Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Hocam ilginç birşey var cepten manuel telif para kazan kontrolü yaptimda partner kanallarin para kazanmasında sorun var diyor ole kaliyot eve gidince PC den basinca duzeliyor entresan

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

süperr ya artık ünlemsiz video yüklüorum, hocam harikasın tekrardan söylüyorum [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

merhaba
video önü ve video sonrası introsu (outro) + logo eşzamanda eklenebiliyormu . oluyorsa bu işlemi ne kadar uzatır, cokmu ? videoyu özgünleştirmek icin hangi ayarlardan faydanabilirim ?

Bu istediginiz özellikler serveri dize getirir ne gerek var. Editmle islmelerini bilgisayarinizda yapin.

hocam hesabına 2000 video için ödeme çıkılmıştı havale ile dekont da gönderilmiştir bakabilirmisin.

bende 3000 video için ödeme geçtim ve destekten mesaj attım, bekliyorum bakalım..

Toplu video botu'nun ek özellikleri eklenmiştir.

Toplu ve tam otomatik video botlarına çerçeve, renk açma ve renk kapama özellikleride eklenmiştir. Logo, intro ve süre kesme(başından ve sonundan) mevcuttu. Bu özelliklerde eklenmiştir. Toplu video bölümününden yüklenen bir video 150mb altındaysa ek özellikler uygulanır. Yoksa sade olarak videoyu yükler.

Not: Kredi kartı ve paypaldan süre satın alındığında sistem otomatik onaylar. Havale/Eft ödemelerine öncelik verdiğim için bekleyen ödeme işlemleri onaylanmıştır.

Toplu video botu'nun ek özellikleri eklenmiştir.

Toplu ve tam otomatik video botlarına çerçeve, renk açma ve renk kapama özellikleride eklenmiştir. Logo, intro ve süre kesme(başından ve sonundan) mevcuttu. Bu özelliklerde eklenmiştir. Toplu video bölümününden yüklenen bir video 150mb altındaysa ek özellikler uygulanır. Yoksa sade olarak videoyu yükler.

Not: Kredi kartı ve paypaldan süre satın alındığında sistem otomatik onaylar. Havale/Eft ödemelerine öncelik verdiğim için bekleyen ödeme işlemleri onaylanmıştır.

hocam paypaldan ödeme geçtim onaylandı fakat ben günlük 100 hak değil bir kerede 3000 eklenmesini talep etmiştim sizde okey demiştiniz, ödemeyi geçtim otomatik 100 video ekledi fakat ben bir kerede istiyorum toplu yükleme hakkını

hocam paypaldan ödeme geçtim onaylandı fakat ben günlük 100 hak değil bir kerede 3000 eklenmesini talep etmiştim sizde okey demiştiniz, ödemeyi geçtim otomatik 100 video ekledi fakat ben bir kerede istiyorum toplu yükleme hakkını

Normal destek mesajlarını yetişebildiğim kadar cevaplıyorum hocam aksine birşey demedim.

Hocam, getirdiğiniz özellikler için teşekkür ediyorum,
Yalnız çerçeve olayını gördüğüm kadarıyla sağdan ve soldan yapıyor, 4 köşeden yapması mümkün müdür?
Çerçeve yüzdesini toplu video'da da %25 yerine bir kaç seçenek sulabilirseniz bu dahada iyi olur.

Hocam, getirdiğiniz özellikler için teşekkür ediyorum,
Yalnız çerçeve olayını gördüğüm kadarıyla sağdan ve soldan yapıyor, 4 köşeden yapması mümkün müdür?
Çerçeve yüzdesini toplu video'da da %25 yerine bir kaç seçenek sulabilirseniz bu dahada iyi olur.

Merhaba hocam,

%25 olarak sundum hocam orada. çerçeve sağdan soldan değil 4 yandan alıyor hocam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri