Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Reis bu dediğin bölümde youtube filtrelerinden zamanı neye göre seçiyor bazı videolar 1 ay önce yüklenmiş mesela bunu günlük haftalık saatlik olarak bölme imkanımız var mı ?Ünleme Son Özelliğimize bir yenisi daha eklendi!
%100 Toplu Özgün Video Üretici.
1) Toplu videolar -> Özgün Video Üreti seçiniz.
2) Video oluşturmak istediğiniz Kelimeyi girin
3) Videoların üretileceği dakika aralığını seçin(1-3 Dakika, 3-5 Dakika, 5-10 Dakika,10-15 Dakika, 15-30 Dakika)
4) Müzik eklemek isterseniz seçin(telif hakkı vermez).
5) Sonra karşınıza 50 adet oluşturulacak video başlığı, etiket ve açıklama çıkacak.
Tek tuşla bu videoları oluşturma emrini verebilirsiniz. Emri verdikten sonra otomatik sonraki 50 videoyu gösterecektir.(Döngü hep devam eder)
Videoları resimleri birleştirerek oluşturur. Videolara logo veya intro ekleyebilirsiniz.
Kanalınız karalistede değilse %100 ünleme düşmez. Bu bölüm sistemimizdeki özgün video yap bölümünün toplu halidir. Ve sizi bekletmez. Diğer bölümler gibi emri verip bilgisayarınızı dahi kapatabilirsiniz.
Videoyap.com - Link ile Youtube.com'a video yükleyin. a üye olduktan sonra destek bölümünden ücretsiz deneme süresi isteyebilirsiniz.
Not: Bu özelliği yazma nedeniyle bugüne ait cevapları veremedim. Yarın erken saatte inşallah cevapların devamını vereceğim. Herkese hayırlı sabahlar.
ben bu özgün video olayını tam anlamadım açıklayabilir misim tam olarak
Kanal spama düştüyse her türlü ünlem alır hocam.eee ögün vide gibi yuklıcektık alayı unlem aldı@
2 3 gunden beri şunu paylaşıyoruz dıger arkadaşlarla beraber;
Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim.
Merhaba arkadaşlar,
Kanal kontrol paketi çıkarmayı düşünüyorum. Video yükleme olmayacak sadece kanal kontrolü yapacak bir paket düşüncemde var. Fiyatınıda aylık 10 tl gibi bir rakam düşünüyorum. Fiyat konusunda lütfen yorum yapmayalım. Emin olun maliyetine yakın bir rakam çıkarması yapacağım.
Süpriz ama çok güzel bir özellik yazılımı yapıyorum. Bu nedenle forumlardaki konularıma pek cevap vermiyorum. Fakat her mesajı okduguma emin olabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Kanal kontrol paketi çıkarmayı düşünüyorum. Video yükleme olmayacak sadece kanal kontrolü yapacak bir paket düşüncemde var. Fiyatınıda aylık 10 tl gibi bir rakam düşünüyorum. Fiyat konusunda lütfen yorum yapmayalım. Emin olun maliyetine yakın bir rakam çıkarması yapacağım.
Süpriz ama çok güzel bir özellik yazılımı yapıyorum. Bu nedenle forumlardaki konularıma pek cevap vermiyorum. Fakat her mesajı okduguma emin olabilirsiniz.
mevcut bottan taşısak o kanalları kanal kontrolü hesabına taşıma olsa da süper olur uğraşmadan oraya sallarız =)
2 3 gunden beri şunu paylaşıyoruz dıger arkadaşlarla beraber;
Hocam sirf kanallari kontrol edicek ayri bi sistem yapabilirmisiniz? Yukleme yapmayacak , sadece kanallarin unlem ve teliflerini kontrol edip silicek ve bizi bilgilendirecek , kanal ekleme siniri olmayacak , uygun bir fiyata herkes alir (ozellikle spam calisanlar) dusuncesindeyim.
[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]
benim anlamadığım zaten kanallar telifler ünlemler kontrol ediliyor ve siliniyor sadece 25 adet ile sınırlı ayrı bir program istemek yerine üstad [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal ekleme sınırını kaldırmasını veya birazdaha arttırmasını istemek daha doğru olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum yada atladığım biryer mi var acaba ?
Merhaba arkadaşlar,
Arkadaslar bota video yükleme emrini verdim fakat yaklasık 2 3 saattir 1 video bile yüklenmedi.Bekleyen videolarda öylece bekliyorlar
Herhangi bir cözümü var mı ?
benim anlamadığım zaten kanallar telifler ünlemler kontrol ediliyor ve siliniyor sadece 25 adet ile sınırlı ayrı bir program istemek yerine üstad [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal ekleme sınırını kaldırmasını veya birazdaha arttırmasını istemek daha doğru olmaz mı ben mi yanlış düşünüyorum yada atladığım biryer mi var acaba ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.