Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

hocam 4 gün oldu desteğe cevap alamadım bi bakarmısınız boş boş bekliyorum süreyide donduramıyorum
Üyelik Id : 12764

arkadaşlar videoyapa dailymotion kanal nasıl bağlanıyor bu konuda bir video yada resimli anlatım var mıdır. sipariş alacağım adama fiyat vereceğim ama videoyapa daily kanal nasıl bağlanır bilmiyorum. @Web_Scripti

Son düzenleme:
müsait oldugunda desteğe bakarmısın efe abi Üyelik Id : 16450 [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Üyelik Id : 36125 özel linux vds vardı 2 gündür onay gelmemiş yöneticide online olmuş bakarmısınız

Kanal eklemede sorun var , google proje olusturamiyor , kanal bagliyabilen var mi bota su an?

Üyelik Id : 9122

Hocam desteği kontrol edebilir misin? [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam bugün içinde bakabilir misiniz benim için baya önemlide?

Merhaba Sayın [MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Torrent bölümünde sorunsuz bir torrent linki ile indirme gerçekleştirdiğimde indiriliyor gibisinden bir mesaj alınıyor ama gerisi yok saatlerce bekledim tekrar denediğim oldu fakat sonuç yok nereye indiriyor bu url yi tekrardan nerden alıcaz yani torrent sistemi çalışıyor mu anlamadım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Buraya yazmamdaki amaçta videoyap forumunun aktif bir şekilde kullanılmadığını gördüğümdendir. Ayrıca iletişime geçebilecek başka yer bulamadım yanlış yere yazdıysam kusura bakmayınız.

İyi çalışmalar.

videoyapa eklenti ile kanal bağlarken sıkıntı var. sizde de öylemi arkadaşlar. Bir problemmi var.?

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bir süredir sağlık problemlerinden dolayı işlerle ilgilenemedim. Daha önce günlük 2k video yükleme sınırını esneteceğinizi söylemiştiniz. Son durum nedir.

Arkadaşlar bu hatanın sebebi nedir ? Desteğe yazdım ama cevap gelmedi.
cf40b5a24a3ae36ce7ff735dcc66b060.jpg

Son düzenleme:
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam desteğe bakabilirmisiniz dünden beri extra kanal hakkımın eklenmesini bekliyorum 1 günüm boşa gitti bile

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] abi desteğe bakar mısın acil

hocam desteğe bakın gözünüzü seveyim. Kaç gündür kafayı yedirdi. Kanal eklerken youtube data api almıyor. Ayrıca kanalı çekicem 50 video olmadan bu özelliği kullanamazsınız diyor bu nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri