Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam yanlış anlamayın ama bot sistemi artık iyice can sıkıcı bi hal almaya başladı.bunu sitem olarak değilde bi bilgi amaçlı görün ? acaba tam anlamıyla sistemsel sorunlar ne zaman düzelir ? toplu yükleme kontroller v.s ? çünkü botta gerçekten 3 gündür hiçbirşey yapamıyorum ve sürenin boşa gitmesi istr istemez can sıkıyor.Acaba tam anlamıyla ne zaman hallolur sistemin sorunları bilgilendirriseniz hepimizi seviniriz

camtasia kullanıuyorum yapıyorum ordada çook sürüyo çok zaman kaybediyorum

Bilmez miyim hiç :( televizyonda çalışırken 2 saatlik bir filmi RTÜK kurallarına göre mozaikleyip kestiğimi düşün 2 film yapıyordum mesai bitiyordu neyse ki geride kaldı o çileli günler. daha fazla konuyu bulandırmayalım :D özelden takıldığın konular olursa istediğin zaman çekinmeden sor yardım ederim.

2-3 gündür video yükliyemiyordum botta aşırı yavaslık vardı ama bugün sabah 10 da 104 video başlattım suan saat 01:11 . 82 video daha duruyor. Düzelir mi ? Tabiki evet. Ama 2-3 gün boşa gitti (:
Bu arada botu asla kötülemiyorum, mükemmel bir bot.

Bilmez miyim hiç :( televizyonda çalışırken 2 saatlik bir filmi RTÜK kurallarına göre mozaikleyip kestiğimi düşün 2 film yapıyordum mesai bitiyordu neyse ki geride kaldı o çileli günler. daha fazla konuyu bulandırmayalım :D özelden takıldığın konular olursa istediğin zaman çekinmeden sor yardım ederim.

anladım hocam, tşk ederim takıldığım da tek adressiniz :)

Merhaba arkadaşlar,

dün genel bir açıklama yapmıştım tekrardan yapmak istiyorum.

3 gün önce bir çok datacenter videoyapa gelen saldırılar nedeniyle sıkıntı yaşadı. Firewallar aldım datacenterlarda rahatladı bende rahatladım derken sabah itibariyle youtube api sisteminde bir oynama yaptı. Tabiki ben bunu öğlene doğru bekleyen video sayısının milyona ulaştığını görünce farkettim. Hemen hangi bölümdeki api sistemini değiştirdiğini araştırdım öğleden sonra buldum. Tabiki iş işten geçmişti bekleyen video sayısı 2 milyona aşkın oldu. Toplu video emirleriniz evet gerçekten geç yükleniyor. anasayfadan veya toplu link ile yükleme yapınız. Tahminime göre bekleyen videoların temizliği yarın öğleni hatta akşamı bulabilir. Yeni bir çok server siparişide verdim. Bugün 30 dakika pc başından ayrılmadan entegre işlemiyle uğraştım. Zaten rekor yüklemem 3 milyonken bugün 5 milyon video yükleme isteği yapmışsınız. Yani anlıyorum ki bekleyen video fazla gözükünce herkes yükleme olasılıgı arttırmak için daha çok emir veriyor.

Hiç birşeyi yarım bırakmadım, galiba yeni üye alımına videoyap'ı belki ileride durdurabilirim. Sadece üyelik maili olanlar süre uzatacağı bir sistem olabilir. Çünkü 7.500 aktif üye oldu. Yeni blade makinamın kurulması ve yeni aldığım farklı noktalardan gelecek serverların kurulmasıyla kararı vereceğim.

Hayırlı geceler.

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] çok mantıklı hocam üye sayısı belli bir noktada kalabilir, zaten üyeler devamlı artık..
5milyon video nedir ya :D youtube da şoktadır

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam ne zamandır diyeceğim kırmamak için dememiştim bu limit olayını.
Günlük limit var evet edit limiti var evet ama üye sayısı limitide olmalı artık.
Daha fazlasını sizin psikolojinizde kaldırmaz sürekli yeni server ekle bağla falan bi yere kadar bence bu karar yerinde olur.Kolay gelsin.

mevcut aboneler yeni hesap açabilsin ama onlar dert olmaz sonuçta biliyorlar botu artık =)

bence çerçeve içinde sınır kalkmalı belli limitten sonra çerçeve yapmak gerekirse 2-3 hakkı gitsin o video için sonuçta uzun süre meşgul etmiş olacak

mevcut aboneler yeni hesap açabilsin ama onlar dert olmaz sonuçta biliyorlar botu artık =)

bence çerçeve içinde sınır kalkmalı belli limitten sonra çerçeve yapmak gerekirse 2-3 hakkı gitsin o video için sonuçta uzun süre meşgul etmiş olacak

Makinalari ne kadar mesgul ettigini anlatmisti arkadas. Millet surekli toplu kanal cekiminde dahi onu kullaniyor yazilanlardan gordugum kadariyla. Botun yavaslamasinda onunda payi vardir saniyorum.

Videoyap kullanıcıları olarak videoların birebir aynısının yüklenmeyeceğini anlayamadınız gitti En azından süre kesin kırpma yapın biraz bi değişiklik olsun birebir aynı video kopyalamak %100 telif yemenizin sebebidir süre bazında aynı olması içeriklerin hepsinin eşleşmesi yüklenme zamanının sizden önce olması benim videomu kopyaladı demesi yeterli hiç bir kanıt yada buna benzer birşey istemeden yt bu tür telifleri otomatik olarak onaylamaktadır. :)

Videoyap kullanıcıları olarak videoların birebir aynısının yüklenmeyeceğini anlayamadınız gitti En azından süre kesin kırpma yapın biraz bi değişiklik olsun birebir aynı video kopyalamak %100 telif yemenizin sebebidir süre bazında aynı olması içeriklerin hepsinin eşleşmesi yüklenme zamanının sizden önce olması benim videomu kopyaladı demesi yeterli hiç bir kanıt yada buna benzer birşey istemeden yt bu tür telifleri otomatik olarak onaylamaktadır. :)

kırpmayı nerden yapıyoduk..

Bana kalırsa şayet bende belirtmek isterim ki günlük 250 video gerçekten çok komik bir miktar gibi geliyor bana. Spam çalışan birisi olarak ünlem sıkıntısı nedeniyle yeri geliyor günde 2-3 kanal açmamız gerekebiliyor. Bu durumda ancak 1 kanalı çok zorlanarak açıyorum. Bilemiyorum sizlerin fikirleri nedir ama bence limit 500 olmalı. Diğer botlarla kıyas etmeden direk söyleyeyim. Cevabınızı bekliyorum @Web_Scripti hocam. Bu gerçekten şu anda gereken birşey.

toplu videoda sorunlar devam ediyor sanırım halen daha :(

Bana kalırsa şayet bende belirtmek isterim ki günlük 250 video gerçekten çok komik bir miktar gibi geliyor bana. Spam çalışan birisi olarak ünlem sıkıntısı nedeniyle yeri geliyor günde 2-3 kanal açmamız gerekebiliyor. Bu durumda ancak 1 kanalı çok zorlanarak açıyorum. Bilemiyorum sizlerin fikirleri nedir ama bence limit 500 olmalı. Diğer botlarla kıyas etmeden direk söyleyeyim. Cevabınızı bekliyorum @Web_Scripti hocam. Bu gerçekten şu anda gereken birşey.

Hocam sen hergün 250 video yüklüyor musun?
Videoyap ta 34 bin hakkım var. Ne bulupta yüklüyor sunuz. Kazancı sabitledim ondan sonra hiç video yuklemedim. Sonra sıkıntı oluyor para kazanma gitmeler falan başlıyor. O yuzden video yuklemiyorum.

Hocam sen hergün 250 video yüklüyor musun?
Videoyap ta 34 bin hakkım var. Ne bulupta yüklüyor sunuz. Kazancı sabitledim ondan sonra hiç video yuklemedim. Sonra sıkıntı oluyor para kazanma gitmeler falan başlıyor. O yuzden video yuklemiyorum.

Hocam arkadaş yeni başlamış olabilir bu işe günlük 250 hak yeni başlayan birisi için çok az bir miktar.

nickin hakkını veriyorsun hakkaten. millet serverlar çerçeve yüzünden yavaşladı diyor sen kalkmış sınır kalksın diyorsun.Çerçeve isteyen arkadaşlar gidip vds-vps alsın sınırsız yaşasınlar buraya sıkışıp kalmasınlar mı diyelim o zaman?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri