Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam mantık aklıma yattı telefondan ancak upload olayı nasıl olacak ? Günde 6 kanal yapsak bu şekilde sadece api vermek için kanal açsak internet paketini çok fazla yer mi ?

kanal takibe kanalı ekle telefonla neden upload edeceksin ki hocam? Zaten videoyap sunucusundan yüklenmiyor mu videolar

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

telefon olayını 2 dakıka önce kendım dusundum hocam. bakalım oyle yapıcam birde birşey daha sorayım size.
firefox eklentisi ile kanal eklerken , manuel yapmamız gereken bırsey varmı herseyı kendısı yapıyor mu ?

Hepsini kendisi yapıyor bende hocam. Benim dediğim telefon onayı değil bu arada interneti telefonla bilgisayara verirseniz modem resetleme olmaz telefonda mobil veriyi aç kapa yaptığınızda internet ip si değişir tak tak atarsınız videoyapa kanalları.

kanal takibe kanalı ekle telefonla neden upload edeceksin ki hocam? Zaten videoyap sunucusundan yüklenmiyor mu videolar

---------- Spam Engelliyici 11:47 ---------- Önceki Mesaj 11:46 ----------

Hepsini kendisi yapıyor bende hocam. Benim dediğim telefon onayı değil bu arada interneti telefonla bilgisayara verirseniz modem resetleme olmaz telefonda mobil veriyi aç kapa yaptığınızda internet ip si değişir tak tak atarsınız videoyapa kanalları.

sadece ip değişerek kanalları eklersek sıkıntı olur diye düşünüyorum
ayrıca temizleme işlemleri için kullandığınız programlar varmı ?
her kanalı portable eklemek ve her seferinde ip değiştirmek + hangi temizlik programları ?

sadece ip değişerek kanalları eklersek sıkıntı olur diye düşünüyorum
ayrıca temizleme işlemleri için kullandığınız programlar varmı ?
her kanalı portable eklemek ve her seferinde ip değiştirmek + hangi temizlik programları ?

telefondan ip değiştirme + chrome gizli sekme ile videoyapa ekleme 0 kapanma sorunu. öyle program vs kullanmıyorum adsense eklerken bile.

Hepsini kendisi yapıyor bende hocam. dedin de ondan sordum. chrome ile ekliyorsan kanalları manuel eklıyorsun. peki hangi

Tek Youtube Data Api Key(Zorunlu)
Client Secret (Zorunlu)
Client Id (Zorunlu)

Sanırım secret ve id ekliyorsun her kanal için , tek youtube data api key sabit kalıyor , yada onuda değiştiriyor musun ?

Hepsini kendisi yapıyor bende hocam. dedin de ondan sordum. chrome ile ekliyorsan kanalları manuel eklıyorsun. peki hangi

Tek Youtube Data Api Key(Zorunlu)
Client Secret (Zorunlu)
Client Id (Zorunlu)

Sanırım secret ve id ekliyorsun her kanal için , tek youtube data api key sabit kalıyor , yada onuda değiştiriyor musun ?

Ben 40 kanal için tek bir token kullanıyorum hocam 40 kanalda bir değiştiriyorum.
a857ae65a2ba443db9fff73e9d67574c.png

Videoyap yüzünden kapanan kanalım olmuyor hiç ancak 3 telif gelirse kapanıyor kanallar. Bence sende bu kadar takma kafaya arada bir api değiştir yeterlidir.

video yüklemede yavaşlık mı var videoları yüklemeye başlayana kadar çektiğim kanal kapanıyor :D

Ben 40 kanal için tek bir token kullanıyorum hocam 40 kanalda bir değiştiriyorum.

Videoyap yüzünden kapanan kanalım olmuyor hiç ancak 3 telif gelirse kapanıyor kanallar. Bence sende bu kadar takma kafaya arada bir api değiştir yeterlidir.

3 telıfte tum kanallar mı gıdıyor ? aynı tokandaki ?

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad şu ensonhaber botuna bi el at Allah rızası için yeni proje sebebiyle yoğunsun sanırım ama bi bakabilirsen çok memnun olurum :)

Arkadaşlar,

Destekdeki tüm bekleyen mesajlar cevaplanmıştır.

konuya yazamıyorum kusura bakmayınız, kısa sürede konudaki mesajlarıda cevaplayacağım inşAllah.

iyi kazançlar

Merhaba arkadaşlar, yeri değil ama burada daha aktif çalışan arkadaşlar var o yüzden videoyap konusuna yazıyorum.

YT to YT Çalışıp uygunsuz içerik gelmeyen, daha sonra kanalı adsense veya partnere bağladıktan sonra, kanala aktif video yüklemesi yaparken videolarına uygunsuz içerik gelen var mı aranızda,

Not: Uygunsuz içerik gelen videolar adsense bağlı olmayan kanallarda hiç bir şekilde uygunsuz içerik almamaktadır.

Bunu yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varsa pm atabilirler, detaylı yazışabiliriz.

Merhaba Arkadaşlar,

Yaklaşık 5-6 gündür toplu videoda bölümünde aşırı yavaşlık bulunuyor. Sebebi ise youtube'dan video indirme 4 kat yavaşlamış durumda. Bu nedenle sunucularım yetişemiyordu, bir çok ek sunucu ekledim bugün. Bugün/yarın hız dengeye girecektir.

Destekde bekleyen tüm mesajlar cevaplanmıştır.

Merhaba hocam,

Kanalları firefox eklentimiz ile eklemenizi öneririm. Amaç 1 client ile 1 kanal bağlamaktır. Yoksa Aynı client ile bağlarsanız 1 kanal kapanması aynı clientdaki diğer kanalları kapatır hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] üstad şu ensonhaber botuna bi el at Allah rızası için yeni proje sebebiyle yoğunsun sanırım ama bi bakabilirsen çok memnun olurum :)

Düzenledim hocam :) Uyarın için teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar, yeri değil ama burada daha aktif çalışan arkadaşlar var o yüzden videoyap konusuna yazıyorum.

YT to YT Çalışıp uygunsuz içerik gelmeyen, daha sonra kanalı adsense veya partnere bağladıktan sonra, kanala aktif video yüklemesi yaparken videolarına uygunsuz içerik gelen var mı aranızda,

Not: Uygunsuz içerik gelen videolar adsense bağlı olmayan kanallarda hiç bir şekilde uygunsuz içerik almamaktadır.

Bunu yaşayan ve çözüme ulaşan arkadaşlar varsa pm atabilirler, detaylı yazışabiliriz.

Bir kanalı kazanca bağladıktan sonra video yüklemeyi hiç yapmadıgım için hiç tecrübe ettiğim bir durum değil :) Bu nedenle bilmiyorum hocam.

Üyelik Id : 16290 cevaplarmısınız kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri