Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

ilgi ve alakalı için çok teşekkürler söylediginiz eklenti aktif oldugunda konuya etiketlerseniz çok sevinirim kolay gelsin.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam müsait zamanda pm bakarmısın şifremi sıfırlayamıyorum. üid :11454

Hocam dailymotiona video yüklemek istiyorum fakat sürekli hata alıyorum yüklemek istediğim video limitler dahilinde başka kanallara denediğimdede bu şekilde hata alıyorum değişiklik mi oldu daily botunda

Normal Dailymotion.com üyelerinin limitleri(Limitleri dailymotion belirliyor):
Bu videonuzun boyutu : 645 MB, süresi : 2270 sn
Önceki yüklediğiniz video eğer işleniyorsa, bu videoyu yüklediğiniz içinde bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz..
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.";

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap zamanlayıcı şuan çalışmıyor,

tüm videoları aynı zaman aralığında yayınlıyor, halbuki ben 8 saat arayla yayınla seçmiştim

bundan 1 ay önce bunu denedim, yine böyleydi, düzeltilirse sevinirim

Firefox Eklentisi Güncellendi.
www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php

Tüm destek soruları cevaplandı.

ilgi ve alakalı için çok teşekkürler söylediginiz eklenti aktif oldugunda konuya etiketlerseniz çok sevinirim kolay gelsin.

Eklentiyi güncelledim hocam.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam müsait zamanda pm bakarmısın şifremi sıfırlayamıyorum. üid :11454

Dün gece sistem üzerinden mail göndertmiştim, yinede şimdi özel mailimden mail attım.

Hocam dailymotiona video yüklemek istiyorum fakat sürekli hata alıyorum yüklemek istediğim video limitler dahilinde başka kanallara denediğimdede bu şekilde hata alıyorum değişiklik mi oldu daily botunda

Normal Dailymotion.com üyelerinin limitleri(Limitleri dailymotion belirliyor):
Bu videonuzun boyutu : 645 MB, süresi : 2270 sn
Önceki yüklediğiniz video eğer işleniyorsa, bu videoyu yüklediğiniz içinde bu uyarıyı alıyor olabilirsiniz..
1 Video maksimum 60 dakika olabilir.
1 Video maksimum 2GB olabilir.
1 Günde maksimum toplam yüklenen videoların süresi 120 dakika olabilir.
1 Günde maksimum 1 kanala 96 video yükleyebilirsiniz.";

Desekden şu kanalıma video yüklenmiyor diye yazabilirmisiniz? incelemek isterim.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 928

Detaylı dönüş yaptım üstad, translate bölümü proxy tabanlı çalıştırttıgım için aksama olmuş olabilir.

@Web_Scripti Api bolumu yenilenmis sanirim , eklentiyle (6.7) kanal ekliyemiyorum , http://prntscr.com/gkg68a

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] videoyap zamanlayıcı şuan çalışmıyor,

tüm videoları aynı zaman aralığında yayınlıyor, halbuki ben 8 saat arayla yayınla seçmiştim

bundan 1 ay önce bunu denedim, yine böyleydi, düzeltilirse sevinirim

Merhaba hocam,

Yaklaşık 1 aydır videoyap fişek gibiydi. Fakat 2 gündür yükleme yavaşlığı mevcut. Bu nedenle serverlarım yetişemeyince kuyruktaki videolar artmış oluyor. Kuyrukta videolar artınca zamanı yeni gelmiş, ve zamanında yüklenememiş video aynı dakikalar içerisinde yüklenebiliyor. Bu özellik videoyapda 4 yıldır mevcut hocam, fakat 4 yılın %98'inde düzgün çalışmıştır, %2 sinde zamanlara ayak uyduramamıştır.

Firefox Eklentisi Güncellendi.
www.videoyap.com/firefox-eklentisi.php

Tüm destek soruları cevaplandı.

Dün gece sistem üzerinden mail göndertmiştim, yinede şimdi özel mailimden mail attım.

Desekden şu kanalıma video yüklenmiyor diye yazabilirmisiniz? incelemek isterim.

Detaylı dönüş yaptım üstad, translate bölümü proxy tabanlı çalıştırttıgım için aksama olmuş olabilir.

Merhaba hocam,

Yaklaşık 1 aydır videoyap fişek gibiydi. Fakat 2 gündür yükleme yavaşlığı mevcut. Bu nedenle serverlarım yetişemeyince kuyruktaki videolar artmış oluyor. Kuyrukta videolar artınca zamanı yeni gelmiş, ve zamanında yüklenememiş video aynı dakikalar içerisinde yüklenebiliyor. Bu özellik videoyapda 4 yıldır mevcut hocam, fakat 4 yılın %98'inde düzgün çalışmıştır, %2 sinde zamanlara ayak uyduramamıştır.
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam eklentiyi güncelledim ancak hala sorun var.

Burada kaldı

d5Kvhpe9QiawOEZVEA1Yhg.png

Son düzenleme:
Üyelik Id : 4203
Bugün 5-6 kanal ekledikten sonra aşağıdaki hatayı almaya başladım. Eklenti ile Client,Token,Kanal ekle dediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.

Herkese hayırlı cumalar, destekde bekelyen mesaj bulunmaktadır.

Üyelik Id : 4203
Bugün 5-6 kanal ekledikten sonra aşağıdaki hatayı almaya başladım. Eklenti ile Client,Token,Kanal ekle dediğimde aşağıdaki hatayı alıyorum.

Merhaba hocam,

Sizin eklentiniz 6.7 olduğu için bu hatayı alıyorsunuz. Şimdi google client sayfasını değiştiriyor. Kimi üyeliklerde yeni yapıya göre kimi üyeliklerde ise eski yapıya göre çalışıyor.

Bu nedenle hocam şu şekilde yapınız.

www.videoyap.com/videoyap.xpi eklentimizi kurunuz. bu eklentinin client veremeyeceği kanalları ise www.videoyap.com/videoyap67.xpi eklentisiyle kurunuz.

Google herkesi 1-2 gün içerisinde yeni tasarımına geçirmiş olacak ve www.videoyap.com/videoyap.xpi eklentisi herkesde çalışır olacak. Fakat şu günlerde kimi kanal açanların kanalları eski görünüdme kimisi yeni görünümde. Ben loglardan baktığımda kanalların %90 nı yeni görünüme geçmiş. Bu oran dün %65 di, ondan önceki gün %45 di. Google bildiğiniz gibi büyük tasarım değiştirdiğinde yavaşca tüm üyelerde değiştirmesini yapıyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Üyelik Id : 928

Cevapladım hocam.

Client alımı yapılırken Youtube Data API enable yapılmamış. Lütfen bu kanal için alınan clientın APIS bölümünden Youtube Data API'sini Enable yapınız ve tekrardan kanalı ekleme işlemini yapınız.

Yeni eklentide yukarıdaki hatayı verdi.

Eklenti versiyonunuz 6.8 değildir hocam. Yeni versiyon 2 gün önce çıktı. Yeni versiyonda o uyarı metini bulunmuyor ki. Siz geçen haftaki güncellemeyi yapmamışsınız galiba

hocam video ben kendim indirmek istediğimde 850 mb full hd ayarda. videoyapda 1.5 gb dan yüksek olduğu için indirilemedi diyor.
oysa render ayarlarıda normal sistem. sorun ne acaba

Arkadaşlar,

eğer kanallarınızdan uel bulunamadı hatası alan varsa demekki sizin kanallar daha yeni görünüme geçmemiş demektir. Eski eklentiyi indirip kullanabilirsiniz.

önceki eklenti : www.videoyap.com/videoyap67.xpi

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

Hocam merhaba;

Hocam daha önce yükleme yapmıştım ancak yine de token vermiyordu şimdi yeniden denemek için yükleme yapmak istedim ama olmadı. Yeni eklentiyi silip yeniden denedim yüklemeyi ama "firefox prevented this site from asking you to install software on your computer" bu uyarıyı verdi. Yazılımı yükleyemiyoruz diyor :(

Yardım hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri