Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

Video yöneticisi harika olmuş, kanalımızdaki videoları girip özgünleştirebiliriz.

Video yöneticisine kanaldaki tüm videoları toplu özgünleştirme eklenirse harika olur.

Video Yöneticisinde;

1) Toplu Özgünleştirme
2) Etiket ve Açıklama Özgünleştirme - Başlık vs. Hepsini Özgünleştirme tercihe göre seçenek.

Bu 2 si çok önemli.

Ellerine sağlık [MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION]

3)toplu link al
4)video sil

bu ikiside hocam :)

makinalarda galiba yine sorun var bekliyor yüklemiyor yine videoları cok agır .

Merhaba hocam, güzel yorumunuz için teşekkürler. Biraz geliştirme var sırada ondan sonra inş ekleyeceğim.

Ben yatıyorum arkadaşlar. Son mesajımdı.

hocam 2 gün önce destek maili attım hala geri dönmediniz. 1.5 gb olayı bana dert oluyor hocam da rica etsem geri dönüş yapar mısınız posta kutunuz dolu

5 dkda 150 video yükledi ? :D hepsi isleniyorda. cidden ilginç bakalım nolcak. yarım filan yüklemiyodur insallah

Bende şu an itibariyle felaket hızlı şekilde toplu yükleme yapmakta sorun düzeldi galiba?

Ek: Yükleme zamanı gelmeyen videolarla ilgili yapabildiğimiz bir şeyler vardı galiba bir arkadaş hatırlatırsa memnun olurum.

Hocam acil cevap verirseniz cok iyi olur 200 civarı video yükledim kanala şuan 70 tane kalmış yüklenmiyen 140 tane yüklenmiş gösteriyor ama kanalda hiç video yok yüklenmemiş :S

Bomba gibi bir Yenilik Daha;
Video Yöneticisi Eklenmiştir.

+ Kanalın içerisindeki tüm videoları hiç beklemeden Tarih veya Hit sırasına göre sıralayabilirsiniz.

+ Başlık kısmında arama yaparak o kelimeyle alakalı videoları karşınıza getirebilirsiniz.

+ Tam Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun başlığını, etiketini ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Etiket, Açıklama Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun sadece etiket ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Sil butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videoyu sildirebilirsiniz.

+ Videolarınızın sürelerini görebilirsiniz.

Not : Bu bölüm için isteklerinizden ekleyebileceklerimi ekledim ve aktif ettim. Bol kazançlar dilerim.

vy.png

+ Kanalın içerisindeki tüm videoları hiç beklemeden Tarih veya Hit sırasına göre sıralayabilirsiniz.

+ Başlık kısmında arama yaparak o kelimeyle alakalı videoları karşınıza getirebilirsiniz.

+ Tam Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun başlığını, etiketini ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Etiket, Açıklama Özgünleştir butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videonun sadece etiket ve açıklamasını tek tuşla değiştirebilirsiniz.

+ Sil butonuna basarak youtube hesabınızda yüklü olan videoyu sildirebilirsiniz.

Not : Bu bölüm için isteklerinizden ekleyebileceklerimi ekledim ve aktif ettim. Bol kazançlar dilerim.

vy.png

Vay anasını çok iyi olmuş... :)

vy.png

hocam sana demişdim destekden hani şu sayfanın içerisinden yani senin sayfanın içerisinden sayfalara giriş yapsak yani bizim ipleri kullanmadan site içerisinden normal ebatta vds ekranı tarzda bir ekran çok bomba olur hocam

hocam özel mesaj atamıyoz mesajlarınızı silin bir kısmını ödm il ilgili sorum vr özel

---------- Mesaj saat 16:58:35 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:57:54 civarında gönderildi. ----------

vy.png

hocam mesajlarınızı silin biraz ödeme ile ilgili sorum var özel

[MENTION=30]Web_Scripti[/MENTION] hocam yenilik cok güzel olmus, toplu kücük resim ekleme ne zaman aktif? olcak
mart ayının sonlarında cıkarcam demistiniz?
tesekkür ederim

Topu yüklemede Problem varmı arkadaşlar cekim yapmadımda

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri