Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım bakarsanız sevinirim.

Üyelik Id : 38479

Merhaba Arkadaşlar,

Destekden bir çok arkadaş aşağıdaki soruyu sormaya başladığı için buradan duyuru yapma gereği duydum.

Sorulan Soru: Gece yarısı videoyap fiyatlarına zam geleceğini yeni duydum. Finansbank ve iş bankasında hesabım olmadığı için size şuanda ödemeyi yapamıyorum. Pazartesiye zamlı fiyatlarla da almak istemiyorum ne yapabilirim?

Arkadaşlar, bu şekilde eft yapmak isteyenler;
Havale sayfamızdan ödeme bildirim formunu bu gece 12 ye kadar gönderin ve ödeme bildirim formunu doldururken de açıklama kısmına ücret pazartesi ulaşacak diye not yazınız.

Not: Destekde cevaplanmayı bekleyen mesaj bulunmuyor. Tüm mesajlar cevaplanmıştır.

Merhaba Arkadaşlar,

Destekden bir çok arkadaş aşağıdaki soruyu sormaya başladığı için buradan duyuru yapma gereği duydum.

Sorulan Soru: Gece yarısı videoyap fiyatlarına zam geleceğini yeni duydum. Finansbank ve iş bankasında hesabım olmadığı için size şuanda ödemeyi yapamıyorum. Pazartesiye zamlı fiyatlarla da almak istemiyorum ne yapabilirim?

Havale sayfamızdan ödeme bildirim formunu bu gece 12 ye kadar gönderin ve ödeme bildirim formunu doldururken de açıklama kısmına ücret pazartesi ulaşacak diye not yazınız.

Not: Destekde cevaplanmayı bekleyen mesaj bulunmuyor. Tüm mesajlar cevaplanmıştır.

Abi üyelikleri ne zaman açmayı düşünüyorsun? :(

Merhaba Arkadaşlar,

abi destekten ödeme bildirimi yapmıştım onu onaylar mısın buton açılsın destekden tekrar mesaj atmam gerekli o yüzden

Hiç bir zaman açılmayacak hocam :(

hocam üyelik alıcam yakında ancak şimdi ben kanalları ayarlamaya başlıyım diyorum malum fazla kanal olucak o kanalların clienti vs. vs. herşeyi alıp bir listeye tutsam onları sonra tekrar gir cık yapmadan videoyapa ekleyebiliyormuyuz yoksa mecbur hesabı alıncamı eklememiz lazım ?

hocam üyelik alıcam yakında ancak şimdi ben kanalları ayarlamaya başlıyım diyorum malum fazla kanal olucak o kanalların clienti vs. vs. herşeyi alıp bir listeye tutsam onları sonra tekrar gir cık yapmadan videoyapa ekleyebiliyormuyuz yoksa mecbur hesabı alıncamı eklememiz lazım ?

üyelik açılmıycak

4 hesap 6 ay uzatildi 12 den once , tesekkurler [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] sensiz ne yapardik bilmiyorum.

Ne yazık ki o kadar forumda aktif olmama rağmen ücretin artacağı mesajını görememişim.

hocam ödeme mesajından dolayı yeni mesaj atamıyorum
çok sayıda pc den yükleme de ünlem var [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Girişte matematik hatası diyor, bir hata mı var? Yoksa benim tarayıcı mı bozuldu?

Edit: Tarayıcı hatasıymış :)

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hoca 4 sene oldu botunu kullanalı ve seninle tanısalı , 2017 yılının sana sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum abi , umarım ve dilerim memleketine de gelirsin bu sene Allah kısmet ederse , müsait olduğun bir zamanda desteğe bakmanı rica edeceğim başkan , kolay gelsin ..
Üyelik Id : 35378

Hocam videolara küçük resim eklicem..Çektiğim videolara ait yalnızca resimleri göster diyorum videolar sıralanıyor ama kucuk resımler çıkmıyor?

1hafta oncesıne kadar Kucuk resım ekleyebılıyordum son 1haftadır kucuk resım çıkmıyor tek bendemı sorun anlamadım

İnş erkenden bi cevap alırımda işler baya birikti :/

Son düzenleme:
Hocam videolara küçük resim eklicem..Çektiğim videolara ait yalnızca resimleri göster diyorum videolar sıralanıyor ama kucuk resımler çıkmıyor?

1hafta oncesıne kadar Kucuk resım ekleyebılıyordum son 1haftadır kucuk resım çıkmıyor tek bendemı sorun anlamadım

İnş erkenden bi cevap alırımda işler baya birikti :/
Custom apinde sorun olabilir hocam

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam destekten yazdım bakarsanız sevinirim...

Üyelik Id : 38479

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri