Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba Arkadaşlar,

2-3 gündür Google'un kanal ekleme sırasında bir hatası mevcut. Yakında google bu hatasını düzelticektir. Ama bu hata sürecinde işlerinize devam etmek istiyorsanız, aşağıdaki anlattığım şekilde yapabilirsiniz.

Firefox eklentinizle Client Al, Token Al, Kanalı Ekle dediğinizde en son işleme geldiğinde ekranınızda 404 hatası belirebilir. Bu hata belirlendiğinde yaklaşık tarayıcınızda 30 saniye bekleyin ve klavyedeki Alt + sol tuşlarına birlikte basınız. Sonra kanalınıza yetkiyi veriniz.

Eğer google'un bu hatası sürekli bu şekilde kalırsa tez zamanda eklentime uyarlama yapacağım. Fakat google'un bu hatası nedeniyle tüm client işlemli olan sistemler aynı sıkıntıyı yaşıyor.

Merhaba Arkadaşlar,

2-3 gündür Google'un kanal ekleme sırasında bir hatası mevcut. Yakında google bu hatasını düzelticektir. Ama bu hata sürecinde işlerinize devam etmek istiyorsanız, aşağıdaki anlattığım şekilde yapabilirsiniz.

Firefox eklentinizle Client Al, Token Al, Kanalı Ekle dediğinizde en son işleme geldiğinde ekranınızda 404 hatası belirebilir. Bu hata belirlendiğinde yaklaşık tarayıcınızda 30 saniye bekleyin ve klavyedeki Alt + sol tuşlarına birlikte basınız. Sonra kanalınıza yetkiyi veriniz.

Eğer google'un bu hatası sürekli bu şekilde kalırsa tez zamanda eklentime uyarlama yapacağım. Fakat google'un bu hatası nedeniyle tüm client işlemli olan sistemler aynı sıkıntıyı yaşıyor.

hocam botlar senin eklentini kullanıyor . eğer eklentide bir değişiklik yaparsan bizde öyle bir hata alırsak sorun yaşamamız oluruz.

videoyapda sıkıntımı var arkadaşlar siteye giriş yapamıyorum 504 Gateway Time-out

The server didn't respond in time. hatası alıyorum

rkadaşlar benim hesapta

01.08.2017 itibariyle süre dondurma(tatil modu) ayda 7 günlük yapılabilmektedir. Süresi donmuş vaziyette bekleyen tüm üyelerimizin süresi 08.08.2017 tarihinde dondurulmadan çıkarılacaktır.

Boyle yaziyor ama dondurulmadan çıkmadı hala bu genel biseymi yoksa benimki unutuldumu yoksa ertelendimi bu dondurma işlemi?

rkadaşlar benim hesapta

01.08.2017 itibariyle süre dondurma(tatil modu) ayda 7 günlük yapılabilmektedir. Süresi donmuş vaziyette bekleyen tüm üyelerimizin süresi 08.08.2017 tarihinde dondurulmadan çıkarılacaktır.

Boyle yaziyor ama dondurulmadan çıkmadı hala bu genel biseymi yoksa benimki unutuldumu yoksa ertelendimi bu dondurma işlemi?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam ilgilenirseniz sevinirim. Aynı durum bende de var destekten açıklamayı yaptım. Teşekkürler.

Üyelik Id : 32988

Üyelik ıd 38831 Hocam maşallah on numara desteğiniz var 3 gündür hatanın çözümünü bekliyorum toplu video hakkı aldım para bende gittiği halde 3 gündür yüklenmesini bekliyorum bütün istediklerini attım hala cevap yok sizin vereceniğiniz hizmetin neyse

Merhaba Arkadaşlar,

hocam daha önce de söylemiştim. botların çoğu sizin eklenti ile kanal ekliyor. bunu düzeltirseniz bizde rahatlamış oluruz. çoğu kanalda bu çıkıyor. düzelirse çok mutlu olucaz.
+ gmail ve analytics seçmediğim halde oralara giriyor en az 1 1.3 dakika zaman kaybettiriyor hocam

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar,

Abi eklentiyi ne zaman güncellersin çünkü google birşey yapmıcak gibi 1 kanalı videoyapa bağlamak 4-5 dk sürüyor 75x4=300 dk yapar. 75 kanalı eklemek için 5 saat uğraşıyorum videoyap botu olduğu halde + olarak gmail apı ve analytics apı işaretli olmadığı halde o kısımlara gırdığı içinde zaman kaybedıyoruz .

üyelik ıd :38661

sabah aldım mesaj atmiyim dedim ama videoyap o kadar övülmesine ragmen destegin sıfır oldugunu düşünüyorum madem canlı destek yok bi normal mesajlaşma olsaydı iyi olabilirdi.
üyeligimi onaylarmısınız rica etsem.

üyelik ıd :38661

sabah aldım mesaj atmiyim dedim ama videoyap o kadar övülmesine ragmen destegin sıfır oldugunu düşünüyorum madem canlı destek yok bi normal mesajlaşma olsaydı iyi olabilirdi.
üyeligimi onaylarmısınız rica etsem.

hocam destek iyidir videoyap ta. sadece efe abi sanırım biraz meşgul. zamanı olduğunda tw ile bağlanıp destek veren bi abimiz.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dünden beri sizden cevap bekliyorum

Üyelik Id : 5406

Edit
üstad bu mesajımı okuduğunuzda destekten yazdığım mesaja bakarsanız sevinirim, bu sorundan dolayı çalışamıyorum

Son düzenleme:
Üyelik Id : 13266 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir konuda acilen cevapınız gerekli. müsait olduğunuzda dönermisiniz?

@Web_Scripti hocam 2 gunde 33 kanala anca token verebıldım bot olmasına ragmen her emaıli de elle verdım aynı client ile... surelerımız bosuna gıdıyor lutfen.

Hocam tatildeyim botun süresi boşa gidiyor 1 hafta dondurma hakkımız var dediniz ama dondurulmuyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] dünden beri sizden cevap bekliyorum

Edit
üstad bu mesajımı okuduğunuzda destekten yazdığım mesaja bakarsanız sevinirim, bu sorundan dolayı çalışamıyorum

3 Gün oldu Tickete cevap alamadım, bundan dolayı çalışmam aksıyor

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri