Arkadaşlar cuma gecesinden beri çok hastayım, o zamandan bu yana henüz ayağa kalkamadım. Mobildenden de kısmen soruları cevaplıyabiliyorum. 2016 yılını hastalanmadan geçemedim...
bende cok merak ettim abi , Allah sifa versin .. Gecmis olsun Hemso
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Arkadaşlar cuma gecesinden beri çok hastayım, o zamandan bu yana henüz ayağa kalkamadım. Mobildenden de kısmen soruları cevaplıyabiliyorum. 2016 yılını hastalanmadan geçemedim...
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam yeni cıkacak olan özgün video sistemini kullanmak için hem videoyap süremiz olucak hemde video üretmek için kredimi alıcaz 1 video için kaç kredi gerekicek
Kanal eklerken 401 sorunu alıyorum yardımcı olabilicek var mı?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam şans eseri şifremi buldum, ama sistem de sorun var sanırım.
Şöyle ki; pw'mi hatırlamıyorum diyerek şifre yenileme isteğinde bulunduğumda ana sayfa üzerinden, bana yöneticinin şifremi yollayacağına dair bir bildiri çıkıyordu sadece ve mail falan gelmiyordu.
Ne Spam/Junk mail kutusunda ne de Gelen kutusunda herhangi bir mail olmuyordu.
Şifremi şans eseri bulup sisteme giriş yaptığımda şunu fark ettim, bana yollandığı söylenen şifre; aslında videoyap hesabımda yönetici pm'i olarak gönderilmiş.
Yani şifre mail'e değil de, sistem üzerindeki hesabıma mesaj olarak gelmiş.
Sadece bana mı böyle oldu yoksa sistem mi bu şekilde hatalı bilmiyorum, belirteyim dedim.
Yani, şifremi şansım yaver gidip bulmasaydım asla öğrenemeyecektim
Giremediğim sistem'e pm olarak şifremin gelmesi biraz saçma geldi açıkcası bana)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam slamlar,
siteniz üzerinden de yazdım gerçi ama firefox eklentiniz yok sanırım. Dönüş yapabilirmisiniz?
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam pc den toplu yükleme ne durumda?
Hocam merhabalar,
Kanala yuklenen videolari, ayni kanala, "bu video kanala yuklendi" uyarisi almadan belli bir zaman sonra yeniden yukleme imkanimiz varmi?
Hocam merhabalar,
Kanala yuklenen videolari, ayni kanala, "bu video kanala yuklendi" uyarisi almadan belli bir zaman sonra yeniden yukleme imkanimiz varmi?
Merhaba hocam,
Aynı kanala aynı videoyu arkadaşın dediği gibi link ile anasayfadan veya toplu linkten link ile ekleyebilirsiniz.
Ama yok toplu videodan ekliycem derseniz hocam, oda basit. Kanallarım kısmından ilgili kanalın yanındaki yükleme loglarını sil butonuna basıp kanala ait yükleme loglarını sildirip işlemi yapabilirsiniz
Konu ile alakası yok ama bu sene çekiliş yok mu hocamBu sene özellikle bu çekilişi bekliyordum
![]()
fiyat arttığından cepleri zorlayacak gibi...
özellik kısıtlamalıya sıcak bakmadığını biliyorum ama en azından 15 günlük olan bir paket fena olmazdı.
hocam şu yeni özgün videolar hakkında spoiler alabilir miyiz![]()
Merhaba hocam,
Aynı kanala aynı videoyu arkadaşın dediği gibi link ile anasayfadan veya toplu linkten link ile ekleyebilirsiniz.
Ama yok toplu videodan ekliycem derseniz hocam, oda basit. Kanallarım kısmından ilgili kanalın yanındaki yükleme loglarını sil butonuna basıp kanala ait yükleme loglarını sildirip işlemi yapabilirsiniz
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.