Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Hocam merhaba videoyap şu özelliği ekliyecek mi youtube çektiğimiz videolarının resmi değiştirmek istiyoruz bu özellik gelecek mi bir tuşla 50 videonun resmi değişecek nasıl bir tuşla bütün videolarını sesi kısılıyor.Resmi değişir mi acaba ve bu tarz yenilikler yapmayı düşünüyormusunuz
resim değiştirme olmuyor herhalde...
daha önce talep edildi konuşuldu ve api nin izin vermediği bir özellik dendi diye hatırlıyorum.
Bizde türkiye, ingiltere, amerika, almanya fransa dışında bir ip yoktur. Gördüğünüz ip bize ait değildir.
Hocam bu özellik botlara konuluyor diye duymuştum
Hocam ünlemden kurtulmak için Kanıt sağlama işlemi için o video içinde bulunmayan ama videonun size ait olduğunu inandıracak bir fotoğraf linki yazınız. O işlemden sonra kanalınız karalisteden tekrardan çıkma oranı yüksektir ve yeniden o kanala para kazanması açık video yükleyebilirsiniz.
Hocam videolar yalnızca kendi orjinal içeriğim diyeceğim sonra link olarak görsellerden bulduğum bir link mi yazıyım yoksa nasıl bir link yazcam
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ip aldığınız şirketin İran,Tahran iplerini temin etmesi hiç iyi olmamış.Daha önce iran ipleri yüzünden sorun yaşayanlar olmuştu.3 kanalıma iran ipi atanmış.
Hocam 2 gün önce açtığım 3 kanalda aynı. Daha 1 video dahi atmamışım.Kanalı ekleyip otomatik talimatı verdim google engel attı girdim baktım iran.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam,Özgün video yap dün güncellenmedi bu gece inşallah güncellenmesini bekliyoruz.
Ne özgünü, zaten özgünleştirme var.
müzik ve geçiş efektleri eklenecek güncelleme yani hoca demek istedigim anlamıştır.
belli sayıda ünlemden sonra, bugun kanala yüklenen tüm videolar ünlem almış hiçbiri para kazanma yanmamış sizde de böyle mi ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.