki client al token al kanalı ekle ile eklemenizdir.
2) Kanalı ekledikten ve video yükletmeye başlamadan önce kanallarım sayfasındaki kanalın ünlem geç 1'i %xx süre + render seçimi seçmeniz yeterlidir.
Bu 2 side eğer uygun ise lütfen dönüş yapınız. %99 kapanma sebenini yazarım.
geçmiş olsun, iyi geceler
Hocam kanalları firefox eklentisi ile söylediğiniz gibi token al ile yapıyorum.
Ünlem geç 1 i ise normal sistem bırakıyordum spam çalışıyorum %70 süre+ render mi yapmalıyım ? %70 süre çok yüksek değilmi hocam süreyimi hızlandırıyor.
Hayırlı olsun hocam. sana da iyi çalışmalar[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam ilgilenirseniz sevinirim.
Üyelik Id : 32988
İyi çalışmalar...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap giriş emailimi unuttum nasıl öğrenebilirim tekrardan?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yıllardır girmediğim videoyap hesabımı buldum girdim ve içinde bulunan bazı kanallarım patlama yapmış izleniyorlar, e 2 yıl önceki arşivimde durmuyor araştırdım, bu kanalların şifrelerini nasıl buluruzkanallara girmem lazım da, kanallar videoyapa bağlı halen
Üyelik Id : 4707
üyelik id ye bak be
2- olarak firefox ile client token al ve kanal ekle seçeneğiyle kanalı eklemeye çalışınca api sayfasında kalıyor bu özelliği tam olarak nasıl kullanacaz? her kanala özel token olayını
14767 üye no hocam yeni birüyelik daha açtırmak istiyorum nasıl hallederim?
hocam desteğe bakarmısın acil bi durum
@Web_Scripti Hocam yüklemelerde ses silinemedi (video formatı desteklenmiyor) şeklinde hata verip yüklemeyi durduruyor. Ses silme ile ilgili herhangi bir seçim yapmadım. Hatırladığım kadarı ile daha öncede böyle genel bir durum yaşanmıştı. Acil müdehale edebilirmisin.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.