Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

aynen arkadaşlar sözüm sadece meclise bot sahibi arkadaşa bot ve işleyiş dışında sorular yöneltmek bence yersiz adam birine şu katogori çalış vs dese herkes yığdırır mesajı bot ve botun gidişatı dışında sorular yöneltmeyelim herkesten bu konuda duyarlı olmasını diliyorum ki böyle olunca admin bot için yapması gereken işleri yapamıyor buda çok normal sonuçta adminde insan bot değil :):) herkese saygılar

Hocam bi sohbet bölümü olsa destege giden mesajların % 70 i sohbetten yazılcak Can sıkıntısından mesaj atan vardır eminim yani :)

ya beyler birşey soracağım ben bu videoyap botunu yeni yeni kullanıyorum şimdi benim bir kanaldan çektiğim videolarda 1080p çözünürlük mevcut ama hep nedense 720p olarak kanalıma yükleniyor hiç 1080p video çekemedim, birde toplu değilde tek video çekerken 500mb üzeri videolarda video indiriliyor ama kanala yüklenmiyor bekle bekle gelmiyor video ?
bu sorunları yaşayan var mı ?

Merhaba arkadaşlar,

bir çoğu arkadaş 5-6 tane mesaj yazıyordu destekden artık tek tek soru sorma yapıldı. Önem derecesi olayı eklendi. Sıkça sorulan sorular bölümü eklendi. Desteği hızlandırmak adına yenilikleri ekledim.

Bugün baktığımız zamanda 9 saat boyunca destekden cevap yazmışım ve yapmam gereken yenilikleri yapamadım. Çünkü herkes aynı soruları soruyor.

Bana çekebileceğim kanal linki verin, bana para kazandıracak video linklerini çekmemde yardımcı olun. ünlem geliyor kanallarıma v.s. Bakıyorum 6000 üyeden sadece 900 tanesi son 1 haftadır desteğe mesaj göndermemiş. Son 30 dakikada 70 tane soru gelmiş. Hepsi youtube hakkında sorular. Yani kimse videoyap hakkında sorumuyor youtube hakkında soruyor. Sanki bir nevi benim destek bölümü tek kişilik youtube soru cevaplama platformu oldu.

Hocam, ben botu özgün video yapa müzik geçiş efektleri koycagınız için yani sadece bu bölüm için satın almıştım 4-5 gündür o bölüm geliştirelemedi ha bire aksayıp duruyor ben mileltin keyfe gelip DESTEGE mesaj atmamasını ve sizin bu bölümü geliştirmenizimi beklicem acaba?

Hocam, ben botu özgün video yada müzik geçiş efektleri koycagınız için yani sadece bu bölüm için satın almıştım 4-5 gündür o bölüm geliştirelemedi ha bire aksayıp duruyor ben mileltin keyfe gelip DESTEGE mesaj atmamasını ve sizin bu bölümü geliştirmenizimi beklicem acaba?

hocam kızma hepsi olur .... sende haklısın ama gerçekten sıkıntı gereksiz soruları bi kenara atınca da neden cvp vermıyosun diyolar arkadaşa eminim :) son söz bottan ve adminden çok şey kazandık kazanacağız da sadece zaman emin olun

Hocam, Siteye acilen sohbet bölümü lazım yoksa bu iş artarak devam etcek ve hiç birşey yapamaz hela gelceksiniz Yazdıgım mesajı degerlendirmenizi bekliyorum

Hocam sohbet bölümü vardı bugün sabah kaldırmıştım. Destekde en üstte yazıyordu. Lakin amaç farklı, bazı arkadaşlar forumlara üye olamıyor oradan dertleşiyor:) Günaydın hocam, kazancın düne göre nasıl diye soran çok kişi var :) Adsense yamuk yapıyor 2 gündür az sayıyor v.s. v.s. :)

Yardım - Videoyap.com

aynen arkadaşlar sözüm sadece meclise bot sahibi arkadaşa bot ve işleyiş dışında sorular yöneltmek bence yersiz adam birine şu katogori çalış vs dese herkes yığdırır mesajı bot ve botun gidişatı dışında sorular yöneltmeyelim herkesten bu konuda duyarlı olmasını diliyorum ki böyle olunca admin bot için yapması gereken işleri yapamıyor buda çok normal sonuçta adminde insan bot değil :):) herkese saygılar

Evet hocam bende aynen bunu dile getirmeye çalışıyorum. Biraz desteği bu konuda çeki düzen verdim. Artık inşallah daha çok rahatlıyacağıma inanıyorum

Hocam sohbet bölümü vardı bugün sabah kaldırmıştım. Destekde en üstte yazıyordu. Lakin amaç farklı, bazı arkadaşlar forumlara üye olamıyor oradan dertleşiyor:) Günaydın hocam, kazancın düne göre nasıl diye soran çok kişi var :) Adsense yamuk yapıyor 2 gündür az sayıyor v.s. v.s. :)

Yardım - Videoyap.com

Evet hocam bende aynen bunu dile getirmeye çalışıyorum. Biraz desteği bu konuda çeki düzen verdim. Artık inşallah daha çok rahatlıyacağıma inanıyorum
inşallah reis kolay gelsin

Yardım - Videoyap.com

Hocam bizim Özgün video yap yarın geceyemi kaldı güncellenmesi :)

break.com sorunu hala çözülmedi. 11 mart'ta destekten yazmıştım, o sitede sorun var umarım yarın düzelir demiştiniz.

dün akşam tekrar denedim hala yüklenmiyor. destekden de yazdım belki sistemlerini değiştirmişlerdir kontrol eder misiniz diye, cevap alamadım.

Merhabalar, genel olarak bir soru sorayım. Belki yardımcı olan olur. 2 gün önce 1 kanalım kapatılmış, ona bağlıydı bir alt kanal daha vardı. Botta 1. ve 2. slotlardaki kanallarım kapatıldı. Dün yerine 2 yeni kanal açtm ve içlerine özgün video ile 1er adet slayt koydum. Bu gece aynı saatte 2si birden kapandı hiç vidyo olmadığı halde.

Acaba slotlara göre ip veriliyorsa bunla ilgili bir sorun olabilir mi?

[MENTION=1405]Rammstein[/MENTION] , işlem tamam kardeşim.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] - [MENTION=5916]flypow3r[/MENTION] Tesekurler .

---------- Mesaj saat 02:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:39:18 civarında gönderildi. ----------

Merhabalar, genel olarak bir soru sorayım. Belki yardımcı olan olur. 2 gün önce 1 kanalım kapatılmış, ona bağlıydı bir alt kanal daha vardı. Botta 1. ve 2. slotlardaki kanallarım kapatıldı. Dün yerine 2 yeni kanal açtm ve içlerine özgün video ile 1er adet slayt koydum. Bu gece aynı saatte 2si birden kapandı hiç vidyo olmadığı halde.

Acaba slotlara göre ip veriliyorsa bunla ilgili bir sorun olabilir mi?

Adsense ile alakali galiba sizin problem. Tum kapanan kanallari ve e-mail adreslerini silin.Forumda detayli aciklamari var.Yeni kanal acip deneyin.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] - [MENTION=5916]flypow3r[/MENTION] Tesekurler .

---------- Mesaj saat 02:44:54 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:39:18 civarında gönderildi. ----------

Adsense ile alakali galiba sizin problem. Tum kapanan kanallari ve e-mail adreslerini silin.Forumda detayli aciklamari var.Yeni kanal acip deneyin.

Cevapladığınız için teşekkürler, forumda araştırdım ve anlatıldığı gibi hesap ayarlarına girip herşeyi kökten sildim. Aynı adsense bağlı 12 kanal daha var, onlarda vidyolar var sıkıntı yok ama, botta kapatılan 2 kanal yerine kayıt ettiğim yeni 2 kanal tekrar kapandı. Halbuki içinde 1 vidyo vardı. Hatta içinde hiç vidyo olmayan kanalıda kapatmışlar :D

Cevapladığınız için teşekkürler, forumda araştırdım ve anlatıldığı gibi hesap ayarlarına girip herşeyi kökten sildim. Aynı adsense bağlı 12 kanal daha var, onlarda vidyolar var sıkıntı yok ama, botta kapatılan 2 kanal yerine kayıt ettiğim yeni 2 kanal tekrar kapandı. Halbuki içinde 1 vidyo vardı. Hatta içinde hiç vidyo olmayan kanalıda kapatmışlar :D

Ilginc bir durum,5-6 aydir bota emanet tum kanallarim ve hic kapanan olmadi.
Yanilmiyorsam herkesin 5 tane ip i var ve bot sahibi bu ip leri heray deyistiriyor.
Bilemicem neden kapandigini,e-mail acarken kullanilan tel numarasini siteden falan aldiysaniz o yuzdende olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri