[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım bakarsanız sevinirim.
Üyelik Id : 38479
Üyelik Id : 38479
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Merhaba Arkadaşlar,
Destekden bir çok arkadaş aşağıdaki soruyu sormaya başladığı için buradan duyuru yapma gereği duydum.
Sorulan Soru: Gece yarısı videoyap fiyatlarına zam geleceğini yeni duydum. Finansbank ve iş bankasında hesabım olmadığı için size şuanda ödemeyi yapamıyorum. Pazartesiye zamlı fiyatlarla da almak istemiyorum ne yapabilirim?
Arkadaşlar, bu şekilde eft yapmak isteyenler;
Havale sayfamızdan ödeme bildirim formunu bu gece 12 ye kadar gönderin ve ödeme bildirim formunu doldururken de açıklama kısmına ücret pazartesi ulaşacak diye not yazınız.
Not: Destekde cevaplanmayı bekleyen mesaj bulunmuyor. Tüm mesajlar cevaplanmıştır.
Abi üyelikleri ne zaman açmayı düşünüyorsun?![]()
Merhaba Arkadaşlar,
Destekden bir çok arkadaş aşağıdaki soruyu sormaya başladığı için buradan duyuru yapma gereği duydum.
Sorulan Soru: Gece yarısı videoyap fiyatlarına zam geleceğini yeni duydum. Finansbank ve iş bankasında hesabım olmadığı için size şuanda ödemeyi yapamıyorum. Pazartesiye zamlı fiyatlarla da almak istemiyorum ne yapabilirim?
Arkadaşlar, bu şekilde eft yapmak isteyenler;
Havale sayfamızdan ödeme bildirim formunu bu gece 12 ye kadar gönderin ve ödeme bildirim formunu doldururken de açıklama kısmına ücret pazartesi ulaşacak diye not yazınız.
Not: Destekde cevaplanmayı bekleyen mesaj bulunmuyor. Tüm mesajlar cevaplanmıştır.
Hiç bir zaman açılmayacak hocam![]()
hocam üyelik alıcam yakında ancak şimdi ben kanalları ayarlamaya başlıyım diyorum malum fazla kanal olucak o kanalların clienti vs. vs. herşeyi alıp bir listeye tutsam onları sonra tekrar gir cık yapmadan videoyapa ekleyebiliyormuyuz yoksa mecbur hesabı alıncamı eklememiz lazım ?
üyelik açılmıycak
Custom apinde sorun olabilir hocamHocam videolara küçük resim eklicem..Çektiğim videolara ait yalnızca resimleri göster diyorum videolar sıralanıyor ama kucuk resımler çıkmıyor?
1hafta oncesıne kadar Kucuk resım ekleyebılıyordum son 1haftadır kucuk resım çıkmıyor tek bendemı sorun anlamadım
İnş erkenden bi cevap alırımda işler baya birikti :/
Custom apinde sorun olabilir hocam
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.