Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Toplu Özgün resim bölümünde şarkı süresi 1.12 mesela, biz 3-5 dk'lık video oluşturduk diyelim. Müzik 1.12 de bitiyor garip oluyor. Müzikleri video süresine göre ard arda devam ettirebilir misin?
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

evet bu özellik güzel olur. ayrıca eklenecek resimleri kendinimiz de seçebilsek tadından yenmez. (arada alakasız resimlerde çıkıyor.)

bir de cevap gelse :)

Beyler cevapsız kaldığım gibi gözükmesine üzüldüm. İsteklerinizi hep kayıt altına alıyorum. Ve işlem sırama yerleştiriyorum. Buarada birden çok defa istenmiş birşeyin yapmadığım neredeyse hiç olmadı. Şuamda yazılımı geliştiriyorum.

Kanalların yanında kaç telif, kaç topluluğu olsuğunu ayarlamaya çalışıyorum. Hepsi sizin istekleriniz hep buna göre yol alıyorum. Her isteği yerine getireceğimden kuşkunuz olmasın. Yerine gelemeyecek isteklerinde sebeplerini her zaman yazarım(1,2 defa olmuştu). Bugece kanal kontrol mekanizmasıyla uğraşacağım. Mümkünse müzikten telif gelmişse müzik telifini sildirmeyi ayarlıyorum. Videoyu silmek yerine müziği silerek teliften çıkarmayı istemiştiniz.

Sanirim oto api alma suan devre disi?

Günlerdir yazacaktım artık yazıyim şu derdi de : )

Hesaba giriş yaptıktan sonra Anasayfa bölümüne tıklayınca tekrar çıkış yapıyor ve tekrar bilgileri girmek yoruyor. Buna da müdahale eder misin hocam?

Ayrıca giriş bölümünde beni hatırla tiki işaretlesek her seferinde mail ve şifre yazmasak çok iyi olur.

Öncelikli sorun; Giriş yapınca Anasayfa menüsüne tıklayınca otomatik çıkış yapması sorunu.

Sanirim oto api alma suan devre disi?

Bir sıkıntı yok hocam son 1 saatte 230 kanal için api key üretilmiş. Dilerseniz destekden yazın.

Günlerdir yazacaktım artık yazıyim şu derdi de : )

Hesaba giriş yaptıktan sonra Anasayfa bölümüne tıklayınca tekrar çıkış yapıyor ve tekrar bilgileri girmek yoruyor. Buna da müdahale eder misin hocam?

Ayrıca giriş bölümünde beni hatırla tiki işaretlesek her seferinde mail ve şifre yazmasak çok iyi olur.

Öncelikli sorun; Giriş yapınca Anasayfa menüsüne tıklayınca otomatik çıkış yapması sorunu.

Merhaba caner hocam,

önceki yazılarınıda değerlendirip işleme alıcam.

Bu yazındaki olay içinse hocam http://www.videoyap.com ile giriş yapın. http://videoyap.com ile yani www suz giriş yaparsanız sonrada üstteki logoya tıklarsanız sizi www ya aktarır. bu nedenle çıkış yapmış gibi olur. birden çok kanal çalışanlar aktif çıkış yapmadan 2 yerde çalışabilsin diye bu şekilde ayar var. http://www.videoyap.com ile giriş yapın hocam.

Alım yapacağım ama bir iletişim adresi alabilir miyim?

---------- Mesaj saat 21:52:32 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:52:03 civarında gönderildi. ----------

@Web_Scripti ?

Dünkü büyük gelişmeden sonra Bir Gelişme daha;
Artık Topluluk ihtarlarını ve Telif İhtarlarını kolayca görebilirsiniz.

+ Telifli videolar sayfasında kanallarınızın yan tarafında mevcut telif ihtarı ve topluluk ihtarlarını görebilirsiniz. Sistem her 30 dakika otomatik kontrol eder. Telif veya topluluk ihtarı gelirse Acil uyarılar bölümüne ve mail adresinize mail göndermesini yapar(Uyarı ve mail göndermesi önceden de mevcuttu.)

Dünkü büyük gelişmeden sonra Bir Gelişme daha;
Artık Topluluk ihtarlarını ve Telif İhtarlarını kolayca görebilirsiniz.

+ Telifli videolar sayfasında kanallarınızın yan tarafında mevcut telif ihtarı ve topluluk ihtarlarını görebilirsiniz. Sistem her 30 dakika otomatik kontrol eder. Telif veya topluluk ihtarı gelirse Acil uyarılar bölümüne ve mail adresinize mail göndermesini yapar(Uyarı ve mail göndermesi önceden de mevcuttu.)

Alım yapmak için ne yapmam gerekli? Size ulaşmakta biraz zorluk çekiyorum :)

'a gir ve uyelik al. Ister site uzerinden alim yap istersen direkt banka hesabina para gondererek al. Site uzerindeki destekten yazarsan daha cabuk cevap alirsin.

Sorun şu ki cevap alamıyorum yani defalarca destek bölümüne bilet atmama rağmen hiç birine cevap gelmedi bende her defasında kendim çözdüm butonuna basıp tekrarlıyorum.

Sorun şu ki cevap alamıyorum yani defalarca destek bölümüne bilet atmama rağmen hiç birine cevap gelmedi bende her defasında kendim çözdüm butonuna basıp tekrarlıyorum.

Oyle yaparsan olmaz. Kendim cozdum butonuna basarsan adam nerden gorsun senin yazdigin seyi :) Ornegin suan yaz destege birak yarin sabaha cevaplanmis olur sorun.

Şu anda yazdım dediğim gibi bekleyeceğim peki ödemeyi direk yapsam yarın alımı gerçekleştirsem?

Oylede olur tabii odemeyi yap, yaptiginida belirt yarin odeme dustugunde hesabini aktif eder. Hatta paypaldan falan alinca otomatik aktif oluyor sanirim hesap.

Hocam bir hesabımdan başka bir hesabıma 2500 hak transferi yaptım ancak sanıyorum süre almadan transfer yaptığım için süre aldıktan sonra haklarım sıfırlandı. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler. Dünden beri video yükleyemiyorum. Desteğe yazmıştım cevap alamayınca buraya da yazdım kusura bakmayın.

öyle yaparsan göremez yaz 24 saat içinde cevap geliyor sen her seferinde baştan sıfırlamışsın sayacı bu şekilde 10 güm geçsede cevap alamazsın

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam en son özellikte partner kanalların telifini göstermiyor sanırım bende çoğu 0

Hocam. ayin 28 inde bir aylik aidati yatirdim bugun hesap kapanmis, destekten de iki defa yazmistim; Video haklarimda gitmis :( o degilde kanallar otomatik kontrol edilmiyor su anda, insallah bir sorun olmaz :(

Duzeltme

Tabikide hata yine bizde :D
Odeme formunu doldurmadan acilsin diye bekliyoruz; Kusura bakmayin Hocam, yine de ilgilendiniz; Hic bir sorun yasamadan halloldu; Tekrar cok tesekkurler;

Hocam. ayin 28 inde bir aylik aidati yatirdim bugun hesap kapanmis, destekten de iki defa yazmistim; Video haklarimda gitmis :( o degilde kanallar otomatik kontrol edilmiyor su anda, insallah bir sorun olmaz :(

arada böyle ufak tefek kontrol etmeme sorunu çıkıyor fakat ediyor illaki çok korkuyorsan manuel ettir şimdilik :)

Web_Scripti hocam isteklerim var !

- özgün video ekle bölümünde kategori seçeneği yok !
- daha önce dile getirmiştim, müzik ekle bölümünde de pc den yüklemek istiyorum onun içinde bi çalışma yaparsanız sevinirim.

şimdiden teşekkürler..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri