Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ip aldığınız şirketin İran,Tahran iplerini temin etmesi hiç iyi olmamış.Daha önce iran ipleri yüzünden sorun yaşayanlar olmuştu.3 kanalıma iran ipi atanmış.

Hocam destek bölümüne bakabilirseniz sevinirim, deneme 1 gün almak istiyorum.

Videoyap hesabimizdan, ilgili kanalimizi youtube icin daha fazla kontrol edebilsek super olur aslinda; youtube yuklemeleri, kontrolleri bagli oldugu gmail hep ayni IP uzerinden kullanilmis olur :)
Kendi payima ve gerekirse ek bir aidati dahi odemeye hazirim; :cool:

Hocam merhaba videoyap şu özelliği ekliyecek mi youtube çektiğimiz videolarının resmi değiştirmek istiyoruz bu özellik gelecek mi bir tuşla 50 videonun resmi değişecek nasıl bir tuşla bütün videolarını sesi kısılıyor.Resmi değişir mi acaba ve bu tarz yenilikler yapmayı düşünüyormusunuz

Hocam merhaba videoyap şu özelliği ekliyecek mi youtube çektiğimiz videolarının resmi değiştirmek istiyoruz bu özellik gelecek mi bir tuşla 50 videonun resmi değişecek nasıl bir tuşla bütün videolarını sesi kısılıyor.Resmi değişir mi acaba ve bu tarz yenilikler yapmayı düşünüyormusunuz

resim değiştirme olmuyor herhalde...
daha önce talep edildi konuşuldu ve api nin izin vermediği bir özellik dendi diye hatırlıyorum.

Bizde türkiye, ingiltere, amerika, almanya fransa dışında bir ip yoktur. Gördüğünüz ip bize ait değildir.

Hocam 2 gün önce açtığım 3 kanalda aynı. Daha 1 video dahi atmamışım.Kanalı ekleyip otomatik talimatı verdim google engel attı girdim baktım iran.

destekten kaç saatte cevap geliyor hocam 37 saat olmuş bir soru sordum hala cevabını bekliyorum.

Hocam ünlemden kurtulmak için Kanıt sağlama işlemi için o video içinde bulunmayan ama videonun size ait olduğunu inandıracak bir fotoğraf linki yazınız. O işlemden sonra kanalınız karalisteden tekrardan çıkma oranı yüksektir ve yeniden o kanala para kazanması açık video yükleyebilirsiniz.

Hocam videolar yalnızca kendi orjinal içeriğim diyeceğim sonra link olarak görsellerden bulduğum bir link mi yazıyım yoksa nasıl bir link yazcam

Hocam ünlemden kurtulmak için Kanıt sağlama işlemi için o video içinde bulunmayan ama videonun size ait olduğunu inandıracak bir fotoğraf linki yazınız. O işlemden sonra kanalınız karalisteden tekrardan çıkma oranı yüksektir ve yeniden o kanala para kazanması açık video yükleyebilirsiniz.

Hocam videolar yalnızca kendi orjinal içeriğim diyeceğim sonra link olarak görsellerden bulduğum bir link mi yazıyım yoksa nasıl bir link yazcam

Hocam Videoyap sistemini kullanarak aynı videoları binlercekez kopyaladık etiketler videoyapla o kadar cok aynı girildiki artık etiketlerden dolayı ünlem yiyoruz bunun kara listeyle filan bir alakası yoktur.

[MENTION=1852]flyx[/MENTION] [MENTION=1314]karahisar[/MENTION] arkadaşlarımıza bize verdiği bir sıkıntının çözümü için teşekkür ediyorum. Ana kanala alt kanallar ekledikten sonra alt kanalların hepsini silerseniz sadece ana kanal bırakırsanız youtube bot kullanma yani api kullanmasını o tür kanallara yasaklıyordu. Bu sıkıntıyı yaşayanlar aşağıdaki adımları uygulayarak çözebililir.
[MENTION=1852]flyx[/MENTION] gökcan hocamın mesajı :

Hocam kanallarımın para kazanması kapandı diye alt kanal açıyoruz bildiğin gibi. videolar o alt kanala geçiyor, para kazanma gelince alt kanalı silerek sadece ana kanalı bırakıyoruz. videolar tekrar ana kanala geri dönüyor. zamanları tam bilmiyorum ama bu esnadan sonra belli bir süre sonra tekrar alt kanal açıyoruz ve sanırım 1 gün falan beklemek gerekiyor. herşey aynı şekilde bottan video atmaya devam ediyoruz. eğer bildiğimiz "birden fazla gmail ile video yüklemek...." hatası alınca lütfen daha sonra tekrar deneyiniz ;)

Hocam 2 gün önce açtığım 3 kanalda aynı. Daha 1 video dahi atmamışım.Kanalı ekleyip otomatik talimatı verdim google engel attı girdim baktım iran.

Hocam proxy çalıştığım şirketlerin makinaları dediğim gibi türkiye, fransa, almanya ve amerikada bulunuyor. Bunun dışında ip olması imkansız. Dilersen gördüğün ip adresini destekden yazabilirsin. Lakin farklı bir yerden kullandığın bir hizmet varsa ondan dolayı yaşıyor olabilirsiniz.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
Hocam,Özgün video yap dün güncellenmedi bu gece inşallah güncellenmesini bekliyoruz.

belli sayıda ünlemden sonra, bugun kanala yüklenen tüm videolar ünlem almış hiçbiri para kazanma yanmamış sizde de böyle mi ?

belli sayıda ünlemden sonra, bugun kanala yüklenen tüm videolar ünlem almış hiçbiri para kazanma yanmamış sizde de böyle mi ?

100 video atıyorum,20 tanesi sağ kalıyor...sonra yüklesem 2 taneden 1 i ünlem(en iyi ihtimalle)mümkün olduğunca fazla kanal çalışmak lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri