Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

8 Aylık Kızım hakkında açıklama;

Bazı arkadaşlar gerek forumdan gerek destek bölümünden kızım hakkında bilgileri vardı.(Bebek doktoru kızımdaki vücüdün morluğuna hemanjiom olabilir demişti. Kızım ultrason çekildi ve sonrasında doktorlar bebeğinizi tam uyutmamız ve MR çekilmesi gerekiyor dedi. Salı günü narkozla uyutulup, MR çekildi.)

Dün akşamüstü doktordan gelen bilgi ; Allaha şükürler olsun dün kızım hakkında çocuk cerrahisi doktor Hayati bir risk olmadığını dile getirdi. Yinede kızımdaki damar genişmelesi ve damar yumaklarının ileride sıkıntı olabileceğini dile getirdi ve bizi çocuk damar cerrahisine yönlendirdi. Allaha şükürler olsun hayati riski olmadığını bilmek çok güzel. Dün geceden bu yana sürekli çalışmalara devam ediyorum.

Bu süreçte destek bölümünde aksamalar meydana geldi. Sitede dün 30 dakika problem oldu. Bunlar benim özel hayatımdan dolayı size yansıyan kısımları. Bunları yazmamın tek sebebi duaya ihtiyacım olması nedeniydi. Allah razı olsun bebiğim sayenizde çok dua aldı ve hayati riski olmaması bizim için en güzel haberdir. Allah herkesden razı olsun.

Günün 15 saati online olmazsam destekdeki mesajlara cevap vermem yetişemiyor. Bu hafta içerisinde 4 günüm hastanede geçti. Oradan dahi günde 4-5 saat online olarak mesajlara cevap yazdım. Ama tabiki 2.5 günlük ticketlar geriden geliyor. Dün gece ve bu sabah durmadan cevap yazıyorum. Bu konuda anlayışınız ve sabrınız olmayabilir. İade istiyorum ticketi açarsanız iadenizide gerçekleştiririm. Videoyapda 1.5 yıl içinde bu şekilde bir haftam olmadı. Yinede kusura bakmayın.

Zor günlerimde senin gibi arkadaşları görmek beni sevindiriyor.

cok büyük geçmiş olsun dostum
dile getirilen aksaklıklar giderilir allahın izniyle kızına bişey olmamış gerisi pek de muhim değil

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifalar versin.

Bazı arkadaşlar gerek forumdan gerek destek bölümünden kızım hakkında bilgileri vardı.(Bebek doktoru kızımdaki vücüdün morluğuna hemanjiom olabilir demişti. Kızım ultrason çekildi ve sonrasında doktorlar bebeğinizi tam uyutmamız ve MR çekilmesi gerekiyor dedi. Salı günü narkozla uyutulup, MR çekildi.)

Dün akşamüstü doktordan gelen bilgi ; Allaha şükürler olsun dün kızım hakkında çocuk cerrahisi doktor Hayati bir risk olmadığını dile getirdi. Yinede kızımdaki damar genişmelesi ve damar yumaklarının ileride sıkıntı olabileceğini dile getirdi ve bizi çocuk damar cerrahisine yönlendirdi. Allaha şükürler olsun hayati riski olmadığını bilmek çok güzel. Dün geceden bu yana sürekli çalışmalara devam ediyorum.

Bu süreçte destek bölümünde aksamalar meydana geldi. Sitede dün 30 dakika problem oldu. Bunlar benim özel hayatımdan dolayı size yansıyan kısımları. Bunları yazmamın tek sebebi duaya ihtiyacım olması nedeniydi. Allah razı olsun bebiğim sayenizde çok dua aldı ve hayati riski olmaması bizim için en güzel haberdir. Allah herkesden razı olsun.

Günün 15 saati online olmazsam destekdeki mesajlara cevap vermem yetişemiyor. Bu hafta içerisinde 4 günüm hastanede geçti. Oradan dahi günde 4-5 saat online olarak mesajlara cevap yazdım. Ama tabiki 2.5 günlük ticketlar geriden geliyor. Dün gece ve bu sabah durmadan cevap yazıyorum. Bu konuda anlayışınız ve sabrınız olmayabilir. İade istiyorum ticketi açarsanız iadenizide gerçekleştiririm. Videoyapda 1.5 yıl içinde bu şekilde bir haftam olmadı. Yinede kusura bakmayın.

Hocam Allah acil şifalar versin...

geçmiş olsun. Bu arada video yükleme işlemi çok yavaş genel bir sorunmu acaba

Videolar inanılmaz yavaş yükleniyor aynen inş bir ivme kazanır yakında

Buyuk gecmis olsun hocam umarim en kisa zamanda sagligina kavusur kiziniz

keşke yavaş yüklese.dün satıl aldım ben 2.botu.şuan ne kanal çekiyor ne tekli link çekiyor. hepsinde hatalı diyor.umarım geçici bir sorundur

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] uygun olduğun zaman video yükleme ağırlığına müdehale edebilir misin ? Teşekkürler.

Bir kanalıma yetki izin vermeyi unutmuşum 200 300 video attım

adresinden programların video yüklemesine izin vermelisiniz sonra bu hesabınıza video yükleyebilirsiniz. Önce youtube.com dan hesabınıza giriş yapın sonra Tıklayıp yetki verin. Yetki vermenize rağmen bu hatayı alıyorsanız; güvenlik ayarlarını sıfırlamanız gerekiyor. Bunun için youtube.com'dan kanalın şifresini değiştirin. Aynı şifreyi videoyap.com kanallarım sayfasından da değiştirin.

Hocam dediklerinizi yaptım kanalda sorun yok şimdi bu videoları bot tekrar mı yükleyecek yoksa ben baştan mı seçip yüklemem lazım.Videoların haklarıda gitti

Yazmıyım yazmıyım diyorumda yazıcam yapacak birşey yok. Arkadaşlar bu yavaşlama dediğiniz olaylar falan geçici yani bakın bu adam olmasa çoğu insan para kazanamıyordu, şuan sisteme yavaş demenize rağmen bile gayette hızlı hiçbir sorun yok kaç gündür adam hastaneden çıkamıyor buraya yetişemeyince illaki kendiside üzülüyordur bence biraz daha soruları geçikmeli soralım yani her yavaşlamada yığılmanın anlamı yok buraya, tabiki herkes istediğini yazar söyler ancak biraz empati yaptığımızda her iki taraf açısındanda bunun iyi olacağı ortada. İyi forumlar

[MENTION=1678]youktube[/MENTION] herhangi bir baskı, diretme, isyan yok sadece durum bildirimi var, illaha kahraman çıkacak bir tane :) 2-3 gündür olan bir sorun, [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ile kimsenin arasında bir iletişim problemi görmedim, duyarlılık gösterisine gerek yok :) Sadece botun işleyişinden haber veriyoruz, anlayışımız ve sağlık sorunları herşeyden önde, profesyonel yaşamda işlerimizin akması da önemli, kutuplaşma yaratma hemen :)

Allah acil şifalar versin hocam Allah yardımcınız olsun. bizi düşünme buralar bir şekilde devam eder.

[MENTION=1678]youktube[/MENTION] herhangi bir baskı, diretme, isyan yok sadece durum bildirimi var, illaha kahraman çıkacak bir tane :) 2-3 gündür olan bir sorun, [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] ile kimsenin arasında bir iletişim problemi görmedim, duyarlılık gösterisine gerek yok :) Sadece botun işleyişinden haber veriyoruz, anlayışımız ve sağlık sorunları herşeyden önde, profesyonel yaşamda işlerimizin akması da önemli, kutuplaşma yaratma hemen :)

Kahramanlıklara ihtiyacımız yok çok şükür saygılı konuşmanı tavsiye ederim. Bot gayet iyi durumda sanırım bir tek sizde böyle bir şey oluşuyor. En ufak bir yavaşlamada buraya yazman ve yeni gelen üyelerin sanki bir sorun varmış algısına düşüp insanların satışına çok az bile olsa sekte vermek benim profosyonellik anlayışıma aykırı, kişisel tercih meselesi bunlar. Bu tarz konular uzamasın iyi forumlar tekrar.

Otomatik telif kontrolünü 3 saattir yapmıyor.
Benim bildigim 30 dk da bir yapılıyordu.Eger yanlıs bildigim birsey varsa lütfen düzeltin.

Ayrıca kanal icinde örnegin 2-10 dk arası videoları göster gibi birsey olsa süper olurdu kardesim.Eger yapabilirsen bircok kisi faydalanır diye düsünüyorum :)

Kahramanlıklara ihtiyacımız yok çok şükür saygılı konuşmanı tavsiye ederim. Bot gayet iyi durumda sanırım bir tek sizde böyle bir şey oluşuyor. En ufak bir yavaşlamada buraya yazman ve yeni gelen üyelerin sanki bir sorun varmış algısına düşüp insanların satışına çok az bile olsa sekte vermek benim profosyonellik anlayışıma aykırı, kişisel tercih meselesi bunlar. Bu tarz konular uzamasın iyi forumlar tekrar.

yok herhangi bir anlaşmazlık saygısızlık değil söyledim sadece, tartışmıyoruz. Bot satışına çok şükür etkili katkılarımız oldu, genel bir ağırlık var yüklemede 2 gündür bunun sebebi de aşikar, sağlık sorunları var, dediğim gibi durumu bildiriyoruz sadece dikkat ettiysen uygun olduğunda ilgilenmesi için rica ediyoruz, benim kızdığım nokta ortada kötü niyet yokken durumu fırsat bilip prim yapma çabaları, uyarı yapmanı gerektirecek bir durum yok ki :) Tartışmayalım, kolay gelsin sana da :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri