- Web sitesi
- www.videoyap.com
Benim bir sorum olacak öncelikle gerçkten mukemmel bir bot bugun yine bir tane daha alacagım sanırım bu gidişle toplamda 10 tane olacaklakin sorum şu 2000 uzerinde toplu yukleme videom var ve vds de açık olorak kullanıyorum ve 380 lerde takıldı kaldı
bu normal mı yoksa a-normal mi yanı yavaşlama söz konusu ama bu geçiçi bir problem midir? İyi çalışmalar ı love videoyap.com
![]()
Geçici bir durum hocam. firewall olmayan alt serverlarımıza saldırı aldık. Oda toplu video yükleyen makinalarımız. Tam onlarada firewallar kuruldu video sayısı düşmesini beklerken youtube api sistemini değiştirdi(2-3 ayda bir defa güncelleme yapıyor.) Bende bunu farkedene kadar iş işten geçmiş milyonlarca video bekleme alınmıştı. Dün sabah düzelttim fakat 2.5 milyon beklemedeydi ve üstüne normal yüklemelerde geliyordu. son 3 günde serverlarım 9 milyon video yükledi ama bekleyen 700 bin video var. dün 2.5 milyon bekleyen vardı bugün 700 bine indi. Tahminime göre blade makinam bugece kurulumu yetişemezse bile gece yarısı veya sabaha düzelmiş olur. Acil olan videoları anaysayfa veya toplu link aracığıyla yükleyin. Aciliyeti yoksa video emirlerinin hepsini yükleyecektir. 2-3 ayda bir defa böyle durumlar oluyor. Bu nedenle özür dilerim.