Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

vayy be çok uzun zaman oldu bu yt işini bırakalı bu botlar patlar diyordum. sizin bot hala çalışıyor maşallah. artık spam koruması aşıldı mı? istediğimiz gibi spam yapabiliyor muyuz. şöyle bir aylık deneme süresi vermezsiniz değil mi :)

:) Eh işte, bir şekilde devam ediyoruz diyelim.

Toplu video bölümünde videolarım yüklenmiyor bu sorunla karşılaşan var mı?

Anasayfada herhangi bir videoya edit işlemi yaparak yüklemeye çalışsam video formatı hatası alıyorum bu sorunlada karşılaşan var mı*

Hocam Native 720p videolara render için bir kaç ayar çektim. Fakat youtube native sistemine çok yeni geçiş yaptığı için farklı farklı mp4a serileri çıkabiliyor. 720p videolarda native çıkanlara karşı render süreci sancılı geçeceğe benziyor. Yinede ben bir çok tür için native videoyu renderlamada hızlandırmayı başarabildim. (Başaramadıklarımda henüz bulunuyor, çünkü çok komplike bir sistem, bugün yarın bu süreci aşacağımızı düşünüyorum.)

a@a dan desteğe yazdım hocam şu limit olayına lütfen bir düzenleme getirin yani gerçekten çok mantıksız 60 kanal ekleyen ile 9999 kanal ekleme hakkı olanın limitleri farklı olmalı

Bu konuda aynen hak veriyorum hocam sana. 60 kanal hakkı olan ile daha fazla kanal hakkı olanın günlük toplu video da yükleme limiti aynı olmaması gerekiyordu. Bunla alakalı olarak güncelleme yaptım. Mesala serverların hızı o gün iyi diyelim. O zaman 1 üyenin toplu video dan video yükleme emri günlük 15.000 ise 9.939 ekstra kanal hakkı aldıysanız. o günkü yükleme hakkınız 24.939 toplu video hakkına çıkıyor. Eğer günlük limit serverlarda en yavaş durumunda olursa 2.000 + 9.939 oluyor hocam. Tabi ayın ortalama sürecinde 10.000 dir limit diyelim. Bu daha yeni eklediğim için gidişata göre düşürme ve yükseltme yapabilirim. (Evet + sı rakamlara göre olacak ama hangi oranda olacağı değişebilir ileride.)

Tam özgünleştirmede problem yaşıyorum. Normalde saniyeler içinde tam özgünleştirme yapılırken şimdi 1 2 dk yı buluyor. Aynı problemi yaşayan var mı?

Özgünleştirme sistemini türkiye sunucularım yapıyor. Türkiyede bir yayın yasağı geldiğinde özgünleştirme malesef ki yavaşlıyor.

toplu lınkte sıkıntı var hocam suan lınklerde sıkıntı var dıe hata verıo lınklerde sıkıntı yok.
ayrıca anasayfadan hızlı yuklemede sıkıntılı dedıgı lınkle yukleme yapılabılıyor fakat oda cok
cokcok yavas

Aynı şekilde hocam emirleri geç iletiyor, diğer serverlara sadece youtube konusunda değil yayın yasağı gelince veya o gibi durumlar yaşanınca serverlarım arasında sıkıntı başlıyor.

torrent ten ınenı ytye atarken :int(9) int(2) string(24) "HTTP/1.1 404 Not Found " int(404) int(0) int(0) indirilemedi
Warning: f...

üyelik Id : 13552

Merhaba hocam,

açıkcası torrent bölümünde ilk defa bu durumu gördüm. Sende videoyu sildiğin için detaylı incelemeyi yapamadım. Hafta sonu malesef veritabanına giriş yetkim bulunmuyor(veritabanına sadece şirketteki sabit ip adresim giriş yapabiliyor. Oda haftaiçi yapılabiliyor hocam.) Tekrarı olursa bu durumun ondan sonra tekrarı olmaması adına bilgi verirsen hallederiz hocam. Teşekkürler.

hocam yıl başı sonrası fiyat artışı ortalama ne kadar olucak ona göre yıl başı öncesi her yıl olduğu gibi zamdan önce alım yapalım

Merhaba hocam,

Geçen ay bu konu üstünde 1 Ocak 2017 ye zamlı girilceğini yazmıştım. Zam oranları ne oranda olacağını henüz net olarak hesaplamadım. Ama 1 Ocak 2017 de uygulanacak zammın duyurusunu 20 Aralık 2016 tarihinde yapacağım.

- Ekstra kanal almada fiyat değişmeyecek.
- Proxy fiyatları değişmeyecek
- İzlenim fiyatları değişmeyecek.
- Sms fiyatları değişmeyecek.

+ Üyelik fiyatları artacak.
+ Toplu video hak fiyatları ise çok fazla artacaktır.

adsenseler pert üstad şu zammı bir kaç ay erteleyelim :p

:) Eh işte, bir şekilde devam ediyoruz diyelim.

Hocam Native 720p videolara render için bir kaç ayar çektim. Fakat youtube native sistemine çok yeni geçiş yaptığı için farklı farklı mp4a serileri çıkabiliyor. 720p videolarda native çıkanlara karşı render süreci sancılı geçeceğe benziyor. Yinede ben bir çok tür için native videoyu renderlamada hızlandırmayı başarabildim. (Başaramadıklarımda henüz bulunuyor, çünkü çok komplike bir sistem, bugün yarın bu süreci aşacağımızı düşünüyorum.)

Bu konuda aynen hak veriyorum hocam sana. 60 kanal hakkı olan ile daha fazla kanal hakkı olanın günlük toplu video da yükleme limiti aynı olmaması gerekiyordu. Bunla alakalı olarak güncelleme yaptım. Mesala serverların hızı o gün iyi diyelim. O zaman 1 üyenin toplu video dan video yükleme emri günlük 15.000 ise 9.939 ekstra kanal hakkı aldıysanız. o günkü yükleme hakkınız 24.939 toplu video hakkına çıkıyor. Eğer günlük limit serverlarda en yavaş durumunda olursa 2.000 + 9.939 oluyor hocam. Tabi ayın ortalama sürecinde 10.000 dir limit diyelim. Bu daha yeni eklediğim için gidişata göre düşürme ve yükseltme yapabilirim. (Evet + sı rakamlara göre olacak ama hangi oranda olacağı değişebilir ileride.)

Özgünleştirme sistemini türkiye sunucularım yapıyor. Türkiyede bir yayın yasağı geldiğinde özgünleştirme malesef ki yavaşlıyor.

Aynı şekilde hocam emirleri geç iletiyor, diğer serverlara sadece youtube konusunda değil yayın yasağı gelince veya o gibi durumlar yaşanınca serverlarım arasında sıkıntı başlıyor.

Merhaba hocam,

açıkcası torrent bölümünde ilk defa bu durumu gördüm. Sende videoyu sildiğin için detaylı incelemeyi yapamadım. Hafta sonu malesef veritabanına giriş yetkim bulunmuyor(veritabanına sadece şirketteki sabit ip adresim giriş yapabiliyor. Oda haftaiçi yapılabiliyor hocam.) Tekrarı olursa bu durumun ondan sonra tekrarı olmaması adına bilgi verirsen hallederiz hocam. Teşekkürler.

Merhaba hocam,

Geçen ay bu konu üstünde 1 Ocak 2017 ye zamlı girilceğini yazmıştım. Zam oranları ne oranda olacağını henüz net olarak hesaplamadım. Ama 1 Ocak 2017 de uygulanacak zammın duyurusunu 20 Aralık 2016 tarihinde yapacağım.

- Ekstra kanal almada fiyat değişmeyecek.
- Proxy fiyatları değişmeyecek
- İzlenim fiyatları değişmeyecek.
- Sms fiyatları değişmeyecek.

+ Üyelik fiyatları artacak.
+ Toplu video hak fiyatları ise çok fazla artacaktır.

zammı zam deme hocamya zaten kesıp duruo adsense:)
sen kanal ekleme lımıtını 60 dan yukarı cek hocamya

Hocam ben Pro vds aldım TopluVideo kısmından kanalımı seçip örnek 1kanalda 10video var seçiyorum alttan %50 çerçeveseç dıyorum / Seçili olanları ekle dıyorum daha sonra lınux kısmından 2sekmede o verıdgınız urlyı açık bırakıyorum vıdeo yukluyor ama çerçeve vs eklemıyor?

Ayriyetten: Çerçeve ekle kısmıdan özel çerçeve eklicem ama özel çerçeve ekleme kısmı neresi bulamadım hocam

merhaba hocam,
"şifremi unuttum" özelliği çalışmıyor mu?

en az 15 gün aralıklarla 2 kez şifremi unuttum seçeneğini kullandım ama ne gelen ne giden bir şey yok mail hesabıma.

"Şifreniz mail adresinize yönetici tarafından gönderilecektir." yazıyor başka da bir şey olduğu yok.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, acilde bekleyen mesajım var. Senden gelecek bilgiye göre işlem yapmak için bekliyorum. Bakabilirsen sevinirim. Üyelik Id : 14168

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam, desteğe yeniden bakabilir misin? Üyelik Id : 14168

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe yazdım bakarsanız çok sevinirim
Üyelik Id : 38479

botu kullanırken api key'i kanal yüklenirken yeni kanallar eklemek için değiştirebiliyormuyuz firefox eklentisi ile ekliyorum. Api key i elle giriyorum sadece

2gun once PRO VDS aldım Hani herşey sınırsızdı hocam böyle yazıyor: Bu videonun boyutu tek başına 1.5gb dan büyüktür. Video yüklenmedi, günlük hakkınız geri yüklendi.

Toplu video kısmında kanalıdamki videolara kucuk resım eklıcem render almıstım sımdı tıklıyorum resım çıkmıyor hocam ?

Merhaba Arkadaşlar,

Daha önceden 2 defa bahsettiğim gibi 1 Ocak 2017 00:00 tarihinde videoyap yeni fiyatlarına geçiş yapacaktır.

1 Aylık Üyelik = 99 TL
3 Aylık Üyelik = 225 TL

3.000 Toplu Video Hakkı = 30 TL
6.000 Toplu Video Hakkı = 55 TL
10.000 Toplu Video Hakkı = 80 TL
15.000 Toplu Video Hakkı = 110 TL
30.000 Toplu Video Hakkı = 200 TL
60.000 Toplu Video Hakkı = 360 TL
150.000 Toplu Video Hakkı = 800 TL

+ Ekstra Kanal Hak fiyatları değişmeyecektir.

+ Linux Vds fiyatları değişmeyecektir.

+ Kredi Sistemi(Proxy, Sms ve İzlenim) fiyatları değişmeyecektir.

Niçin Fiyatlar bu kadar arttı?
1) Son zammımızdan sonra dövizde %20 artış yaşandı.

2) Enflasyon yıllık %7 artış gösterdi.

3) Videoyap içerisine çok fazla ek özellik geldi, her özelliğin ekstra server masrafı oluşturuyor.

4) 1 Yıl önce bir makina 100x video yükleyebiliyorsa artık 50x video yükleyebiliyor. Bunun 2 sebebi mevcut.
a) Artık video çözünürlükleri arttı videolarında boyutları arttı.
b) Ünlem geç 1 içerisine render özelliği eklendi videolar için harcanan süre 2 ye katlanmış oldu.

Not: 6 Aylık ve 12 Aylık üyelik satışı zaten 6 ay önce kaldırıldı, tekrardan eklenmesini istemeyiniz. Yılbaşı itibariyle hiç kimseye eski fiyat ile satış yapılmayacaktır.

Artışlarla birlikte neler geliştirilecek?

1) Aktif kanal hakkı 60'dan 75'e çıkacak.

2) Toplu bilgisayar upload tek video sınırı 2.5gb dan 3.0gb a çıkacaktır.

3) Günlük toplu video hakkı 250'den 300'e çıkacaktır.

4) Toplu link tek seferde işlem emri 40'dan 50'ye çıkacaktır.

-------------------------

ÇOK ÇOK YAKINDA!
Buarada bu sessizliğimin bir sebebi var. Yakında süre ile çalışmayan kredi ile çalışan özgün video üretme sistemim yayına girecektir. Fakat bu özgün video üretmeyi basit birşey olarak algılamayınız, hayal ettiğiniz özgün video üretmenin çok çok ötesinde olacak arkadaşlar. İzleyici girdiği anda çıkmayacak, aradığını fazlasıyla bulacak. Tamamen ilgili video dilinde istediğiniz aksağan ile konuşacak v.s.

merhaba hocam,
"şifremi unuttum" özelliği çalışmıyor mu?

en az 15 gün aralıklarla 2 kez şifremi unuttum seçeneğini kullandım ama ne gelen ne giden bir şey yok mail hesabıma.

"Şifreniz mail adresinize yönetici tarafından gönderilecektir." yazıyor başka da bir şey olduğu yok.

Merhaba hocam,

Spam/junk bölümüne gittiğini düşünüyorum, fakat dilerseniz mail adresinizi pm olarak gönderiniz. Ben manuel olarak pmden dönüş yaparım hocam. ben çünkü tüm şifre taleplerini her zaman 1-2 saatte onaylıyorum uyku zamanları hariç hocam.

botu kullanırken api key'i kanal yüklenirken yeni kanallar eklemek için değiştirebiliyormuyuz firefox eklentisi ile ekliyorum. Api key i elle giriyorum sadece

Merhaba hocam,

api key ömürde 1 defa alınması ve videoyapa eklenmesi yeterlidir. Gerçek hayatta kullandıgınız gmail üstünden 1 defa api key alıp kanallarım kısmının en altındaki tek youtube data api key kısmına giriniz. ömür boyu değiştirmenize gerek kalmaz. Çünkü kanallarınız api key üstünden işlem yapmaz clientlar üstünden işlem yapar. Api keyin amacı başkalarına ait videoların içerik bilgilerini çekmeye yarar.

2gun once PRO VDS aldım Hani herşey sınırsızdı hocam böyle yazıyor: Bu videonun boyutu tek başına 1.5gb dan büyüktür. Video yüklenmedi, günlük hakkınız geri yüklendi.

Merhaba hocam,

videoyap desteğini kullanınız. Bu durumu yazarsanız vdsinizi kontrol eder ve sıkıntıyı gideririm. Fakat bana göre kanallarım kısmında yükleme yeri olarak özel vdsiniz seçili olmayan kanallara yükleme emri verirseniz vds yükleme yapmadıgı için bu durum oluştugunu düşünüyorum.

Hocam ben Pro vds aldım TopluVideo kısmından kanalımı seçip örnek 1kanalda 10video var seçiyorum alttan %50 çerçeveseç dıyorum / Seçili olanları ekle dıyorum daha sonra lınux kısmından 2sekmede o verıdgınız urlyı açık bırakıyorum vıdeo yukluyor ama çerçeve vs eklemıyor?

Ayriyetten: Çerçeve ekle kısmıdan özel çerçeve eklicem ama özel çerçeve ekleme kısmı neresi bulamadım hocam

O zaman hocam kanalınızın üstte dediğim gibi yükleme yeri özel vdsiniz değil ingiltere gibi videoyap sunucusu seçilmiştir.

Botta toplu video bölümü çok çok yavaş.
Dailymotionda toplu video yükleme kısmıda çalışmıyor sanırım üç gün önce verdiğim emirlerin hiç biri yüklenmemiş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri