Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

2 3 gunden beri şunu paylaşıyoruz dıger arkadaşlarla beraber;
Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

Ünleme Son Özelliğimize bir yenisi daha eklendi!
%100 Toplu Özgün Video Üretici.

1) Toplu videolar -> Özgün Video Üreti seçiniz.
2) Video oluşturmak istediğiniz Kelimeyi girin
3) Videoların üretileceği dakika aralığını seçin(1-3 Dakika, 3-5 Dakika, 5-10 Dakika,10-15 Dakika, 15-30 Dakika)
4) Müzik eklemek isterseniz seçin(telif hakkı vermez).
5) Sonra karşınıza 50 adet oluşturulacak video başlığı, etiket ve açıklama çıkacak.

Tek tuşla bu videoları oluşturma emrini verebilirsiniz. Emri verdikten sonra otomatik sonraki 50 videoyu gösterecektir.(Döngü hep devam eder)

Videoları resimleri birleştirerek oluşturur. Videolara logo veya intro ekleyebilirsiniz.

Kanalınız karalistede değilse %100 ünleme düşmez. Bu bölüm sistemimizdeki özgün video yap bölümünün toplu halidir. Ve sizi bekletmez. Diğer bölümler gibi emri verip bilgisayarınızı dahi kapatabilirsiniz.

Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra destek bölümünden ücretsiz deneme süresi isteyebilirsiniz.

Not: Bu özelliği yazma nedeniyle bugüne ait cevapları veremedim. Yarın erken saatte inşallah cevapların devamını vereceğim. Herkese hayırlı sabahlar.
Reis bu dediğin bölümde youtube filtrelerinden zamanı neye göre seçiyor bazı videolar 1 ay önce yüklenmiş mesela bunu günlük haftalık saatlik olarak bölme imkanımız var mı ?

Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim.

Bende arkadasla katiliyorum hocam bu ozellik olursa cok guzel olur

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merhaba arkadaşlar,

Kanal kontrol paketi çıkarmayı düşünüyorum. Video yükleme olmayacak sadece kanal kontrolü yapacak bir paket düşüncemde var. Fiyatınıda aylık 10 tl gibi bir rakam düşünüyorum. Fiyat konusunda lütfen yorum yapmayalım. Emin olun maliyetine yakın bir rakam çıkarması yapacağım.

Süpriz ama çok güzel bir özellik yazılımı yapıyorum. Bu nedenle forumlardaki konularıma pek cevap vermiyorum. Fakat her mesajı okduguma emin olabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

Kanal kontrol paketi çıkarmayı düşünüyorum. Video yükleme olmayacak sadece kanal kontrolü yapacak bir paket düşüncemde var. Fiyatınıda aylık 10 tl gibi bir rakam düşünüyorum. Fiyat konusunda lütfen yorum yapmayalım. Emin olun maliyetine yakın bir rakam çıkarması yapacağım.

Süpriz ama çok güzel bir özellik yazılımı yapıyorum. Bu nedenle forumlardaki konularıma pek cevap vermiyorum. Fakat her mesajı okduguma emin olabilirsiniz.

Hocam fiyatini siz bilirsiniz, ancak paketler halinde olsun.
Mesela 25 kanal xtl 50kanal xxtl 100 kanal xxxtl ..... seklinde olabilir.

Merhaba arkadaşlar,

Hocam fiyatı gayet makul düşünmüşsün teşekkürler, böyle bir sistem yaparsan ben de almayı düşünüyorum, sanırım her hesap için 25 kanal olucak öyle mi ? Teşekkürler..

mevcut bottan taşısak o kanalları kanal kontrolü hesabına taşıma olsa da süper olur uğraşmadan oraya sallarız =)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

benim anlamadığım zaten kanallar telifler ünlemler kontrol ediliyor ve siliniyor sadece 25 adet ile sınırlı ayrı bir program istemek yerine üstad [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal ekleme sınırını kaldırmasını veya birazdaha arttırmasını istemek daha doğru olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum yada atladığım biryer mi var acaba ?

benim anlamadığım zaten kanallar telifler ünlemler kontrol ediliyor ve siliniyor sadece 25 adet ile sınırlı ayrı bir program istemek yerine üstad [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal ekleme sınırını kaldırmasını veya birazdaha arttırmasını istemek daha doğru olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum yada atladığım biryer mi var acaba ?

maliyet artıyor hocam, zaten 8'den 25'e çıkartılmıştı kanal sayısı :)

Merhaba arkadaşlar,

Tabi fiyat konusundaki sizin dusunceniz ama diger botlar ucretsiz masaustu uygulamasi seklinde veriyor.

Ekleme de yapilabilir aslinda bota mesela telif kontrol kisminin asagisina bi bolum yaparak istedigimiz kadar kanal ekleyebiliriz sadece eslesen dunya geneli telifli videolari silmesi icin. Veya farkli bir sekme acip kanal takip sistemi adinda oradan yaptirabilirsiniz islemleri diye dusunuyorum.

Hocam botu ilk defa kullanıyorum bir sorum olacak.

Şimdi kanalın varsayılanlarında para kazanma etkin ama botun çektiği videolarda para kazanmayı elle açmak gerekiyor.Bunu nereden düzeltebilirim.Ayarlar kısmında göremedim.

Arkadaslar bota video yükleme emrini verdim fakat yaklasık 2 3 saattir 1 video bile yüklenmedi.Bekleyen videolarda öylece bekliyorlar :)

Herhangi bir cözümü var mı ?

Arkadaslar bota video yükleme emrini verdim fakat yaklasık 2 3 saattir 1 video bile yüklenmedi.Bekleyen videolarda öylece bekliyorlar :)

Herhangi bir cözümü var mı ?

dün gece yatarken 250 tane yükleme emri verdim sabah baktığımda 50 civarı duruyordu normalde hepsi bitmiş olması lazımdı serverlarda yavaşlık var sanırım.

sırf 250 video eklenıyor dıye 25tl yanı sadece kanal kontrol edıcek bı sıostem ıstıyoruz buda 25tl olamz daha cuzii miktar olur :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri