Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Simdi kontrol ettim, bir problem yok. 2 tarafa da yukleme yapiyor.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION]

ustat toplu yüklemede bu hata : Youtube sistemi, 1 nolu kanalınıza yüklemeyi sonra yapmanızı istiyor. Kanallarım sayfasındaki seçiminiz gereği bu kanala ait bekleyen 4 adet video, yüklemeyi bekleyenler listesinden silinmiştir. 4 toplu video hakkınız hesabınıza iade edilmiştir.(Kb: 10364699 - Srv: 37)

tekli link yüklemelerde :: 1. kanalınızda sıkıntı bulunuyor : youtube bu kanalı spam kontrolü yapmak istediği için şuanda yüklemeye izin vermedi. 8-9 saat s

böyle durumlar oluyor yönetici desteginden yazdım cevap yok bi baksanız kalan iyi olur

Üyelik Id : 5398

böyle hata alan var mı başka ?

abone işini çözdügünü söylemişti dün bana.yanlış anlamadıysam izlenim işinide çözmüş.3-5 güne hazır olur diyordu.ama efe hocamada söyledigim gibi şuan pekde acelesi yok bana göre.nasılsa red/onay alamıyoruz :)

Aynen bana da yazdi 2-3 gune paket halinde gelecek abone ve izlenim isini cozmus :)

Bence bota ekledikten sonra Ek olarak para istenilecekse hiç uygun olmaz, zaten haktı kanaldı gündü derken maliyetli oluyor.Şimdi bide zaten parasını ödediğim bota eklenen özelliğe ayrieten bir para vermek üzer...

Efe hocam anlaşılan yoğunsunuz, bota eskiden yetkili üye diye destek bölümünde çalışan vardı tekrar o şekil bilgiler görünmeyecek şekilde çalışan alsanız iş yükünüz azalmaz mı ? En azından bazı soruları cevaplar sizinde acil mesajlara daha hızlı cevap verme şansınız olurdu.Videoyap büyük bir şirket hocam her işi tek yapmanız çok zor.

Son düzenleme:
Efe hocaya bot ve forum harici ulaşabilecek var mı ? 11 12 gündür ACİL DESTEĞE bakmıyor. Ee hocam Acil Mesaja 15 günde cevap gelecekse ne Anlamı kalıyor ki acilliğin ? Hocam seni seviyoruz ama bizde bu işden ekmek yiyoruz yani tamam senin halin vaktin yerinde olabilir veya başka işlere koşturuyor olabilirsin, ama bizim işlerimiz aksıyor.Hani Yıllardır seninle çalışan, müşterinden öte abi kardeşin olan şu foruma ayıp oluyor.Seviyoruz seni hocam yıllardır da Videoyap on numaraydı ama şu son 5-6 ay gölge düştü.

arkadaşlar otomatik kanal çekme bölümünde, karşı kanala yeni yüklenenleri çek ve karşı kanalı komple kendi kanalıma aktar kısımları için render ayarları yapılmıyor, özelleştir kısmı çalışmıyor. acaba bu sorun diğer arkadaşlarda da var mı yoksa benim o kısım yeterince çok dolu olduğu için videoyap kaynaklı mı öyle? bu tarz bir sorun yaşayan var mı?

2 gündür dmye dosya atamıyorum bende yine.eskiden ne güzel destekten yazardık,kısa sürede cevap gelirdi.şimdi bi cevap almak zaten 1 ayı bulabiliyor :)

Anlaşılan Videoyaptaki ihmal her bölümde var. Videoyap gibi para getiren sağlam sistem varken neden başka işlere gerek var ki, Sadece destekle ilgilense zaten bottaki menüler oturmuş durumda.
Hocam, gerekirse botun fiyatını yükselt ama lütfen düzenli destek ver.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri