[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Eklenti bozulmuş hocam.Kanal ekleyemedik bu gece
hocam sende duzeldımı eklentı acaba ? bende calısmıyorda hala
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Eklenti bozulmuş hocam.Kanal ekleyemedik bu gece
Guncelleme gelmiş ama henuz deniyemedim malesefhocam sende duzeldımı eklentı acaba ? bende calısmıyorda hala![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam My Project bölümünde kalıyor yeni versiyonda da , Create butonuna tıkladıktan sonra otomatik devam ediyor.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam My Project bölümünde kalıyor yeni versiyonda da , Create butonuna tıkladıktan sonra otomatik devam ediyor.
hocam sende versiyon kac acaba ?
bende de sorun yok direk ekleme yapıyor.
5 gün sonra videoyapın 4. yılı oluyor demişsin hocam.4.yıl kutlaması için o günlük bi fiyat indirimi filan gibi şeyler düşünüyormusun![]()
He ya fiyat şöyle 50tl olsa süper olur![]()
ben süper fikir buldum
Günü geldiğinde 4.yıla özel süre uzatımı 1 aylık fiyatına 3 aylık uzatsın[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]
175 TL ( 3 aylık fiyat )
75 TL ( 1 aylık fiyat )
1000 kişi dediğniz gibi alsa 1 aylık fiyatına 3 ay süreyi
1000x175= 175.000 TL ( Normalde kazanılacak miktar )
1000x75= 75.000 TL ( Dediğiniz gibi olduğunda kazanılacak miktar )
Yani arada 100.000 TL gibi büyük bir zarar oluyor. Bunun için de yapacağını sanmam yapsa güzel olur ama
1000 kişi örnek verdim
bot iyi güzelde toplu video ile attığım videoların hiç birine render yapmıyor hatta hiç bişey yapmıyor. sadece olduğu gibi upload ediyor. çoğuda engele vs takılıyor. destekten yazdım dönüş alamadım. demekki bu özellik çalışmıyor...
Hocam kanallın ayarları bölümünde, kanal ülke seçimi altında kanalla ilgili kelimeler bölümü var oraya kelimeleri videoyap üzerinden girebilsek tam süper olurvar mı bu bölümün api desteği?
hocam eklentiye, videolara ek açıklama ekleme özelliği getirmek mümkün müdür ? süreyi, bağlantıyı ve duyuru notunu ayarlayabildiğimiz bi sistem
otomatik kanal cekme islemini verdigimizde , yuklenen videolarin otomatik olarak para kazanmasinin acilmasinin bi yolu var mi ? adsense bagli kanal .
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] reis programa acaba şey ekleye bilirmisin bu küçük resim ekle bölümü varya oraya mesela masaüstünden seç olarak bir bölüm yapamazmısın acaba ? örneğin 20 video var klasörde 3 video bunları sırayla 20 video ya koyucak yada 20 video var 20 resim var her birine ayrı ayrı 1 resım atıcak api üzerinden yapabılırmısın acaba![]()
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pc upload düzelmişti. Ama dün geceden beri yine video yüklenmiyo. %100 olduktan sonra tekrar %1den baştan yüklemeye başlıyo.
hocam pc upload bölümü ile ilgili sorunlar maalesef halen devam etmekte, 1-2 ay önce her şey sorunsuzdu bir saldırı geldi o gün bugündür sistem hiç bir şekilde düzgün işlemedi. ne bileyim bu kısma ek sunucu alımı yapın yada başka bir şeyler yapın bizde ekstra ücret verelim fakat bu sorunlar lütfen çözülsün, 1 aydır tam işlerim düzeliyor bu sorun çıkıyor. bu yazdıklarımı umarım kötü olarak anlamazsınız.
birde bu kısmı bir çok kişi kullanıyorsa onlar neden yazmıyor sorun sadece bizde mi?
sunucuları TR'ye taşımışınız fakat TR'deki şartlar belli internet hızları yurt dışı gibi değil, bu kısım için mutlaka yurt dışı sunucularda olmalı ben dahil bir çok arkadaşım yurt dışından upload yapıyor bu yüzden yüklemelerimiz yavaş oluyor.
pcden uploadda bu ara sürekli bi sorun var.gözle görülür bi şekilde yavaşlamada var ve umarım eski hızına kavuşur bian önce.
bu arada pcden upload sorun çıkarınca yt to yt yapmaya alıştım mecburen.şimdi vdsde 1 pencerede pcden upload açık,işini yapıyor.bende bi pencere daha açıp yt to yt yapıyorum ama vdsde yapınca bu işlemi,vds kasıyor biraz.sorum şu;vdsde videoyap hesabım açık ve pcden upload yapıyor.bende evdeki pcden bu videoyap hesabıma girsem ve yt to ytyi benim pc uzerinden yapsam...hem vdsden hem benim pcden videoyapa girip işlem yapmam sorun olur mu? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam,sorun olmaz diyorsan bu mesajımı görünce begen ben anlarımsorun olursada alıntı yaparak cevap verirsen sevinirim.
edit : bikaç arkadaş daha önce toplu link bölümünden yükleme yapılırken render yapmadıgını ve videoların oldugu gibi yüklendigini söylemişti.o mesajlardan birisini okudugumda son yükledigim videolardan birisine baktım ve aynen öyleydi ama tam emin olamadım acaba ben mi kesme,biçme filan hiçbişey seçmedimde böyle oldu diye düşündüm.şimdi son yüklenen vkanallardan birisinde kesinlikle eminim hızlandırma ekledigime ama kanalıma yüklenen videolar orjinali ile birebir aynı.videoya logo eklensin seçeneginede seçtim ama logoda yok videoda.videoya zoom eklemiştim,onu yapmış sanırım bitek.bu arada aldıgım yerdeki videoda 360p benimkide ama nedense o kanaldaki daha kaliteli![]()
hocam bu gün bi şeymi kaçırdım aceba![]()
Ne paylaştınız hocam ben de göremedim
Üyelik alımı hiç açılmayacakmı ?
Bende de sorun var ekleme yapmıyor...
Project kısmında takılıp kalıyo![]()
Videoyap bugün TAM 4 Yaşında!
Bugece 11:59'da tüm üyelerime 4 yıl şerefine +4 gün hediye süre ekleyeceğim. Bu süreyi hem aktif süresi olanlara hemde dondurulmuş süresi olanlara ekleyeceğim. Böylelikle arkadaşlar bu yıl sadece kuradan seçilen kişiler sevinmeyecek, herkes biraz sevinmiş olacaktır.
Nice birlikte 4 yıllara[abartmayalım yıllara diyelim]
Her yıl kuradan çıkan kişilere hediye süre veya hediye para havale yapıyordum. Öncelikle kura sadece çıkan kişileri sevindiriyordu ve para havalesi kazanmış bir kişinin konuşma loglarını görünce soğudum bu duruma
üstteki şekilde bir yöntem düşündüm.
Fiyata yeni yıl gelmeden zam yapmamak için dişimi zor sıkıyorumİnan kar gibi gözüken bu ciro ciddi masraflara sahip. Gönül isterki botun fiyatı 2012 yılındaki gibi 15 TL olsun.
Dün 3 aylık alacaklar veya yarın(bugün hiç parası olmayabilir) 3 aylık alacakları karşımıza almış oluruz.
Bir olay anlatayım bununla alakalı. Bir sektördeki bir şirketimde dedikki kampanya yapalım. Bayilerimizden 10. Ay içerisinde 40.000 TL mal alana iphone 7 hediye edelim. Neyse satış ve pazarlama müdürleri onayladı ve kampanya yapıldı. 9. Ayda 40.000 TL ve üstü yapmış neredeyse ne kadar firma varsa hepsi biz toplu mal çekmiştik, bizde iphone 7 istiyoruz dediler. Biz bu bir kampanya geçmişi ve geleceği ilgilendirmez desekde bayi ortamındaki kampanyanın insanları üzdüğünü gördük. Bu olay sürekli müşteriyi üzdüğüne inanıyorum. Ve bu ay bende şunu öğrendim, hiç bir kampanya geçmişteki satışdan daha düşük birşey getirmemeli. Ancak gelecekte alacaklara kar getirebilecek bir durumda olmalı.
Sen kardan zararı açıklamışsın asıl benim için düşünülen zarar gerçek olanıdır. 3 aylık sürelik 75 tl olsa, aylık server bütçesine katkısı 25 tl olur. benim kişi başına aylık ödediğim server maliyeti ise 25 tl nin çok üstünde. Demekki kardan zarar + ekstra masraf zararı var. Bu kampanyayı yapabilmek için gönlü zengin olmak dışında cebide zengin olması gerekiyor
Çalışmıyor değil, henüz botu bilmiyorsunuz. Ama yazıyors...
Yükleme limitleri sayfasından limitlere bakabilirsiniz. O sayfa 2 yıldır aktif ve hiç bir limit 2 yıldır düşmüyor hep artıyor.
Sizi patlamış mısır ile videoyap tanıtım videosunu izlemeye davet ediyorum. Biletler biletsizx den ücretsiz postalanacaktır.
İsteğinin apisi varmış, kısa sürede bota ekliycem ve BOT işte o zaman tam süper olucak(mış)
Eyw hocam
Yapılabilir mi, yapılabilir. Fakat şunu düşünün hocam firefox eklentisindeki her özellik 1 ayda 2-3 defa bozuluyor bende aynı gün onarıyorum. Şimdi böyle bir özellik yaparsam oda bozulacak birde onunla uğraşıcam hocam. Yani yapmak isterim fakat apisiz bir özelik oldugu için o alanı cok geliştmrek istemiyorum. Boş vakitim olursa yinede 1 aya bakarsın yaparım. (Tereddütde kaldım ya)
Api sistemiyle para kazanmayı açmayı çok isterdim fakat youtube buna izin vermiyor. Diyor ki api ile para kazanma açılması yapılamaz.
Fatihin sana dediği gibi hocam, bir siteyi hacklemenin %90 yolu sitenin serverının dosya upload bölümünün olmasıdır. Daha önceden küçük resimi linksiz upload ile ekleme özelliği vardı videoyapda. Fakat belki 100 farklı kişi hackleme girişiminde bulundu. Bende birgün birisi hackleyecek diye artık dayanamadım serverların upload özelliğini kapattım. Yoksa tükkan senin hocam.
Dün geceden beri nasıl hocam? hiç sıkıntı yaşattı mı?
Toplu pc upload bölümünü kullananların çoğu tr de olduğu için tr blade sunucum var hocam. Fakat inş 3-4 güne kadarda avrupaya bir blade kurdurmuş olucam. Tabiki bu serverlar öyle 50-100 gb ramli küçük serverlar değil hocam. O zaman daha da iyi olacaktır.
İnş hocam bu toplu pc olayınıda dün gece halletmiş oldum.
http://www.videoyap.com/limitlerim.php
750mb altı videolar renderlanmaz hocam, ondandır yoksa video linki verin destekden bir bakayım hocam.
Kanal açarken telefon olayına takılmama adına bir paylaşımdı. Paylaşım ise benim her zamanki paylaşım yaptıgım yerdedir.
Kanal açarken telefon olayına takılmama adına bir paylaşımdı. Paylaşım ise benim her zamanki paylaşım yaptıgım yerdedir.
Malesef hocam, artık hiç açılmayacak. Eski üyeler ve aktif üyeler sadece süre alabiliyor.
Varsa hala öyle birşey, takılan kanalın mail ve şifresini verirmisin hemen ona görede uyarlarım hocam.
Videoyap bugün TAM 4 Yaşında!
Bugece 11:59'da tüm üyelerime 4 yıl şerefine +4 gün hediye süre ekleyeceğim. Bu süreyi hem aktif süresi olanlara hemde dondurulmuş süresi olanlara ekleyeceğim. Böylelikle arkadaşlar bu yıl sadece kuradan seçilen kişiler sevinmeyecek, herkes biraz sevinmiş olacaktır.
Her yıl kuradan çıkan kişilere hediye süre veya hediye para havale yapıyordum. Öncelikle kura sadece çıkan kişileri sevindiriyordu ve para havalesi kazanmış bir kişinin konuşma loglarını görünce soğudum bu duruma
Fiyata yeni yıl gelmeden zam yapmamak için dişimi zor sıkıyorumİnan kar gibi gözüken bu ciro ciddi masraflara sahip. Gönül isterki botun fiyatı 2012 yılındaki gibi 15 TL olsun.
Dün 3 aylık alacaklar veya yarın(bugün hiç parası olmayabilir) 3 aylık alacakları karşımıza almış oluruz.
Bir olay anlatayım bununla alakalı. Bir sektördeki bir şirketimde dedikki kampanya yapalım. Bayilerimizden 10. Ay içerisinde 40.000 TL mal alana iphone 7 hediye edelim. Neyse satış ve pazarlama müdürleri onayladı ve kampanya yapıldı. 9. Ayda 40.000 TL ve üstü yapmış neredeyse ne kadar firma varsa hepsi biz toplu mal çekmiştik, bizde iphone 7 istiyoruz dediler. Biz bu bir kampanya geçmişi ve geleceği ilgilendirmez desekde bayi ortamındaki kampanyanın insanları üzdüğünü gördük. Bu olay sürekli müşteriyi üzdüğüne inanıyorum. Ve bu ay bende şunu öğrendim, hiç bir kampanya geçmişteki satışdan daha düşük birşey getirmemeli. Ancak gelecekte alacaklara kar getirebilecek bir durumda olmalı.
Sen kardan zararı açıklamışsın asıl benim için düşünülen zarar gerçek olanıdır. 3 aylık sürelik 75 tl olsa, aylık server bütçesine katkısı 25 tl olur. benim kişi başına aylık ödediğim server maliyeti ise 25 tl nin çok üstünde. Demekki kardan zarar + ekstra masraf zararı var. Bu kampanyayı yapabilmek için gönlü zengin olmak dışında cebide zengin olması gerekiyor
Yükleme limitleri sayfasından limitlere bakabilirsiniz. O sayfa 2 yıldır aktif ve hiç bir limit 2 yıldır düşmüyor hep artıyor.
Sizi patlamış mısır ile videoyap tanıtım videosunu izlemeye davet ediyorum. Biletler biletsizx den ücretsiz postalanacaktır.
İsteğinin apisi varmış, kısa sürede bota ekliycem ve BOT işte o zaman tam süper olucak(mış)
Eyw hocam
Yapılabilir mi, yapılabilir. Fakat şunu düşünün hocam firefox eklentisindeki her özellik 1 ayda 2-3 defa bozuluyor bende aynı gün onarıyorum. Şimdi böyle bir özellik yaparsam oda bozulacak birde onunla uğraşıcam hocam. Yani yapmak isterim fakat apisiz bir özelik oldugu için o alanı cok geliştmrek istemiyorum. Boş vakitim olursa yinede 1 aya bakarsın yaparım. (Tereddütde kaldım ya)
Api sistemiyle para kazanmayı açmayı çok isterdim fakat youtube buna izin vermiyor. Diyor ki api ile para kazanma açılması yapılamaz.
Fatihin sana dediği gibi hocam, bir siteyi hacklemenin %90 yolu sitenin serverının dosya upload bölümünün olmasıdır. Daha önceden küçük resimi linksiz upload ile ekleme özelliği vardı videoyapda. Fakat belki 100 farklı kişi hackleme girişiminde bulundu. Bende birgün birisi hackleyecek diye artık dayanamadım serverların upload özelliğini kapattım. Yoksa tükkan senin hocam.
Toplu pc upload bölümünü kullananların çoğu tr de olduğu için tr blade sunucum var hocam. Fakat inş 3-4 güne kadarda avrupaya bir blade kurdurmuş olucam. Tabiki bu serverlar öyle 50-100 gb ramli küçük serverlar değil hocam. O zaman daha da iyi olacaktır.
750mb altı videolar renderlanmaz hocam, ondandır yoksa video linki verin destekden bir bakayım hocam.
Malesef hocam, artık hiç açılmayacak. Eski üyeler ve aktif üyeler sadece süre alabiliyor.
Varsa hala öyle birşey, takılan kanalın mail ve şifresini verirmisin hemen ona görede uyarlarım hocam.
@Web_Scripti nice yıllara hocam, pc uploadda dünden beri sorun yok. Hocam küçük bi isteğim var sizden: Kanallarımızı kendimiz sıralama seçeneği getiremezmisin, hiç olmazsa kanalları eklenme tarihine göre sıralayabilsek iyi olur.Videoyap bugün TAM 4 Yaşında!
Eyw hocam
@Web_Scripti nice yıllara hocam, pc uploadda dünden beri sorun yok. Hocam küçük bi isteğim var sizden: Kanallarımızı kendimiz sıralama seçeneği getiremezmisin, hiç olmazsa kanalları eklenme tarihine göre sıralayabilsek iyi olur.
Eski bir bot kullanıcısı olarak ben cevaplıyayım,var hocam.Hesap ekle diyerek önce 2 hesapta birbirini eklemiş olmalı sonra da hak transferi yaparsınız.arkadaşlar bir videoyap hesabından diğer hesabıma nasıl toplu video hakkımı aktarabilirim? böyle bir şey var mı acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.