Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

dün videoyap destekten acil mesaj attım ama dönüş yapılmadı, rica etsem bakabilirmisiniz ??

arkadaş tatilde hocam,biraz geç dönebilir..

kim 10 dakkada onay almış ki hocam ? varmı öyle birşey ?

efe hocamın şu mesajına istinaden dedim hocam onu.bencede o sürede onay alınmaz yani :) efe hocam demiş ki;

"başlığı 3 saat içerisinde geri eski haline getirmezsen indexden düşme ihtimalin olur. Bu nedenle başvurduğun adsensenin ana kanalı için hit azalma veya yükselme risk/avantaj ihtimali var. fakat adsense geldikten sonra diğer aynı adsenseye bağlıyacağın kanallar için bir risk yok hit açısından, çünkü 5-10 dkşıüına başlık değiştirmiş oluyorsun. "

yerine bakan yokmu ? başkası ilgileniyor herhalde

Yöneticinin son çevrimiçi olma tarihi : 04.05.2017 07:20

yazıyor, o arkadaş bakamaz mı ?

yerine bakan yokmu ? başkası ilgileniyor herhalde

Yöneticinin son çevrimiçi olma tarihi : 04.05.2017 07:20

yazıyor, o arkadaş bakamaz mı ?

"28.04.2017 - 06.05.2017 tarihleri arasında yurt dışında olacağım. Eğer söz konusu sıkıntınız çalışmanızı etkiliyor ise lütfen bu süreçte sürenizi dondurmak için bu bölümdeki tatil modunu kullanınız. Bu süreçte kısa mesajlara cevap yazabileceğim. Anlayışınız için Teşekkürler."

demiş arkadaş.eger iş yapmanı engelleyen bişeyse biraz daha bekle,cevap gelmezse süreyi dondur hocam...

"28.04.2017 - 06.05.2017 tarihleri arasında yurt dışında olacağım. Eğer söz konusu sıkıntınız çalışmanızı etkiliyor ise lütfen bu süreçte sürenizi dondurmak için bu bölümdeki tatil modunu kullanınız. Bu süreçte kısa mesajlara cevap yazabileceğim. Anlayışınız için Teşekkürler."

demiş arkadaş.eger iş yapmanı engelleyen bişeyse biraz daha bekle,cevap gelmezse süreyi dondur hocam...

süre ile ilgili değil, proxy satın aldım sürekli kuladı şifre soruyor...

Adsense olayını cumartesi sabah detaylıca anlatıcam arkadaşlar.

10.000 tane proxy den 14 tanesi bozulmuş. Denk gelen arkadaşlar olabilir. yeni proxy alsın şimdilik gelince tr ye fazlasıyla telafi etcem proxyleri.

ayrıca kurulumuna dikkat edin, proxy de yetki ip var ama kurulumu dogru yapmak gerek. Selametle kalın

Hocam unuttun bizi, heyecanla beklemekteyiz :)

10.000 tane proxy den 14 tanesi bozulmuş. Denk gelen arkadaşlar olabilir. yeni proxy alsın şimdilik gelince tr ye fazlasıyla telafi etcem proxyleri.

ayrıca kurulumuna dikkat edin, proxy de yetki ip var ama kurulumu dogru yapmak gerek. Selametle kalın

arkadaşlar dm kanallar kapalı diyor kanal takipte acaba dailymotıon yine apilerimi sildi

Hocam 10 gündür adsense olayını anlatmanı bekliyoruz :)

Bu dm yüklemelerinde bi benmi problem yaşıyorum. Bot off duruma geçti resmen günde 1 video atıosa öp başına koy.. hocam ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz bu bota?

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion video indirme son 10 günde 20 kat yavaşladı. Bu nedenle dailymotion video yükleme bölümünde şuanlık toplu video dailyden indir, dailye yükle bölümünü dondurdum. Daily ye yüklemeleri başka sitelerden çekebilirsiniz arkadaşlar.

---

Youtube türkiye adsense hakkında malesef %100 sonuç alamadım. Ya şansen bazı kanallar ayakta yada şansen bazı kanallar kapandı. Bu nedenle insanları yanlış yönlendirmemek adına o konuda aşırı detay isteyenlere yazamıyorum arkadaşlar.

Merhaba Arkadaşlar,

Dailymotion video indirme son 10 günde 20 kat yavaşladı. Bu nedenle dailymotion video yükleme bölümünde şuanlık toplu video dailyden indir, dailye yükle bölümünü dondurdum. Daily ye yüklemeleri başka sitelerden çekebilirsiniz arkadaşlar.

---

Youtube türkiye adsense hakkında malesef %100 sonuç alamadım. Ya şansen bazı kanallar ayakta yada şansen bazı kanallar kapandı. Bu nedenle insanları yanlış yönlendirmemek adına o konuda aşırı detay isteyenlere yazamıyorum arkadaşlar.

Başlık değiştirme olayı için yazacaktınız, adsense bağlayınca para kazanma onaylanması belirli süre alıyor(4-7 gün). Ama 3 saatte başlığı düzeltin dediniz. Nasıl olcak bu :D

Merhaba Arkadaşlar,

---

hocam dm ile alakası yok bunun serverlarımda patır patır indirme yapıyorum bir sorun yok şu anda + olarak yt to dm yaptığım kanallarımda cumartesiden beri yükleme yapmadı?

Bu dm yüklemelerinde bi benmi problem yaşıyorum. Bot off duruma geçti resmen günde 1 video atıosa öp başına koy.. hocam ne zaman bakmayı düşünüyorsunuz bu bota?

Sadece sende olan birsey degil hocam bende 4-5 günden beri yükleme yapmıyor nerdeyse bot. Günler boşa geciyor...
Efe hocam birde su DM de toplu yüklemeye verdigimiz kanallardaki Untitled sorununa cözüm bulsan cok iyi olacak simdi bir kanalıma baktım 150 video yüklemiş 32 tane Untitled var. Hnagi videol oldugunu video ismini bilmedigimiz için bu videoları siliyoruz direk hem kanalın yükleme hakkını bosu bosuna dolduruyor hemde nerdeyse 5/1 yükleme hakkımız bosuna gidiyor.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri