Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Benim bir sorum olacak öncelikle gerçkten mukemmel bir bot bugun yine bir tane daha alacagım sanırım bu gidişle toplamda 10 tane olacak :D lakin sorum şu 2000 uzerinde toplu yukleme videom var ve vds de açık olorak kullanıyorum ve 380 lerde takıldı kaldı :( bu normal mı yoksa a-normal mi yanı yavaşlama söz konusu ama bu geçiçi bir problem midir? İyi çalışmalar ı love videoyap.com ;)

Geçici bir durum hocam. firewall olmayan alt serverlarımıza saldırı aldık. Oda toplu video yükleyen makinalarımız. Tam onlarada firewallar kuruldu video sayısı düşmesini beklerken youtube api sistemini değiştirdi(2-3 ayda bir defa güncelleme yapıyor.) Bende bunu farkedene kadar iş işten geçmiş milyonlarca video bekleme alınmıştı. Dün sabah düzelttim fakat 2.5 milyon beklemedeydi ve üstüne normal yüklemelerde geliyordu. son 3 günde serverlarım 9 milyon video yükledi ama bekleyen 700 bin video var. dün 2.5 milyon bekleyen vardı bugün 700 bine indi. Tahminime göre blade makinam bugece kurulumu yetişemezse bile gece yarısı veya sabaha düzelmiş olur. Acil olan videoları anaysayfa veya toplu link aracığıyla yükleyin. Aciliyeti yoksa video emirlerinin hepsini yükleyecektir. 2-3 ayda bir defa böyle durumlar oluyor. Bu nedenle özür dilerim.

Hocam videoları toplu yüklemeden sonra videolardan bir kısmı 2'şer 1'er saniye olarak yükleniyor bu videolarda herhangi bir süre kesme işlemi uygulamadım aynen kopyaladım bunun sebebine bir bakarsanız sevinirim.

kendi belirlediğimiz bir resmi çerçeve olarak kullanmamız mümkünmü acaba?@Web_Scripti

Geçici bir durum hocam. firewall olmayan alt serverlarımıza saldırı aldık. Oda toplu video yükleyen makinalarımız. Tam onlarada firewallar kuruldu video sayısı düşmesini beklerken youtube api sistemini değiştirdi(2-3 ayda bir defa güncelleme yapıyor.) Bende bunu farkedene kadar iş işten geçmiş milyonlarca video bekleme alınmıştı. Dün sabah düzelttim fakat 2.5 milyon beklemedeydi ve üstüne normal yüklemelerde geliyordu. son 3 günde serverlarım 9 milyon video yükledi ama bekleyen 700 bin video var. dün 2.5 milyon bekleyen vardı bugün 700 bine indi. Tahminime göre blade makinam bugece kurulumu yetişemezse bile gece yarısı veya sabaha düzelmiş olur. Acil olan videoları anaysayfa veya toplu link aracığıyla yükleyin. Aciliyeti yoksa video emirlerinin hepsini yükleyecektir. 2-3 ayda bir defa böyle durumlar oluyor. Bu nedenle özür dilerim.

açıklama için çok teşekkür ederim yazılımınız gibi sizde ivedi bir şekilde cevap verdiğiniz için çok sağolun çünkü kara kara düşünüyordum ;)

nickin hakkını veriyorsun hakkaten. millet serverlar çerçeve yüzünden yavaşladı diyor sen kalkmış sınır kalksın diyorsun.Çerçeve isteyen arkadaşlar gidip vds-vps alsın sınırsız yaşasınlar buraya sıkışıp kalmasınlar mı diyelim o zaman?

uzun vadede düzelir daha öncede böyle olmuştu bot, çerçeve yüzünden yavaşlamadı milletin her dediğine inanma
yeni üyeleri kapatıyoruz hem :D

Ben yardımcı olayım bi hesap aç solda destekten mesaj at de yenı ueyyım deneme hesap ıstıyorum dıye 1gunluk mu ne sure verıyor o ara denemenı yap ama yazmadan once tanıtım videosnu ızle sonra yaz ıste :D

---------- Mesaj saat 19:18:00 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:07:45 civarında gönderildi. ----------

Arkadaşlar Videoyap hakkı lazım kullanmaya var ise hayrına verebilirmi beş kuruşum yok fakirim

Teşekkür ederim. :)

Bana kalırsa artık bot satışları dursun özellikle mesaj sayısı yeni üyelere kesinlikle satilmamali dir. kimse beni yanlış anlamasin ama bazı arkadaşlar botu alınca hemen kazanacağını düşünüyorlar sonrada hayal kırıklığına uğruyor lar lafım o arkadaslara videoyap botu kuşkusuz iyi bir seçim hiç bişey kolay değil özellikle bu sektörde para kazanmak istiyorsanız iyice pişmeniz gerekmekte saygilarimla

Hocam [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal takip sistemi cikarcaktiniz telif unlem kontrolu yapicakti bu konuya calismalar basladimi yoksa ileriki tarihemi atildi o yenilik ?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Küçük bir yenilik : Video ortası reklamını ayarladığınız bir kanalın tekrardan video ortası reklamını tekrardan ayarla seçeneğini seçerek ayarlayabilirsiniz.

Hocam [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] kanal takip sistemi cikarcaktiniz telif unlem kontrolu yapicakti bu konuya calismalar basladimi yoksa ileriki tarihemi atildi o yenilik ?

Tam anlıyamadım durumu hocam kanal takip sistemi derken?

Telif ve ünlem kontrolü yapma özelliği mevcut. Yükleme yapmayan ama kontrol mekanizmasını kullanmak isteyen üyelik tipinden bahsettiniz galiba? Bu özellikten önce 9 özellik eklemesi sırada mevcut. Çıkacak ama sırası mevcut. Aynı zamanda sürekli başka sıkıntılar çıkıyor. Tarih vermem mümkün değil.

Anladim hocam o dediginiz sistemden bahsediyordum yukleme yapilmayan kanallarin kontrolu icin kuracaginiz sistem o zaman sirasini bekliyelim, iyi calismalar kolay gelsin

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu olaydan bi gelişme varmı yada başladınızmı hiç çalışmaya. logo veya yazının üstüne bişeyleryazma yada o yazıyı logoyu silme yani bi şekilde ordaki yazı logoyu devre dışı bırakma

Bana kalırsa artık bot satışları dursun özellikle mesaj sayısı yeni üyelere kesinlikle satilmamali dir. kimse beni yanlış anlamasin ama bazı arkadaşlar botu alınca hemen kazanacağını düşünüyorlar sonrada hayal kırıklığına uğruyor lar lafım o arkadaslara videoyap botu kuşkusuz iyi bir seçim hiç bişey kolay değil özellikle bu sektörde para kazanmak istiyorsanız iyice pişmeniz gerekmekte saygilarimla
"özellikle mesaj sayısı yeni üyelere kesinlikle satilmamali dir." bu bölüme takıldım hocam.mesaj sayısı az olan üyelerden bahsettiyseniz sizin de msj sayınız çok da fazla değil yani.

Beyler gereksiz tartisma ortami yaratmayin, kime satilip satilmayacagini bot sahibi bilir.

İyi akşamlar hocam, bir soru sormak istiyordum. Botun 25 kanal takip etme özelliği var, ek ücretle bunu arttırabilirmiyiz yeniden bi hesap almak yerine ? Yapabiliyorsak tarifesi nelerdir ?

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam şu yeni blade makine kurulduktan sonra toplu videolarda indirime gitsek nasıl olur 1k=1tl gibi? 3k=10 tl gerçekten çok pahalı, script bölümünde artık toplu video pazarı oluştu farketmişsinizdir, bir çok arkadaş toplu ucuza toplu video hakkı arıyor

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam video ortası reklama eklediğiniz yeni özellik için çok tesekkür ederim :) çok isime yarayacak

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] Video yöneticisi özelliği yeni mi ben mi yeni görüyorum :)

video yönetici gelmiş bomba olmuş, bu kadar işin içinde bunun yapılması gerçekten çok iyi bişey, tebrikler doğrusu.. videoyap'ın tek rakibi youtube sanırım :D

videoyap gercekten müthişsin valla cok iyisiniz tesekkür ederiz süperrr :D video yönetici cok iyi oldu geliştirilirse dehset :D

edit: toplu özgünleştirmede istiyoruz :D sanırım tek eksik oda . :D haftada bir etiketler yenilense videolar sürekli ön planda olur süper olur ;)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri