Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

80mb olayını 2 gün önce 150mb a çıkardık. Sıkıntı yaşarsanız destekden şu video linkim diye yazarsanız işlem loglarına bakıp cevap yazabilirim.

başka sitelerden çekilen arama videolarının site sayısını artıralım hocam ünleme biraz çare oluyor.

merhabalar deneme süresi için destek bölümünden sizlere mesaj atmış bulunmaktayım geri dönüş yapabilir misiniz.?

hocam istatistikler bölümünde sıkıntı var.kanala tıkladığımda başkasının kanalı açılıyor bazen :S

kanal çek dediğimizde gelen 50 adet video artırılırsa daha iyi sonuç olabilir ünlem için

kardeşim ben soruma cevap alamadım...bir kanalı çektiğimizde o videolar inip yüklenirken '' ünlemi geçirmek adına'' herhangi bir işlem yapılıyor mu??

kardeşim ben soruma cevap alamadım...bir kanalı çektiğimizde o videolar inip yüklenirken '' ünlemi geçirmek adına'' herhangi bir işlem yapılıyor mu??

Baslik etiket aciklamayi sayi haline getiriyor. Unlem icin kendin taktik gelistirmelisin. Suan hic bi bot kendi basina bu unlem olayini %100 asamiyor. Videoyapta ozgun video yapma bolumu var mesela, yeni kanal acip ordan 3-5 ozgun video yapip ardindan kanal spamlarsan cok unleme dusmuyor videolar. Tabii yinede ne tarz videolar kopyaladigina bagli.

Buna gen cevap vereyim kardeşim. Kanallarım sekmesinde kanalı eklerden ünlem geç özelliğini açtıysan her türlü eklenecek video için ünlem geçme yöntemleri uygulanacaktır.

[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ben bişey açmadım ama vdsden açıp 100 video atıyorum 90 ünlem aynı 100 videoyu videoyaptan atyorum 30-40 ünlem [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]

[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ben bişey açmadım ama vdsden açıp 100 video atıyorum 90 ünlem aynı 100 videoyu videoyaptan atyorum 30-40 ünlem [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]
Videoyap da kanallarım sekmesinden kanallarının özelliklerine bakar mısın sevgili kardeşim? Ünlem geç sistemi mi aktif? Yoksa normal sistem mi aktif?

Hesap onaylıydı :) diğer kabul edilen videolar da 45 50 dk civarıydı zaten
Daha uzun videolar
pixel-vfl3z5WfW.gif
Artık 15 dakikadan uzun videolar yükleyebilirsiniz! Daha fazla bilgi edinin

Neyse zaten açtığım videoların hepsi ünlem yedi.

yeni bir hesap alıp ödemeyi sabah yaptım [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] desteğe bakmanı rica ediyorum..

Kendimiz videoyap aracılığıyla video yükleyebiliyor muyuz? Upload'ı hızlı bir yer buldum oradan videoyap'a ve sonra da youtube'a atmak istiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri