Bir daha deneyeyim bakalım. Benim kısmetsizliğime mi geld ki?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kardeşim ben soruma cevap alamadım...bir kanalı çektiğimizde o videolar inip yüklenirken '' ünlemi geçirmek adına'' herhangi bir işlem yapılıyor mu??
Buna gen cevap vereyim kardeşim. Kanallarım sekmesinde kanalı eklerden ünlem geç özelliğini açtıysan her türlü eklenecek video için ünlem geçme yöntemleri uygulanacaktır.kardeşim ben soruma cevap alamadım...bir kanalı çektiğimizde o videolar inip yüklenirken '' ünlemi geçirmek adına'' herhangi bir işlem yapılıyor mu??
Videoyap da kanallarım sekmesinden kanallarının özelliklerine bakar mısın sevgili kardeşim? Ünlem geç sistemi mi aktif? Yoksa normal sistem mi aktif?[MENTION=4653]teknoemin[/MENTION] ben bişey açmadım ama vdsden açıp 100 video atıyorum 90 ünlem aynı 100 videoyu videoyaptan atyorum 30-40 ünlem [MENTION=1931]Mercurial[/MENTION]
Hocam bu gece attığım 200 videodan 180 i
Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla)
böyle bir hata verdi, girip tek tek 180 videoyuda elimle etkinlestirdim. Neden böyle oldu acaba?
hocam valla sadece Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) bu yazıyordu. baska birsey yoktu yada ben göremedimvideolardan dünya genelinde engellendi uyarısı veren var mıydı hocam ?
hocam valla sadece Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) bu yazıyordu. baska birsey yoktu yada ben göremedim
hocam valla sadece Reddedildi (videonun uzunluğu çok fazla) bu yazıyordu. baska birsey yoktu yada ben göremedim
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.