Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

sanırım alınan hata bu son mesajdakinden farklıydı ama ben ne ytye ne dmye tektek yada toplu upload ile pcden yükleme yapamıyorum.başka var mı bu sorunu yaşayan?

hocam size destekten yazdım atılan partner kanalı ile ilgili mail atmıştınız ...

Stem ilk defa sizin kanalınızı attı hocam. Bu konuda inanın elimden geleni yapıyorum fakat henüz sebep hakkında bir cevap gelmedi.

sanırım alınan hata bu son mesajdakinden farklıydı ama ben ne ytye ne dmye tektek yada toplu upload ile pcden yükleme yapamıyorum.başka var mı bu sorunu yaşayan?

Loglardan gördüğüm Bilgisayardan dosya yükleme serverında sabah saat 07:21'de ana blade serverın diskinde bir takım arızalar oluşmuş. Sistem otomatik kendini her saat başında kontrol eder ve bölümlerini onarır. Saat 08:00'de onarımını bitirmiş ve aktifleşmiş.

Oluşan arızanın sebebine gelince daha önce gördüğüm bir arıza değil, tekrarı olmaması adına uğraşıyorum.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım bir bakarsanız sevinirim...

Üyelik Id : 32988

dün aynı saatlerde 2 ayrı hesabımdan upload yapmaya başlamıştım.bi hesabımda 1-2 dosyayı yüklememiş,onlarda sanırım dmnin günlük limitine takılmıştır.diger hesabımda ise nerdeyse hiç bi videoyu yüklememiş ne dm ne ytye.şimdi düzelmiştir belki diye birazdan tekrar deniycem bakalım nolucak.daha öncede söyledigim gibi bu ay resmen boş boş yattım.sürekli çalışayım diyorum,içimde bi çalışma istedigi var ama şansım yok.çalışmama izin vermiyorlar :D bot gelince vds gidiyor,vds gelince bot gidiyor derken bu ay komple gitti :D

edit : denedim ama yine yükleme yapmıyor.destektende yazdıgım gibi hata veriyor hocam sürekli.her hesaba tektek ayar mı çekmek gerekiyor ne anlamadım ama dün digerine ne yaptıysan bu hesabada yap gözünü seveyim :) aynı hatayı alıyorum bundada.ona ne yaptıysan düzeldi.bunada bi el atda işimize bakalım...

bugün tüm kanallarım toplu kapanmış dün akşam bağladığım 9 kanal hepsi client ekle eklentisi ile eklendi acaba bu drumu yaşayan var mı ?

bugün tüm kanallarım toplu kapanmış dün akşam bağladığım 9 kanal hepsi client ekle eklentisi ile eklendi acaba bu drumu yaşayan var mı ?

Botu alalı 1 ay oldu 4,5 kanal yaptım ancak bugüne kadar bütün kanallar kapandı bütün ayarlarıda kullanım vidyosundaki gibi ayarladım ancak sebebinin hala çözemedim bende

Tüm destek sorularına dönüşler yapılmıştır. iyi geceler

dün aynı saatlerde 2 ayrı hesabımdan upload yapmaya başlamıştım.bi hesabımda 1-2 dosyayı yüklememiş,onlarda sanırım dmnin günlük limitine takılmıştır.diger hesabımda ise nerdeyse hiç bi videoyu yüklememiş ne dm ne ytye.şimdi düzelmiştir belki diye birazdan tekrar deniycem bakalım nolucak.daha öncede söyledigim gibi bu ay resmen boş boş yattım.sürekli çalışayım diyorum,içimde bi çalışma istedigi var ama şansım yok.çalışmama izin vermiyorlar :D bot gelince vds gidiyor,vds gelince bot gidiyor derken bu ay komple gitti :D

edit : denedim ama yine yükleme yapmıyor.destektende yazdıgım gibi hata veriyor hocam sürekli.her hesaba tektek ayar mı çekmek gerekiyor ne anlamadım ama dün digerine ne yaptıysan bu hesabada yap gözünü seveyim :) aynı hatayı alıyorum bundada.ona ne yaptıysan düzeldi.bunada bi el atda işimize bakalım...

Merhaba hocam,

Haklısınz, pcdeki videoları internet ortamına atmak için disk yetişemez konuma gelmişti. Yeni sipariş ettiğim pc upload serverlarına takılmış konumda şuanda inş o olayıda aştık. Kusura bakmayınız. iyi çalışmalar

Firefox eklentisi ile client al token al kanal ekle yöntemiyle kanalları ekliyorsanız o halde 2 ihtimal kalmış demektir. Kanallarınız ya ünlem geç 1'i %süre + render seçili değildir ya da adsense spame düşmüştür aynı adsenseye bağlı kanallar kapanmıştır. Geçmiş olsun, destekden yazarsanız %99 sebenini bulup çözümünü buluruz.

Abi desteğe bakar mısın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Dönüş yaptım hocam.

Botu alalı 1 ay oldu 4,5 kanal yaptım ancak bugüne kadar bütün kanallar kapandı bütün ayarlarıda kullanım vidyosundaki gibi ayarladım ancak sebebinin hala çözemedim bende

Videoyap ile Normal spam çalışma arasında 2 şeye dikkat etmek yeterlidir

1) Kanalları firefox eklentimizdeki client al token al kanalı ekle ile eklemenizdir.

2) Kanalı ekledikten ve video yükletmeye başlamadan önce kanallarım sayfasındaki kanalın ünlem geç 1'i %xx süre + render seçimi seçmeniz yeterlidir.

Bu 2 side eğer uygun ise lütfen dönüş yapınız. %99 kapanma sebenini yazarım.

geçmiş olsun, iyi geceler

Merhaba hocam,

Haklısınz, pcdeki videoları internet ortamına atmak için disk yetişemez konuma gelmişti. Yeni sipariş ettiğim pc upload serverlarına takılmış konumda şuanda inş o olayıda aştık. Kusura bakmayınız. iyi çalışmalar

şimdide bu video formatı desteklenmiyor hatası alıyorum hocam.videonti ile her zaman aldıgım gibi render aldım,format mp4 :)

Tüm destek soruları cevaplanmıştır.

şimdide bu video formatı desteklenmiyor hatası alıyorum hocam.videonti ile her zaman aldıgım gibi render aldım,format mp4 :)

Buldum fatih hocam, Pc'den yüklenen 1 dosya eğer 2gb üstü ise o videoyu antivirus tarayamadıgı için yükleyemiyormuş. 1 ay öncesindeki gibi pcden video upload sınırını 2.5gb dan 2'ye indirdim hata gitti galiba.

Stabil hale gelsinde o bölüm yeter artık :)

Tüm destek sorularına dönüşler yapılmıştır. iyi geceler

Merhaba hocam,

Firefox eklentisi ile client al token al kanal ekle yöntemiyle kanalları ekliyorsanız o halde 2 ihtimal kalmış demektir. Kanallarınız ya ünlem geç 1'i %süre + render seçili değildir ya da adsense spame düşmüştür aynı adsenseye bağlı kanallar kapanmıştır. Geçmiş olsun, destekden yazarsanız %99 sebenini bulup çözümünü buluruz.

Dönüş yaptım hocam.

Videoyap ile Normal spam çalışma arasında 2 şeye dikkat etmek yeterlidir

1) Kanalları firefox eklentimizdeki client al token al kanalı ekle ile eklemenizdir.

2) Kanalı ekledikten ve video yükletmeye başlamadan önce kanallarım sayfasındaki kanalın ünlem geç 1'i %xx süre + render seçimi seçmeniz yeterlidir.

Bu 2 side eğer uygun ise lütfen dönüş yapınız. %99 kapanma sebenini yazarım.

geçmiş olsun, iyi geceler

Hocam kanalları firefox eklentisi ile söylediğiniz gibi token al ile yapıyorum.
Ünlem geç 1 i ise normal sistem bırakıyordum spam çalışıyorum %70 süre+ render mi yapmalıyım ? %70 süre çok yüksek değilmi hocam süreyimi hızlandırıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam ilgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar...

Tüm destek mesajlarına dönüş yapılmıştır.

Hocam kanalları firefox eklentisi ile söylediğiniz gibi token al ile yapıyorum.
Ünlem geç 1 i ise normal sistem bırakıyordum spam çalışıyorum %70 süre+ render mi yapmalıyım ? %70 süre çok yüksek değilmi hocam süreyimi hızlandırıyor.

%70 süre derken süre ekliyor hocam. Örneğin 100 dklık video 170 dk oluyor. Ama hız ile alakalı değil 100 dk sonra video bitiyor sonra 70 dk daha başından alıp ekliyor. İzleyen zaten tekrarı diye düşünüyor. Şu haberlerin videoları gibi düşün.

2 kural var ve basit. Kanallar firefox eklentisiylr tek tıkla client al token al kanalı ekle butonuyla yapılcak. Ve eklenen kanal kanallarım kısmından %70 süre + render seçilcek. Sonrasındaki marifet sizlerde...

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] destekten yazdım hocam ilgilenirseniz sevinirim.

İyi çalışmalar...
Hayırlı olsun hocam. sana da iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap giriş emailimi unuttum nasıl öğrenebilirim tekrardan?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yıllardır girmediğim videoyap hesabımı buldum girdim ve içinde bulunan bazı kanallarım patlama yapmış izleniyorlar, e 2 yıl önceki arşivimde durmuyor araştırdım, bu kanalların şifrelerini nasıl buluruz :D kanallara girmem lazım da, kanallar videoyapa bağlı halen
Üyelik Id : 4707

üyelik id ye bak be :D

2- olarak firefox ile client token al ve kanal ekle seçeneğiyle kanalı eklemeye çalışınca api sayfasında kalıyor bu özelliği tam olarak nasıl kullanacaz? her kanala özel token olayını

14767 üye no hocam yeni birüyelik daha açtırmak istiyorum nasıl hallederim?

@Web_Scripti Hocam yüklemelerde ses silinemedi (video formatı desteklenmiyor) şeklinde hata verip yüklemeyi durduruyor. Ses silme ile ilgili herhangi bir seçim yapmadım. Hatırladığım kadarı ile daha öncede böyle genel bir durum yaşanmıştı. Acil müdehale edebilirmisin.

Arkadaşlar, gece gelen destek sorularına sabah 8-9 arasında dönüş yapmış olabileceğim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam videoyap giriş emailimi unuttum nasıl öğrenebilirim tekrardan?

Hocam pm olarak üyelik mail adresinizi gönderdim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yıllardır girmediğim videoyap hesabımı buldum girdim ve içinde bulunan bazı kanallarım patlama yapmış izleniyorlar, e 2 yıl önceki arşivimde durmuyor araştırdım, bu kanalların şifrelerini nasıl buluruz :D kanallara girmem lazım da, kanallar videoyapa bağlı halen
Üyelik Id : 4707

üyelik id ye bak be :D

2- olarak firefox ile client token al ve kanal ekle seçeneğiyle kanalı eklemeye çalışınca api sayfasında kalıyor bu özelliği tam olarak nasıl kullanacaz? her kanala özel token olayını

Tahmini eklenme tarihini hatırlıyorsan kanal linki ile birlikte destekden yazarsan sabah yedek tuttugum diskte tarama yaparım hocam. O dönemler dediğin gibi api v3 çıkmamıştı ve kanallar şifreler ile ekleniyordu. Çabalarım hocam.

14767 üye no hocam yeni birüyelik daha açtırmak istiyorum nasıl hallederim?

Videoyap desteğe kendime ait yeni bir üyelik istiyorum. Açılcak yeni üyelik mail adresi [email protected] dur şeklinde yazarsanız ben üyeliği oluşturup mail atarım hocam.

hocam desteğe bakarmısın acil bi durum

Dönüş yapıldı hocam :) Teşekkürler

@Web_Scripti Hocam yüklemelerde ses silinemedi (video formatı desteklenmiyor) şeklinde hata verip yüklemeyi durduruyor. Ses silme ile ilgili herhangi bir seçim yapmadım. Hatırladığım kadarı ile daha öncede böyle genel bir durum yaşanmıştı. Acil müdehale edebilirmisin.

Merhaba hocam,

Ünlem geç 1 içerisinde + render özelliği videonun ses formatı üstünde oyanama yapar. Fakat çok nadir özel videolar vardır ki sesi üzerinde oynama yapılamıyor. Zaten o indirdiğin artık torrent v.s. sitesi neresiyse hocam onda ünlem geç 1 'in renderınada ihtiyac yok. Önemli olan ünlem geç 1 deki + render özelliği youtube daily den içerik kopyalarkendir hocam. Sen bu sitelerden içerik kopyalamadıgın için o kanalını sadece ünlem geç 1 de %süre olarak aktif edersen ses renderında sıkıntı yaşamazsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri