Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Merhaba arkadaşlar,

ünlem geç olayını kullanan sayısı arttıkça bu daha da yavaşlayabilir ben full performans kanal kontrolünü çalıştırıyorum lakin bir kanala 100 tane video attınız ve ünlem geç yap demesi ortalama 5,6 dakikaya yakın işlem zamanı alıyor. 65.000 tane kanal mevcut sistem içerisinde ve herkes günde 200-250 videosunu ünlem geç ile yüklüyor. Bu nedenle kontrol mekanizmasıda yavaşlamış oluyor.

Şimdi şöyle kısaca özet geçeyim:

65.000 kanalın sadece 1 defa kontrolü ortalama 650.000 saniyelik benim işlem yaptırmam demektir.

65.000 kanalın normal + ünlem geçli 1 defa kontrolü ortalama 6.500.000 saniyelik benim işlem yaptırmam demektir.

Gördüğünüz üzere 10 kat yük biniyor. benim 54 makinam aynı zamanda kontrol mekanizmasına yardımcı oluyor. full performans çalıştırıyorum.

1-2 gün içinde galiba bu durumu 2 ye bölmeyi planlıyorum. Ünlem geç diyenlerin ki yavaş kontrol edilecek. Ünlem geç demeyenlerin ki hızlı kontrol edilecek.

Özellikle herkesin günlük hakları gece 00 da yenilendiğinde herkesin kanallarına birden çok yükleme oluyor.

Bu durumu ya ayrı kontrol mekanizması yapacağım yada üstte dediğim gibi ayıracağım. Daha çok yeni olduğu için yavaşlamasını dün ve bugün farkettirmeye başladı

Belirmeyi unutmuşum en büyük nedenlerinden biride youtube yavaşlaması ara ara 500 internal hata vsrmesidir.

Edit: diğer yöntemde 2 kanala 15 dk ya bir kontrol seçeneği, 5 kanala 30 dk seçme, diğer kanalları 1 saatte bir yapma şeklinde bir seçenekde ortalamayı düzeltebilir. Tam çözümleri düşünemedim. Ama ünlem geçin benim kpntrol mekanizmama yükü 10 kat arttırdığı ortada.

Son seçenekde 30 dk da bir kontrolde en fazla 10 video ünlem geç yapılırsa diğer videoların ismi değişmezse bu ortalamada zamana bölünerek iyileşebilir.

Edit Güncellemeyi Yaptım:
Otomatik kontrolü 30 dakikaya ayarlamak için yapılan değişiklikler;

1) Otomatik kanal kontrolü yine aynı şekilde gidecektir.
2) 30 dakikada 1 kanala 10 dan fazla videoyu ünlem geç ile yüklediyseniz eskiden yeniye doğru her 30 dakikada otomatik 10 tanesini ünlem geç yapacaktır. Lakin telifli videolar bölümünde bir kanala ait bekleyen ünlem geç sayısını görebileceksiniz. Dilerseniz manuel ünlem geç rakamı yüksekse tıklayarak siz hepsini ünlemi geçirmeyi tek tuşla yapabileceksiniz.

Böylelikle otomatik kanal kontrol performansı eski haline geleceğini ümit ediyorum. Şuanda ayarlamayı yaptım.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Bu ünlem geç özelliğini kullanabilmek için ilk etapta kanalın para kazanma durumu açık olması gerekirmi?
Örneğin:Yeni kanal açtım ve ünlem geç sistemini aktif ettim. Fakat para kazanmayı aktif etmedim. Kanala birden 300 video attım ve, sonrasında kanalın para kazanmasını aktifleştirdim.
Ünlem geç sistemi bu durumda çalışırmı?
Yoksa kanal açar açmaz, içerisine daha video atmadan para kazanmalar etkinleştirilmesimi gerekir?
Teşekkürler.

Bu ünlem geç özelliğini kullanabilmek için ilk etapta kanalın para kazanma durumu açık olması gerekirmi?
Örneğin:Yeni kanal açtım ve ünlem geç sistemini aktif ettim. Fakat para kazanmayı aktif etmedim. Kanala birden 300 video attım ve, sonrasında kanalın para kazanmasını aktifleştirdim.
Ünlem geç sistemi bu durumda çalışırmı?
Yoksa kanal açar açmaz, içerisine daha video atmadan para kazanmalar etkinleştirilmesimi gerekir?
Teşekkürler.

Merhaba hocam,

aynen anlattığım şekilde aktifleşir.

Yani olay şöyle; Para kazanması kapalı bir kanala ünlem geç özelliğiyle yükledin. Bekleyen 500 video oldu. Sen sonra kanalın para kazanmasını açtın. İşte o zaman o yüklenen videolara ünlem geçmeyi sistem uygular.

Şu sıralar bir sürü aksilikler oldu Allah size kolaylıklar versin. İşiniz gerçekten zor.
Belki bu arada unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim.
Sizle destekten konuşmuştuk. Kanal arama yöntemi için? Bu konuda bir çalışma yapabildinizmi? bence bu sistem getirilirse, gerek sizin sisteme üye artışı, gerekse telif sorunlarının bir kısmını aşabiliriz.

Destekte yazdıklarım: hatırlamınız amaçlı :)
Öncelikle daha önce böyle bir istekte bulunuldumu bilmiyorum.
Hocam bazı kanallar mevcut içerisinde sadece 5 bilemediniz 10 tane video var. Ve bu videolar genellikle aylar öncesinden atılmış oluyor. Ve genelde telifsiz oluyorlar. En azından sahibi tarafından telif gelmesi diğer kanallara göre risksiz oluyor. Genelde bu tarz videoları,kanal sahibi atıyor sonra unutuyor bile :)

Mesela Botta Kelime aramadan Android yazdık arattık. Bize android içerikli kanalları buldurmasını saglatabilirmisiniz? Aynı zamanda bu kanalları buldugunda, sisteminiz kanal içerisinde kaç tane video oldugunu söylesin.
Gerisini biz kullanıcılar hallederiz zaten. Bence bu yapılabilirse telif sorununun büyügünü biz kullanıcılar asmış olurlar.
Tabi bu nasıl ve hangi yolla yapılır veya yapılamaz bilemiyorum :)
Ama çok yararlı olacagı görüşündeyim.

Teşekkrüler

Hocam yoğunsunuz biliyorum ancak dün konudan ve destek ten yazmıştım. Rammstein nickli arkadaşımıza 2000 video yükleme hakkımı transfer etmek istediğimle ilgili.

@Web_Scripti
Şu sıralar bir sürü aksilikler oldu Allah size kolaylıklar versin. İşiniz gerçekten zor.
Belki bu arada unutmuş olabilirsiniz diye hatırlatmak istedim.
Sizle destekten konuşmuştuk. Kanal arama yöntemi için? Bu konuda bir çalışma yapabildinizmi? bence bu sistem getirilirse, gerek sizin sisteme üye artışı, gerekse telif sorunlarının bir kısmını aşabiliriz.

Destekte yazdıklarım: hatırlamınız amaçlı :)
Öncelikle daha önce böyle bir istekte bulunuldumu bilmiyorum.
Hocam bazı kanallar mevcut içerisinde sadece 5 bilemediniz 10 tane video var. Ve bu videolar genellikle aylar öncesinden atılmış oluyor. Ve genelde telifsiz oluyorlar. En azından sahibi tarafından telif gelmesi diğer kanallara göre risksiz oluyor. Genelde bu tarz videoları,kanal sahibi atıyor sonra unutuyor bile :)

Mesela Botta Kelime aramadan Android yazdık arattık. Bize android içerikli kanalları buldurmasını saglatabilirmisiniz? Aynı zamanda bu kanalları buldugunda, sisteminiz kanal içerisinde kaç tane video oldugunu söylesin.
Gerisini biz kullanıcılar hallederiz zaten. Bence bu yapılabilirse telif sorununun büyügünü biz kullanıcılar asmış olurlar.
Tabi bu nasıl ve hangi yolla yapılır veya yapılamaz bilemiyorum :)
Ama çok yararlı olacagı görüşündeyim.

Teşekkrüler
bu dediklerini filtrelerle youtube dan yapsan...
sunucular yükü kaldırmayacak patlayacak diye tırsıyom artık:D
istediğin zor değil yapılır ama sırada sitelerden toplu çekme var:D

bu dediklerini filtrelerle youtube dan yapsan...
sunucular yükü kaldırmayacak patlayacak diye tırsıyom artık:D
istediğin zor değil yapılır ama sırada sitelerden toplu çekme var:D

Youtubede böyle bir filtreleme varsa pm atabilirmisiniz?
Başka sitelerden upload daha önemli tabi, önce başka sitelerden upload :)

Hocam bazı kanallarımı videoları atmıyor.Dün bağladım oto bot atmamış bazı bağladığım youtube knallarını + dün mesaj yazıdm halen cevap yok.

Birşey sormak isiyorum çok kullanıcınız var bunu tek başına galiba idare etmiyorsunuz yada ediyorsanız bence bir ekip kurmanız lazım yetişmesi için

Bazı istatistikleri Paylaşmak istiyorum:

Dün 2.5 milyon video yüklendi.
Dün yüklenen videoların 2.1 milyon video para kazanmaya başarıyla açılmış.
Aktif 6.180 üyemiz mevcut.
Aktif 67.500 kanal mevcut.
Son 1 ayda 185 adet kanal kapanmış. Hiç biri videoyap tarafından değildir. Kanal ömürleri 3 ay öncesine göre 10 kat daha uzun ömürlü hale gelmiştir.
Şuanda son 30 dakikada kontrol edilmeyen kanal yok
Alexa değerlerine göre türkiye'nin en büyük 850. sitesiyiz
Dünya'nın en çok youtube yükleyen api sistemine sahibiz.
Destek bölümünden bir mesajın cevaplanma süresi 1 gündür. 1 ay öncesine kadar 2 saatti. Fakat ünlem sıkıntısından sonra herkes tek tek destekden sormaya başladı.

Biz sıradan bir bot değiliz, biz kanallarınıza sizin kadar iyi bakan yapay zekaya sahip bir hizmetiz.

Sizin istekleriniz doğrultusunda 1.5 yıldır gelişiyoruz, ve youtube varlığı boyunca gelişmeye devam edeceğiz. Gün gelir youtube.com dünyaya para kazanmayı kapatır. O zaman bizde bu işi bırakırız.

Videoyap.com'un başarısının sırrı sizlere kazandırmaya çalışmasıdır. Sizler kazandıkça bende kazanıyorum.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Hocam siteniz üzerinden ödeme yapmaya çalıştım reddetti. Paypal üzerinden de aynı şekilde oldu. İşbank hesap numaranızı verebilirseniz ordan yatırıyım 1 aylık almak istiyorum

Bazı istatistikleri Paylaşmak istiyorum:

Dün 2.5 milyon video yüklendi.
Dün yüklenen videoların 2.1 milyon video para kazanmaya başarıyla açılmış.
Aktif 6.180 üyemiz mevcut.
Aktif 67.500 kanal mevcut.
Son 1 ayda 185 adet kanal kapanmış. Hiç biri videoyap tarafından değildir. Kanal ömürleri 3 ay öncesine göre 10 kat daha uzun ömürlü hale gelmiştir.
Şuanda son 30 dakikada kontrol edilmeyen kanal yok
Alexa değerlerine göre türkiye'nin en büyük 850. sitesiyiz
Dünya'nın en çok youtube yükleyen api sistemine sahibiz.
Destek bölümünden bir mesajın cevaplanma süresi 1 gündür. 1 ay öncesine kadar 2 saatti. Fakat ünlem sıkıntısından sonra herkes tek tek destekden sormaya başladı.

Biz sıradan bir bot değiliz, biz kanallarınıza sizin kadar iyi bakan yapay zekaya sahip bir hizmetiz.

Sizin istekleriniz doğrultusunda 1.5 yıldır gelişiyoruz, ve youtube varlığı boyunca gelişmeye devam edeceğiz. Gün gelir youtube.com dünyaya para kazanmayı kapatır. O zaman bizde bu işi bırakırız.

Videoyap.com'un başarısının sırrı sizlere kazandırmaya çalışmasıdır. Sizler kazandıkça bende kazanıyorum.

Hocam, çok çalışıyosunuz herkez birşeyler isteyip duruyor sizden yani yetişmek çok zor biliyorum ama. Şu özgün videoyap sekmesi yarım kaldı Müzik ekleme, geçiş efektleri, logo ekleme bunlarında oraya eklenmesini bekliyoruz.

Merhaba hocam,

aynen anlattığım şekilde aktifleşir.

Yani olay şöyle; Para kazanması kapalı bir kanala ünlem geç özelliğiyle yükledin. Bekleyen 500 video oldu. Sen sonra kanalın para kazanmasını açtın. İşte o zaman o yüklenen videolara ünlem geçmeyi sistem uygular.

Hocam tam olarak anlayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi ayarlar kısmından videoları özel ve para kazanaması kapalı bir şekilde yüklüyorum (ünlemi geç sistemi açık bir şekilde) daha sonra videolar kanala yüklendikten sonra videoları genel yapıp para kazanmalarını açıyorum. Bu şekilde yaptığımda ünlem geç sistemini başarıyla uygulamış oluyor muyum ?

Merhaba arkadaşlar,

ünlem geç olayını kullanan sayısı arttıkça bu daha da yavaşlayabilir ben full performans kanal kontrolünü çalıştırıyorum lakin bir kanala 100 tane video attınız ve ünlem geç yap demesi ortalama 5,6 dakikaya yakın işlem zamanı alıyor. 65.000 tane kanal mevcut sistem içerisinde ve herkes günde 200-250 videosunu ünlem geç ile yüklüyor. Bu nedenle kontrol mekanizmasıda yavaşlamış oluyor.

Şimdi şöyle kısaca özet geçeyim:

65.000 kanalın sadece 1 defa kontrolü ortalama 650.000 saniyelik benim işlem yaptırmam demektir.

65.000 kanalın normal + ünlem geçli 1 defa kontrolü ortalama 6.500.000 saniyelik benim işlem yaptırmam demektir.

Gördüğünüz üzere 10 kat yük biniyor. benim 54 makinam aynı zamanda kontrol mekanizmasına yardımcı oluyor. full performans çalıştırıyorum.

1-2 gün içinde galiba bu durumu 2 ye bölmeyi planlıyorum. Ünlem geç diyenlerin ki yavaş kontrol edilecek. Ünlem geç demeyenlerin ki hızlı kontrol edilecek.

Özellikle herkesin günlük hakları gece 00 da yenilendiğinde herkesin kanallarına birden çok yükleme oluyor.

Bu durumu ya ayrı kontrol mekanizması yapacağım yada üstte dediğim gibi ayıracağım. Daha çok yeni olduğu için yavaşlamasını dün ve bugün farkettirmeye başladı

Belirmeyi unutmuşum en büyük nedenlerinden biride youtube yavaşlaması ara ara 500 internal hata vsrmesidir.

Edit: diğer yöntemde 2 kanala 15 dk ya bir kontrol seçeneği, 5 kanala 30 dk seçme, diğer kanalları 1 saatte bir yapma şeklinde bir seçenekde ortalamayı düzeltebilir. Tam çözümleri düşünemedim. Ama ünlem geçin benim kpntrol mekanizmama yükü 10 kat arttırdığı ortada.

Son seçenekde 30 dk da bir kontrolde en fazla 10 video ünlem geç yapılırsa diğer videoların ismi değişmezse bu ortalamada zamana bölünerek iyileşebilir.

Edit Güncellemeyi Yaptım:
Otomatik kontrolü 30 dakikaya ayarlamak için yapılan değişiklikler;

1) Otomatik kanal kontrolü yine aynı şekilde gidecektir.
2) 30 dakikada 1 kanala 10 dan fazla videoyu ünlem geç ile yüklediyseniz eskiden yeniye doğru her 30 dakikada otomatik 10 tanesini ünlem geç yapacaktır. Lakin telifli videolar bölümünde bir kanala ait bekleyen ünlem geç sayısını görebileceksiniz. Dilerseniz manuel ünlem geç rakamı yüksekse tıklayarak siz hepsini ünlemi geçirmeyi tek tuşla yapabileceksiniz.

Böylelikle otomatik kanal kontrol performansı eski haline geleceğini ümit ediyorum. Şuanda ayarlamayı yaptım.

Hocam biz niche ayarları giriyoruz ya normalde girerken onları özgün video yükle kısmında nicheleri yazmıyor onuda halledebilirmisiniz

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] cevap bekliyorum hocam :) mesajlar arada kaynıyor

Hocam kredi kartı bölümünden kartı kabul etmiyorsa. Kartınız kredi kartı değil yani bankamatik kartı olabilir veya türk bankalarına ait kart olmayabilir.

Paypal ile ödeme yapamadıysanız o paypalın sayfasıdır. Büyük ihtimalle yurt dışı paypal kaydınız vardır oradan da yapamazsınız. Alt bölümde havale/eft linki var oradan girip işlemi yapıp dekont formunu gönderebilirsiniz. Hayırlı olsun şimdiden.

Hocam tam olarak anlayamadım lütfen kusura bakmayın. Şimdi ayarlar kısmından videoları özel ve para kazanaması kapalı bir şekilde yüklüyorum (ünlemi geç sistemi açık bir şekilde) daha sonra videolar kanala yüklendikten sonra videoları genel yapıp para kazanmalarını açıyorum. Bu şekilde yaptığımda ünlem geç sistemini başarıyla uygulamış oluyor muyum ?

Est hocam nedemek, Sizin bizim sistemde ünlem için yapacağınız işlem kanallarım kısmından ünlemi geç bölümünü açmak. ve o kanalınızıda telifli videolar & para kazanma bölümünden kanalı aktif etmeyi unutmayın. Gerisini videoyap halleder hocam.

Hocam, çok çalışıyosunuz herkez birşeyler isteyip duruyor sizden yani yetişmek çok zor biliyorum ama. Şu özgün videoyap sekmesi yarım kaldı Müzik ekleme, geçiş efektleri, logo ekleme bunlarında oraya eklenmesini bekliyoruz.

Aynen dediğin gibi hocam, herkese yetişmem artık mümkünatı olmaz duruma geldi. Geriden gelsede yetişmeye çalışıyorum. Müzik ve geçiş efektlerini bugece veya yarın yetiştirmeye çalılşacağım.

Hocam biz niche ayarları giriyoruz ya normalde girerken onları özgün video yükle kısmında nicheleri yazmıyor onuda halledebilirmisiniz

Bu konuda ilk uyarı sizden geldi. özgün video kısmına onu eklemeyi unutmuş olabilirim. Gece inşallah eklememişsem eklemeyi yapıcam.

Hocam vk videoları bota nasıl yazıcam link hatalı diyor

vk.com yüklemede tek sıkıntı çıkaran yerdir bu yüzden onun yükleme anlatımı aşağıdaki sayfayı okuyarak çözebilirsiniz.

www.videoyap.com/vkanlatim.php

Ayrıca botlardan dailymotion.com son 10 gündür yavaşlama vardı son 2 gündür ise artık çekemez durumu geldi. Bu duruma dailymotion engel getirdi. Gece inşallah bu konuda bir çare bulucam. Diğer 100 e yakın botumuzda bir sıkıntı bulunmamaktadır.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION], hocam şu Rammstein arkadaşımıza vermek istediğim 2000 lik video hakkını işleme alabilir misiniz?
Arkadaşın videoyap'a üye olduğu maili destekten yazdım.

vk videoların üzerine gel sag tıkla video kodunu kopyala de sonra kopyaladıgın kodu video yap yapıştır kodun icersinde link göreceksin o linkle çekebilirsin

Hocam olmadı vk yöntemini dedim video adresi hatalı diyor hatalı dediğim adresi tıklayınca ekleyecğeim video linkini görebiliyorum.Video linki
VK | Video Ext ama hatalı diyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri