Videoyap.com - Youtube Hesabınıza Özgün Video Ekleme Botu (Tek tek ve Toplu Ekleme)

botu aldığıma gram pişman değilim fiyatını fazlasıyla hak eden bir bot kanal sayısını arttırdıkca yeni bir hesap daha alacağım. hocam biraz fazla şey istiyor olabilirim fakat kanala telif gelince otomatik video gizlenmesi veya kanalı direk silme gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba?

botu aldığıma gram pişman değilim fiyatını fazlasıyla hak eden bir bot kanal sayısını arttırdıkca yeni bir hesap daha alacağım. hocam biraz fazla şey istiyor olabilirim fakat kanala telif gelince otomatik video gizlenmesi veya kanalı direk silme gibi bir durum söz konusu olabilir mi acaba?
Bence süper bir fikir admım harikasın

Toplu özgünleştirme için bir sistem planlıyorum. Anlattığım durumu okumuşsunuz. Sizin 7.500 rakamı oldukça düşük bir rakam. Keşke herkesde sizin kadar az olsa. Bizede az yük gelmiş olur. Ama ortalama her üyemde ortalamasında aktif 36.000 adet video bulunuyor. Çünkü bizde 1 aylık üyelik aldıktan sonra %95 oranında sonraki ayarlarda da çalışmaya devam ediliyor. Hesaplarda videolar birikmiş oluyor.

Ortalama 36.000 mi???? :eek:
(Kendimden utandım sadece 2.000 video;););))

(36.000 + ...) x (5000 + ...)
Bu nasıl bir hesap böyle (hesap makinasının hesaplamaya hanesi yetmedi ;))
Youtube neden devamlı önlem alıyor ve zorluk çıkartıyor şimdi anlaşılıyor.

Hocam ödeme yaptığıma dair ekran görüntüm mevcut e-posta adresime paypal tarafından kredi kartımdan ödemenin tahsil edildiğine dair e-postadan alınmış. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Öneriniz nedir. 2 gündür sırf bunun peşindeyim ve artık gerçekten yoruldum. Ekran görüntüsünü size özel mesaj ile gönderiyorum. İlgilenir misiniz lütfen?

Hocam ödeme yaptığıma dair ekran görüntüm mevcut e-posta adresime paypal tarafından kredi kartımdan ödemenin tahsil edildiğine dair e-postadan alınmış. Ne yapmam gerekiyor bu durumda? Öneriniz nedir. 2 gündür sırf bunun peşindeyim ve artık gerçekten yoruldum. Ekran görüntüsünü size özel mesaj ile gönderiyorum. İlgilenir misiniz lütfen?

Üzgünüm hocam özel mesaj da gönderemiyorum mesaj kutunuz dolu olduğundan. Destek'ten de siz cevap vermeden gönderemiyorum. Yani bildiğiniz sıkıştım köşeye iyice. Ne yapmam lazım? Nasıl ulaştıracağım size bu dekontu?

Üzgünüm hocam özel mesaj da gönderemiyorum mesaj kutunuz dolu olduğundan. Destek'ten de siz cevap vermeden gönderemiyorum. Yani bildiğiniz sıkıştım köşeye iyice. Ne yapmam lazım? Nasıl ulaştıracağım size bu dekontu?
Hocam cuma namazındayken gönderdin bende onayladım. gerçekten sistem bir hata yapmış. Herkes bilir günde yüzlerce defa paypal ödemesi geliyor ve otomatik sistem onaylıyor ama sizinkini neden onaylamadı hiç bilmiyorum. Paypal tarafından oluşan bir arıza olarak düşünüyorum çünkü son 3 gündür paypal.com bazen acılmamazlık yaşıyor. Onaylamasını yaptım bu yaşattığım sıkıntı içinde küçükde olsa bir hediye süre verdim. Sizin sıkıntınızı karşılamaz ama sıkıntınızın acısını indirebilirse ne mutlu bana. iyigünler

Hocam cuma namazındayken gönderdin bende onayladım. gerçekten sistem bir hata yapmış. Herkes bilir günde yüzlerce defa paypal ödemesi geliyor ve otomatik sistem onaylıyor ama sizinkini neden onaylamadı hiç bilmiyorum. Paypal tarafından oluşan bir arıza olarak düşünüyorum çünkü son 3 gündür paypal.com bazen acılmamazlık yaşıyor. Onaylamasını yaptım bu yaşattığım sıkıntı içinde küçükde olsa bir hediye süre verdim. Sizin sıkıntınızı karşılamaz ama sıkıntınızın acısını indirebilirse ne mutlu bana. iyigünler

Öncelikle Allah kabul etsin. Hocam kontrol etmedim. Ben de iş yerinden dışarı çıkıp bankayı aradım. Tam size bedel kartımdan da çekilmiş diye yazacaktım ki mesajınızı gördüm. Akşam kontrol edebilirim. İş yerinde ağ engeli mevcut. İlginize teşekkür ederim. Umarım işime yarar bir hediye olmuştur :)

Birde sizden ricam 1 defalığına 10000 kredi için bana bedel biçmeniz mümkün mü? Böyle birşey olabilir mi? Yoksa kredisi olan bir arkadaş bulup rica etmek durumunda kalacağım.

Öncelikle Allah kabul etsin. Hocam kontrol etmedim. Ben de iş yerinden dışarı çıkıp bankayı aradım. Tam size bedel kartımdan da çekilmiş diye yazacaktım ki mesajınızı gördüm. Akşam kontrol edebilirim. İş yerinde ağ engeli mevcut. İlginize teşekkür ederim. Umarım işime yarar bir hediye olmuştur :)

Birde sizden ricam 1 defalığına 10000 kredi için bana bedel biçmeniz mümkün mü? Böyle birşey olabilir mi? Yoksa kredisi olan bir arkadaş bulup rica etmek durumunda kalacağım.
Merhaba sistemimiz yapı gereği alınan hakları gün gün otomatik ekler kullanmadığınız günleride depoda yedekler

Merhaba hocam. Ödemelere kaç saat içerisinde dönüş yapabileceksiniz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hocam şu anda kanala video çekiyorum ama 2 video da bir kanal bilgileri yanlış diyor eski bilgileride sildim zaten kanala 1 videoda atıyor diğerinde hata veriyor. @Web_Scripti

@Web_Scripti hocam 2 aylık bir kullanıcı olarak botla ilgili tek bir isteğim var onla ilgili her sey mükemmel. http://fromtexttospeech.com/ sitesini botun özgün video üret kısmına entegre etmeniz, ya da bu tarz bi text to speech sistemi.

hocam şu anda kanala video çekiyorum ama 2 video da bir kanal bilgileri yanlış diyor eski bilgileride sildim zaten kanala 1 videoda atıyor diğerinde hata veriyor. @Web_Scripti
Merhaba hocam,

youtube api keyi 1 dakikada 50 den fazla kullanırsanız youtube 1 dakika sonra gel diyor. Tabiki bu durumu görmeyeli çok uzun zaman olmuştu. Sizin ile birlikte görünce hemen düzenleme yaptım o videoyu sildirmek yerine 10 dk sonra yükleme sırasına erteletiyorum.

@Web_Scripti hocam 2 aylık bir kullanıcı olarak botla ilgili tek bir isteğim var onla ilgili her sey mükemmel. http://fromtexttospeech.com/ sitesini botun özgün video üret kısmına entegre etmeniz, ya da bu tarz bi text to speech sistemi.

Merhaba hocam,

5 paragraf metin verdim 3 dakikada ancak yapabildi. Zaten o siteye günde 500.000 istek yaptırırsam sitesi filan ortada kalmaz çünkü günlük hitti zaten 5.000 civarında. Adam 100 kat büyümeyi kaldıramaz:) Fakat bu konuda bir çalışmam var. Sonuçta bunu sistemler yapabiliyorsa başkasının sitesine bağlı kalmadan benimde yapabilmem gerekiyor. Yakında bombasını patlatırım. Teşekkürler.

Merhaba hocam,

Konum içinde buradan satın alma ilanını yazmanız pek etik bir durum değildir. Dilerseniz aşağıdaki linkden bizim sitemizden satın alabilirsiniz. Kredi kartı veya paypal ile ödeme durumunda sistem otomatik aktif edecektir.

http://www.videoyap.com/topluvideo_hak_satin_al.php

manuel kontrol ne işe yarıyor çözemedim

Örneğin bir dizi çekiyorsunuz. Tam saat 9 da karşı kanal ekledi. Otomatik video ise 1 saatte bir kontrol ediyor ama sizin hemen yüklemesini sağlatmanız gerekiyor. İşte o butona basarsanız 15-20 dk v.s. artık ne ise kayıt onu yaşamazsınız.

Hocam dediğiniz gibi e-mail ödeme yaptım ama halen videoyap botum aktif değil kalan gün 0 diyor.Sizden gelen mesajda yok hocam.Hocam bir an önce düzeltirseniz sevinirim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri