Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

otomatik api key oluşturma sistemi güzel olmuş. en uyuz olduğum işlem api key oluşturmaktı. fakat bir kanalın belli bir alt kanal sınırı var gördüğüm kadarıyla.

ben ana kanaldan alt kanallar açarak çalışıyorum. 10'dan fazla alt kanalım olmuş bir hesabımda o yüzden otomatik api key oluşturamadı sistem fakat elle oluşturabildim. onu bir kontrol edebilir misiniz hocam.

wLzNN1.png

Çözümü için çok uğraşıyor herkes ama piyasada çözümü yok hocam.

Bir sıkıntı yok hocam kendimde denedim. Destekden yaz hocam sabah 8 de bakarım. Şuanda telden tazıyorum.

anladım hocam birde ben deneme almıştım 36 saat diye biliyordum perşembe günü almıştım onun için cumada ünlem geçmeyi denerim diyorum kendi kendime ama dün bitmiş deneme hakkı tam inceleyemedim sistemi

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam desteğe bakabilir misiniz bi..

Arkadaşlar sizde sorun var mı, korkmaya başladım. :o
Kanallar telifsiz gözüküyor.
Tek tek gidiyor kontroller.
k9tSNij.png

Allah allaah.
Kanallara girebiliyorum.
Herhangi bir telif uyarısı falan da yok.
Kapanma olacağını sanmıyorum.

Hocam o pencerede kanalları tekrardan tek tek taratsanıza bazen öylede olabiliyor.

Taratınca şu hatayı alıyorum.
Fatal error: Uncaught exception 'Zend_Gdata_App_AuthException' with message 'Please set your Google credentials before trying to authenticate' in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php:91 Stack trace: #0 /home/videom/public_html/teliflivideolar.php(236): Zend_Gdata_ClientLogin::getHttpClient('minecrafter-897...', '', 'youtube', NULL, 'videoyukle', NULL, NULL, 'https://www.goo...') #1 {main} thrown in /home/videom/public_html/Zend/Gdata/ClientLogin.php on line 91

Hocama destekten de yazdım da gece vakti sabaha kalacak heralde cevap.
Halletmem gereken bir iş vardı o yüzden aceleyle yazıyorum... Yoksa kendi kendine düzelir heralde bi ara.

Arkadaşlar sizde sorun var mı, korkmaya başladım. :o
Kanallar telifsiz gözüküyor.
Tek tek gidiyor kontroller.
k9tSNij.png

kanallarda güvenlık yoklaması cıkıyor arada bu yüzden bazen kanallar sizin dediğiniz gibi kırmızı oluyor yanı sorun yk hocam rahat olun benımde basıma geldı 2 kere

İçim rahatladı hocam saolun.
Geçici bir şey olduğu bellide bi an panik oldum. :)
Toplu video ya eklediğim videolarda kaybolunca ne oluyor dedim.

Merhaba Arkadaşlar,

Dün gece sıkıntı yaşayan arkadaşların sıkıntısı geçtimi bilmiyorum. Destekden yazdıysanız cevapları vermeye başladım

En son denediğiniz ünlem yöntemini ben denemistim keşke buraya yazsaydıniz hocam gereksiz efor kaybettiniz.

Eski kanallarla uğraşmaya ara verelim arkadaşlar yeni kanal üzerinden yeni ve daha temiz videolarla devam,önceki gün açtığım.kanalda hala Unleme düşmeyen video var ve oranı gerçekten iyi.

mobil mesaj

umama lafım zaten varsa bir yöntemi paylaşsınlar diye söyledim

eski kanallarınız ünlem vermeye başladıysa ünlem sorunu bitene kadar video yüklemeyin arkadaşlar. kanalınızdan olursunuz.. 3 kanalım kapatıldı kazancım sıfırlandı. ünlem dışında temizdi kanallar sadece ünlemden gitti.

Serk@nYT üstadımız bir çözüm üstüne uğraşıyor. Gün içerisinde net sonucu çıkar ve konuda paylaşır. Bende takip ediyorum, böyle bir durumda sisteme entegresini yaparım. Ama şu ünlem oalyını artık kapatalım. Çok baydım gece rüyalarımda ünlem sorularına cevap veriyor oldum. Ünlemle alakalı deneyimleri v.s. görmek istiyorsanız konumdaki son 30 sayfaya göz atabilirsiniz. %90 ünlem hakkında konuşmadır:) Yoksa konuma belli bir süre kilit attırmayı planlıyorum. Çünkü konuşmalar hep aynı cevaplarımda hep aynı.

En son denediğiniz ünlem yöntemini ben denemistim keşke buraya yazsaydıniz hocam gereksiz efor kaybettiniz.

Eski kanallarla uğraşmaya ara verelim arkadaşlar yeni kanal üzerinden yeni ve daha temiz videolarla devam,önceki gün açtığım.kanalda hala Unleme düşmeyen video var ve oranı gerçekten iyi.

Elde denebilirlik yöntem sayısı cok az olunca denemek ve gerçekliği sağlamak istiyor insan.

umama lafım zaten varsa bir yöntemi paylaşsınlar diye söyledim

Birşey demedim hocam, sadece bende öneri çıkarsa beklemedeyiz dedim.

eski kanallarınız ünlem vermeye başladıysa ünlem sorunu bitene kadar video yüklemeyin arkadaşlar. kanalınızdan olursunuz.. 3 kanalım kapatıldı kazancım sıfırlandı. ünlem dışında temizdi kanallar sadece ünlemden gitti.

Evet hocam, aslında eski kanallarla uğraşanlar baya geride kaldı. Bakıyorum yeni 1 haftada milyon izlenmeye ulaşmış onlarca kanal olmuş. Normalde 1 milyon izlenmeye ulaşmak öyle kolay iş değildir. Fakat ünlemden dolayı tüm youtube sıkıntıdayken yeni kanal açıp video yüklemek normalin 10 kat daha fazla hit yaptırıyor.

hocam 2. telif gelen kanalın gmail i otomatik sildirseniz nasıl olur ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri