Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Arkadaşlar server15 diye tabir edilen büyük blade makinamın diski dün sabah 10 civarı yandı. Onun yerine başka makina ataması yapamıyorum, çünkü o makina içinde özel tanımlar ve çerçeveler gibi özel dosyalar var. Makina dün formatlandı tekrar kuruldu, fakat hala bir arızası nedeniyle ingiltereden dönüş alamıyorum. Gün içinde aktif olacaktır. Anasayfa ve toplu link bölümü çalışmaya başlayacaktır. Tüm aktif üyelerime bugün 2 gün ek süre ekleyeceğim. Elimde olmasan yaşattığım bu durum için üzgünüm, özür dilerim.

uzun bi aradan sonra eklenti ile para kazanmaları açmaya çalıştığımda 'bu sayfada 10dk ustu video bulamadi : undefined' hatası alıyorum. sebebi nedir?

Destekdeki tüm sorular cevaplanmıştır.

Token alırken Google hatası alıyorum, başka sorun yaşayan var mı ?

Merhaba hocam,

eklentinizi eğer güncel kullanıyorsanız.

Token alamadığınız kanalın mail ve şifresini yazarmısın hocam?

uzun bi aradan sonra eklenti ile para kazanmaları açmaya çalıştığımda 'bu sayfada 10dk ustu video bulamadi : undefined' hatası alıyorum. sebebi nedir?

Merhaba hocam,

Şuanda denedim bir sıkıntı göremedim. Rica etsem bu hatayı aldığınız kanalınızın mail ve şifresini yazabilirmisiniz?

Buarada eklenti versiyonunuzu yine 6.4 varsayıyorum.

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

Şuanda denedim bir sıkıntı göremedim. Rica etsem bu hatayı aldığınız kanalınızın mail ve şifresini yazabilirmisiniz?

Kanal eklerken ben de googledan hata alıyorum

Merhaba hocam,

Merhaba hocam,

auto update'i açmadığım için 5.7 de kalmışım :D güncelledim şimdi her şey yolunda. kolay gelsin :)

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam BTC ve altcoin al-sat yapanlarda bot kullanıyomuş. Bu konu hakkında bilgin varmı, böyle bi bot yazmak çok zormudur acaba?

Arkadaşlar server15 diye tabir edilen büyük blade makinamın diski dün sabah 10 civarı yandı. Onun yerine başka makina ataması yapamıyorum, çünkü o makina içinde özel tanımlar ve çerçeveler gibi özel dosyalar var. Makina dün formatlandı tekrar kuruldu, fakat hala bir arızası nedeniyle ingiltereden dönüş alamıyorum. Gün içinde aktif olacaktır. Anasayfa ve toplu link bölümü çalışmaya başlayacaktır. Tüm aktif üyelerime bugün 2 gün ek süre ekleyeceğim. Elimde olmasan yaşattığım bu durum için üzgünüm, özür dilerim.

hocam kanal eklerken bu hatayı veriyor, yeni client aldım yine aynı hataı veriyor, sorun nedir acaba

400. Bu bir hata.

Hata: invalid_scope

Bazı kapsamlara erişmek için izniniz yok. Projeniz, doğrulama işleminden geçmesi gereken kapsamlara erişmeyi deniyor. {invalid = [https://www.googleapis.com/auth/gmail.readonly]} Bu kapsamlardan birini kullanmanız gerekiyorsa bir doğrulama isteği gönderin.

Daha fazla bilgi
Request Details

client_id=218132395473-pnjo2rq6ajsbskmm1s4e3idlbiq134db.apps.googleusercontent.com
Tüm bildiğimiz bu.

Arkadaşlar sıkıntısı olan varsa lütfen destekden yazsın. Forumu şu sıralar pek takip edemiyorum. Fakat 4 yıldır videoyap var ve videoyapda sıkıntılı 48 saat hiç olmadı. ve olmayacaktır inşAllah. zaten sıkıntılı geçen süreç neyse onun 2 kadarını her zaman hediye süre olarak eklemişimdir.

hocam kanal eklerken bu hatayı veriyor, yeni client aldım yine aynı hataı veriyor, sorun nedir acaba

400. Bu bir hata.

Bazı kapsamlara erişmek için izniniz yok. Projeniz, doğrulama işleminden geçmesi gereken kapsamlara erişmeyi deniyor. {invalid = [https://www.googleapis.com/auth/gmail.readonly]} Bu kapsamlardan birini kullanmanız gerekiyorsa bir doğrulama isteği gönderin.

Daha fazla bilgi
Request Details

client_id=218132395473-pnjo2rq6ajsbskmm1s4e3idlbiq134db.apps.googleusercontent.com
Tüm bildiğimiz bu.

İftardan geldim hocam destekden dediğim gibi bir teamviewer verirsen birlikte inceleyelim. gerekirse eklentide bir yeni versiyon çıkarırım.

Yoğun istek üzerine Toplu Video Hakkını Güne Çevirme Eklenmiştir.

6-7 ay içerisinde belki 1.000 üyemiz bu isteği yapmıştır. Bu zamana kadar ben hep olumsuz bakıyordum. Fakat artık çok fazla yükleme hakları ortaya çıktı ve milyonlarca video yüklenmeleri ortaya çıkmaya başladı. Bazı arkadaşlar ise haklarını forumdan satışa çıkarmıştır. Bizde bu nedenle artık hakları güne çevirme ekledik.

1.000 Toplu video Hakkı = 1 gün
.
.
.
10.000 Toplu video Hakkı = 10 gün

olacak şekilde bölümü tasarladım ve aktif ettim.

Not: Bu sayede toplu videoyu hiç kullanmayan veya günlük 250 videonun altında kullananlar için ekstradan güne çevirme fırsatı olmuştur.

http://www.videoyap.com/toplu-hakki-gune-cevirme.php

merhaba 1 k hak 1 gun alınca bazen 12 saat bazen1 saatiniz kaldı yazıyor neden acaba

merhaba 1 k hak 1 gun alınca bazen 12 saat bazen1 saatiniz kaldı yazıyor neden acaba

Merhaba hocam,

gece 23 de 1k hakkı süreniz yokken çevirirseniz 1 saatiniz kalır. gece 1 de çevirirseniz 23 saatiniz kalır. çünkü videoyap günlük sistem ile çalışmaktadır.

iyi çalışmalar

Merhaba hocam,

gece 23 de 1k hakkı süreniz yokken çevirirseniz 1 saatiniz kalır. gece 1 de çevirirseniz 23 saatiniz kalır. çünkü videoyap günlük sistem ile çalışmaktadır.

iyi çalışmalar

12 gün alırsak nasıl oluyor hocam. 23 de alırsak sadece 23 saatimiz boşa gidiyor değil mi ? 11 gün 1 saat oluyor yani ?

400. Bu bir hata.

Daha fazla bilgi
Request Details

client_id=226544327649-4pdic9roe9v80lcuihn6ccmuql0n.apps.googleusercontent.com
Tüm bildiğimiz bu.

kanal eklerken böyle bir hata alıyoruz

aL4yA2.png

400. Bu bir hata.

Daha fazla bilgi
Request Details

client_id=226544327649-4pdic9roe9v80lcuihn6ccmuql0n.apps.googleusercontent.com
Tüm bildiğimiz bu.

kanal eklerken böyle bir hata alıyoruz

Destekden o eklemeyediğin kanalın mail ve şifresini yazabilirmisin hocam?

yükleme yapmıyor 1 haftadır uğraşıyorum. günde 1 kanal zor açıyosun. 50 videoyu 10 saatte flan yüklüyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri