Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Şu kullanan arkadaşlara yada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama bi sorayım :)

Şimdi bir deneme yaptım , bir kanal tanımladım (becerebildiysem inşAşşah api olaylarını falan) ama Yükleme hemen başlamadı :S Yükleme ortalama ne zaman baslıyor?

Hani az önce 1 Video YÜKLENIYOR diyordu ama yüklenen bişey yok :)

Bir de resımdekı gibi ''Video Yuklenme Denendi'' diyor...

Yukleyemıyorsa acaba ben bişeyleri mi eksık yaptım , yoksa normal mı hersey?

vZVQoz.png

Hala daha yüklenen 1 video bile yok :(

G3Np5b.png

Son düzenleme:
@Web_Scripti valla hocam devlet dairesi :) ytpara giriyor ama konulardaki resım lınk vs gostermıyor evde de net yok maalesef .. bakanlık sizin siteyi tehlıkelı lıstesıne almış:D benım sucum yok

hocam merhaba online yakalamışken sorayım
bilgisayardan video yükleme aktif değil mi ?
1 kaç kere denedim bekleyip bekleyip hata veriyor.
( mp4 uzantıya uzantı uzantı hatalı, zoom yapılamadı, server yoğun 30 dk geçeceği için yüklenemedi vs gibi birçok şey yazıyor )
Üyelik Id : 3022 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Merhaba hocam,

Hata aldıgında tam ekran resmi çekip destekden atarsan incelemek isterim hocam.

Şu kullanan arkadaşlara yada [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocama bi sorayım :)

Şimdi bir deneme yaptım , bir kanal tanımladım (becerebildiysem inşAşşah api olaylarını falan) ama Yükleme hemen başlamadı :S Yükleme ortalama ne zaman baslıyor?

Hani az önce 1 Video YÜKLENIYOR diyordu ama yüklenen bişey yok :)

Bir de resımdekı gibi ''Video Yuklenme Denendi'' diyor...

Yukleyemıyorsa acaba ben bişeyleri mi eksık yaptım , yoksa normal mı hersey?

vZVQoz.png

Hala daha yüklenen 1 video bile yok :(

G3Np5b.png

Serverlarımda şuanda yüklenmeyi bekleyen 1 tane video dahi bulunmuyor. Duruma bakabilmem için destekden yazı yazdım cevaplarsan sevinirim hocam. Daha önceden gördüğüm bir durum değil, incelemem gerekiyor

Merhaba hocam,

Hata aldıgında tam ekran resmi çekip destekden atarsan incelemek isterim hocam.

Serverlarımda şuanda yüklenmeyi bekleyen 1 tane video dahi bulunmuyor. Duruma bakabilmem için destekden yazı yazdım cevaplarsan sevinirim hocam. Daha önceden gördüğüm bir durum değil, incelemem gerekiyor

İlk olmak kolay değil :D

Yolladım hocam cevap , ilgin için teşekkürler :)

imacros için firefox hangi sürüm kullanıyorsunuz arkadaslar bendeki sürüm 47 ile desteklemiyor dedi firefox

videoyap tek gecerim bu alemde gelmis gecmis en iyi yazilimdir :) hep sikayetten yaziyoruz birazda tebrik edelim :D

İlk olmak kolay değil :D

Yolladım hocam cevap , ilgin için teşekkürler :)

Rica ederim hocam nedemek.

imacros için firefox hangi sürüm kullanıyorsunuz arkadaslar bendeki sürüm 47 ile desteklemiyor dedi firefox

Merhaba hocam,

Firefox versiyon 35 varken videoyap ilk eklentisi çıktı, şuanda firefox son versiyonu 49'a kadar destekliyor. Chrome tarayıcısı ile eklentiyi pcye indir hocam manuel olarak firefox tarayıcınıza eklentiyi kurunuz. Detaylı anlatım video içerisinde mevcuttur.

videoyap tek gecerim bu alemde gelmis gecmis en iyi yazilimdir :) hep sikayetten yaziyoruz birazda tebrik edelim :D

:) Eyw hocam sağolasın, sizler olmasa videoyap bu alemlerde olamazdı. İyki sizlerde varsınız hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam tıklıyor sayfa yenileniyor, proje oluşturuluyor, enabledlara hiç başlamadan duruyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam tıklıyor sayfa yenileniyor, proje oluşturuluyor, enabledlara hiç başlamadan duruyor.

Youtube data api sayfasına gelince enable yapabilmek için öncesinde bir tane sayfayı yenilemek gerekiyor. O yenilemeyi yapamadan mı duruyor yoksa api sayfasında yenilemeyi yapıyor ama enable yapamadan mı duruyor hocam?

Bilmece gibi birşey oldu k bakma:)

cvp

ben cok memnunum ıyıkı uye olmusum sımdlık sıkıntım yok.. kendı hatalarımdan sıkıstıgım yerdede sagolsun destek herzaman yardımcı oluyor.
tesekkurler hocam

Üyelik Id : 33340
hocam ticket attım cevap bekliyorum, sorunumun acil olduğunu tickette de belirtmiştim kontrol edicektiniz.

efe hocam bu gün 2 tane kanal yaptım ama şöyşe bi sorun var yardımcı olabilirmisin videoları bilgisayardan oynattığım zaman sorun yok ama telefondan açtığım zaman tüm videolarda videonun sesi gacur gucur hiç bi şey anlaşılmıyor telefondan başka kanallara girdiğimz zaman sesler normal şekilde çıkıyor sorun ne olabilir

efe hocam bu gün 2 tane kanal yaptım ama şöyşe bi sorun var yardımcı olabilirmisin videoları bilgisayardan oynattığım zaman sorun yok ama telefondan açtığım zaman tüm videolarda videonun sesi gacur gucur hiç bi şey anlaşılmıyor telefondan başka kanallara girdiğimz zaman sesler normal şekilde çıkıyor sorun ne olabilir

Benimde buna benzer sorunum var ya ses olmuyor yada sesler gıcırtılı çıkıyor, aynı videoları manuel kanala atınca sorunsuz oluyor

Aynı sorun uzun süredir var. Efe hocam bu konuda çalışmalar yapıyor sanırım.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yardımınıza ihtiyacım var :) pro vds aldım internet hızı çok yavaş vede videoyu seri şekilde yüklemeye başlatmıyor rica etsem kontrol edermisiniz

Üyelik Id : 36914

not 2 : net hızı biraz hızlandı gibi

Son düzenleme:

Benimde buna benzer sorunum var ya ses olmuyor yada sesler gıcırtılı çıkıyor, aynı videoları manuel kanala atınca sorunsuz oluyor

yt to yt yaparken spame yakalanmamak için eklendi o özellik, ünlem geç veya render+süre'de yapılıyordu, şu an tam hatırlayamadım

hocam toplu bilgisayar upload bölümünde acayip yavaslık var 1saate render almıyor nerdeyse

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri