Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ilgi ve alakalı için çok teşekkürler söylediginiz eklenti aktif oldugunda konuya etiketlerseniz çok sevinirim kolay gelsin.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam müsait zamanda pm bakarmısın şifremi sıfırlayamıyorum. üid :11454
Hocam dailymotiona video yüklemek istiyorum fakat sürekli hata alıyorum yüklemek istediğim video limitler dahilinde başka kanallara denediğimdede bu şekilde hata alıyorum değişiklik mi oldu daily botunda
Normal Dailymotion.com üyelerinin limitleri(Limitleri dailymotion belirliyor):
Bu videonuzun boyutu : 645 MB, süresi : 2270 sn
Önceki yüklediğiniz video eğer işleniyorsa, bu videoyu yüklediğiniz içinde bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz..
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.";
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 928
@Web_Scripti Api bolumu yenilenmis sanirim , eklentiyle (6.7) kanal ekliyemiyorum , http://prntscr.com/gkg68a
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam eklentiyi güncelledim ancak hala sorun var.Firefox Eklentisi Güncellendi.
www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php
Tüm destek soruları cevaplandı.
Eklentiyi güncelledim hocam.
Dün gece sistem üzerinden mail göndertmiştim, yinede şimdi özel mailimden mail attım.
Desekden şu kanalıma video yüklenmiyor diye yazabilirmisiniz? incelemek isterim.
Detaylı dönüş yaptım üstad, translate bölümü proxy tabanlı çalıştırttıgım için aksama olmuş olabilir.
Eklentiyi güncelledim hocam.
Merhaba hocam,
Yaklaşık 1 aydır videoyap fişek gibiydi. Fakat 2 gündür yükleme yavaşlığı mevcut. Bu nedenle serverlarım yetişemeyince kuyruktaki videolar artmış oluyor. Kuyrukta videolar artınca zamanı yeni gelmiş, ve zamanında yüklenememiş video aynı dakikalar içerisinde yüklenebiliyor. Bu özellik videoyapda 4 yıldır mevcut hocam, fakat 4 yılın %98'inde düzgün çalışmıştır, %2 sinde zamanlara ayak uyduramamıştır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 928
Client alımı yapılırken Youtube Data API enable yapılmamış. Lütfen bu kanal için alınan clientın APIS bölümünden Youtube Data API'sini Enable yapınız ve tekrardan kanalı ekleme işlemini yapınız.
Yeni eklentide yukarıdaki hatayı verdi.
Eklenti versiyonunuz 6.8 değildir hocam. Yeni versiyon 2 gün önce çıktı. Yeni versiyonda o uyarı metini bulunmuyor ki. Siz geçen haftaki güncellemeyi yapmamışsınız galiba
Eklenti versiyonunuz 6.8 değildir hocam. Yeni versiyon 2 gün önce çıktı. Yeni versiyonda o uyarı metini bulunmuyor ki. Siz geçen haftaki güncellemeyi yapmamışsınız galiba
Arkadaşlar,
eğer kanallarınızdan uel bulunamadı hatası alan varsa demekki sizin kanallar daha yeni görünüme geçmemiş demektir. Eski eklentiyi indirip kullanabilirsiniz.
önceki eklenti : www.videoyap.com/videoyap67.xpi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.